Var är mina thermobyxor???

Hade tänkt börja packa lite. Men jag hittar inte mina thermobyxor och inte mina skidglasögon. vet att jag lånade ut allt till Haggeli förra året, men jag tror också att jag fått tillbaka allt. Frågan är då var i denna enormt stora lägenhet jag lyckats gömma grejerna så bra att jag inte hittar dem nu? Blir så trött på mig själv...

Har varit hos kiropraktorn idag då.
- Du borde varit här för längesen!

Ja hopp. Så det var lite snett och dant kan man säga. Och just nu gör det rätt ont...träningsvärk typ tror jag. Eller hoppas jag.

Imån ska jag spendera fredagkvällen i stallet. Så blir det... Ska göra första hoppträningen. Ska bli intressant. hade kanske varit lite roligare om jag kunnat rida idag, men det fick jag ju inte efter kiropraktorn. Attans.

Får fortsätta leta efter mian thermobrallor nu.....

Snart träning

Fick hämtat min kära häst igår. Där kan vi snacka om någon som blev glad över att komma hem. Ha ha... Och min andra häst hade nog saknat henne för hon blev med glad. Sen var det väl kanske inte lika kul besked som jag fick med mig hem men så är det. Det är verkligheten...

Idag har det varit Lek, rörelse och idrott igen. Fick hoppa massa hopprep. Så det var riktigt tur att vi tränade på innebandyträningen i måndags. Så kunde jag briljera lite idag... Oh ja.
Sen var det hinderbanor av olika slag men det fick jag stå över för ryggen krångla. Har äntligen fått tag på gubben Holger så imorgon ska han kika på min rygg. Det gör ju inget om jag får träningsförbud en vecka , bara jag inte får snowboardförbjud. För på lördag bär det av till Sälen. Tja la la la la...

Ledig imorgon. Ska dock hinna med en del ändå....

Sing-a-long....


In a hurry

Ska åka till stallet nu... fixa lite och sen skall jag åka till Falkenberg och hämta min häst som är kvar hos veterinären sen igår. Lilla vännen... hon kände sig nog övergiven igår när ingen hon kände var i närheten och på ett konstigt ställe.

Den andra datorn är cp, hänger sig hela tiden så nu äntligen har jag fixat en sladd så internet funkar på den bärbara igen. Det är anledningen till det dåliga uppdaterandet på bloggen.

A-lags match mot Älvstranden i lördags som vi vann med 6-5 då. Gött.... På kvällen blev det fest hos Jonna och sen utgång. Hard Rock för mig och Haggeli medans de andra gick till Nivå. Hmm.... så blev det iaf efter massa krångel.

B-lags match på söndagen mot IBF som vanns med 5-2 tror jag. Nu skall vi väl klara av att vinna den serien iaf.

PIXBO = PINSAMT. Alla vet ju vad jag menar så det får räcka så.

Skyndar iväg nu.... hej hej

En snabbis

Datorn krånglar tydligen... och jag hittar inte min internet kabel till min dator så det blir ett kort inlägg nu.
Matchen i lördags kan vi nästan hoppa över.... Underprestation och en skadad målvakt = förlust. Dåliga domare gjorde inte matchen lättare att spela. Eller spela och spela.... så ofta som domarna blåste blev det knappt nåt spel åt något håll. Riktigt tråkigt.
-Warberg försvarar sig ändå som hawaipåsar. (Maria Larson)

Kvällen blev desto roligare. Singstar, dansmatta och sen en liten utgång.

Igår var första dagen på Idrott och Hälsa¨. Jag får lov att tillgodoräkna mig en kurs från förra året vilket gör att jag knappt kommer va i skolan dem första veckorna. Inte mig emot. Blir lite jobb på Dios och så i stället.
Annars kommer det nog bli kul. Får tyvärr klara oss utan några direkta snyggingar i klassen. Attans =)

Har varit huslig ikväll. Lagat fiskgratäng och bakat hallongrottor. Förstår att det är många som tvivlar nu...Men det är faktiskt sant.

Imorgon skall jag faktiskt till skolan och leka lite. Lek, rörelse och idrott tror jag det stod på schemat.


Discodrottningar

Jag trodde jag skulle hinna hem och kladda ner ett inlägg innan Jonnis kom på samma idé, men jag får helt enkelt se mig som en god tvåa. Min mamma gillar mig iaf.

Så kvällen har alltså tillbringats hos Jonna och Sara. Kollat film och övat på movsen i Finsk discodans. Haha....kommer snart på youtube...Sara?

Via Jonna fick jag även upp ögonen för en "ny" komiker i Parlamentet som jag missat helt... Björn Gustavsson eller nåt. Sjukt kul.

Stormen på ingång nu då.... det regnar och har börjat blåsa. Får hoppas alla metreologer har överdrivit lite, annars kan det nog bli farligt att åka buss imån. Vi skall visserligen inte så långt. Warberg är destinationen. Piska dit dem små töserna. Är Warbergs spelarna överlag ganska små eller är mitt minne alldeles åt fanders? Duktiga är dem ialla fall och det kommer bli en tuff match. Får hoppas att vi får igång samma jävlar anamma och inställning som mot Olofström härom sistens.

Sista dagen idag med Grupp C3 i skolan. Åh vad jag kommer sakna alla. NOT.

Dags att stänga ögonen för att sen slå upp dem och blicka framåt.

Vem fan kollar sin skolmail?

...åååååå blir så trött. Har planerat varenda minut av veckan känns det som, då får man ett mail. Eller jag fick det inte ens, men alla mina klasskamrater. Seminariet imån är flyttat från 9-12 till 13-16. Men så bra. Jag som hade bokat jobb från ett....
Det var bara tur att Stuff ("chefen") blev riktigt glad att jag ringde och ändra så att jag fick jobba förmiddag istället. Går ialla fall förmiddag på fredag - våga inte ändra det med.

Imorgon asså... det sista jag behöver göra med den här gruppen och den här klassen. På fredag är det lite mer för alla. Kan inte påstå att jag kommer sakna så många.... Den jag pratar med mest är ju Lisa och hon följer ju med till nästa klass =)

SÄLEN MED LAGET vecka 14 asså. Kommer bli galet. För vad kan gå fel i sällskap med dessa underbara och mycket sjuka brudar?? Bra jobbat Jonnis och Gäfvert!

Dax för te och kvällsmacka, sen fixa presentationen till imån och sen blir det sängen. Jobb 7 imån då asså....

Sleep tight!

En regnig tisdag....

Det ska tydligen regna hela veckan. Ååååååå vad jag blir glad. Är så jäkla less på att behöva skynda mig till stallet för att ta in två hästar som står och fryser i regnet för att sen behöva rida 15 minuter till ridhuset i ösregn och snålblåst. Som gräddet på moset kommer man hem som en istapp. Det är under den här perioden på året man funderar över vad man håller på med.

Fick inbjudan idag till Idrott och Hälsa kursen som börjar nästa vecka. Fick lite panik. Vi kommer gå nästan varje dag till fyra, nästan ingen ledig dag alls. Dessutom skall vi åka en hel vecka till nåt fjäll och ha vinterutbildning. Visserligen en rolig grej men kanske inte lika när det kostar 3600:- och jag kanske missar sista matchen för säsongen. Men jag får försöka fixa det där. En grupp åker v 9 (när matchen är) och en v10. Får försöka hamna i v10 gruppen.

Har varit och kollat div 3 match med Daniel. En kompis till han spela. Nu ligger Daniel i sängen och kollar på nåt Las Vegas avsnitt och jag sitter med datorn framför Hitch.

Funderar på att snart gå och lägga mig jag med. I morgon ska jag äntligen till frisören. Det var ungefär ett halvår sen sist.


SURTE - OLOFSTRÖM 7-4

Man kan uttrycka det så här: Det var inte riktigt den rubriken jag trodde att jag skulle få skriva, även om jag hoppades. Men vilken jävla match. Snacka om revanch.

Wickström gjorde sina poäng, precis som vi innan matchen sa att hon skulle göra. Men vad gör det när vi gör fler? Vi spelar grymt hårt och tufft defensivt matchen igenom. När vi känner att vi är på väg att släppa in dem i matchen går vi tillbaks till dagens taktik och täpper igen. För vi var faktiskt bäst matchen igenom. Att Malin Eriksson och Sofia Gäfvert sen hittar varandra och målet som om dem aldrig gjort nåt annat gör ju inte saken sämre...
Men det är inte någon eller några enskilda spelare som vinner den här matchen, det är kollektivet, laget. Kan vi nu fortsätta att spela så här varje match???

Skulle ha spelat b-lags match nu mot Partille. Men ryggen signalerade att det var bäst med lite vila idag och när det ändå fanns tillräckligt med folk fick det bli så...

Samtliga resultat i helgens omgång gick Surtes väg. Kan inte låta bli att förvånas över vissa. Trodde till exempel inte att IBF skulle åka på storstryk mot Färjestaden och inte att Älvstranden skulle tappa poäng mot Halmstad. Men det är ju det som är charmen med den här sporten, allt kan hända.

Funderar på att bege mig till Partillebo och kolla Partille - Mullsjö i eftermiddag. Fast det beror lite på hur lång tid det tar i stallet. Skall först rida dressyrlektion i en timme så vi får väl se hur mycket krafter som återstår sen.

Idag vid fyratiden befinner sig min kära sambo i Täljehallen för att döma mötet mellan Balrog och Falun. Blir spännande att höra hur det har gått sen vid sjusnåret.

Dax för nytt världskrig

Imorgon smäller det. Då är det åter dags för möte med Olofström. På med pansarrustningen..... Olofström skall allt få veta vem som bestämmer i Ale Gymnasium. Även om vi inte har ett världskrig i vårt lag. Närmast den titeln kommer nog Maria Larsson... :)
Funderar på att spela med benskydd imån och bara köra över henne om jag kommer i närheten....
Nä skämt åsido... Olofström består inte bara av Louise Wickström.  Fast hon är en sjukt duktig spelare... Hennes kedjekamrat Erdtman är nog värt ett omnämnande också.... Lika många mål som Wickström, dock en större egoist.
Är grymt sugen. Hade jag inte varit så sjukt trött hade jag nästan önskat att det var tid för tekning nu.

Kvällen har spenderats på läktarn i Lundbystrand och derbyt mellan Älvstranden och Partille i herrarnas div 1. Mycket tråkigare match än vad jag hoppats och trott. Det började ändå bra med några försök från vardera lag att visa vems match det va. Sen mattas det av till ett trist hawaispel för att tända till igen sista 5. Jaja.... Det slutade iaf 3-3 och delade poäng. Mullsjö förlorade samtidigt mot Linköping så det var väl synd att inget lag gick segrande ur leken så dem kunde ta sig ikapp lite....Hade ju hoppats på Partille....

Mattias Ryberg - en sjuk snubbe. Hjärnskakning och spricka i skallbenet = missad match trodde man. Men vem sitter inte ombytt på bänken när man entrar Piraternas hall. 4 minuter in i matchen blåser domaren straff och en iskall ( både i kroppen och huvet) Ryberg skickar upp bollen i nättaket. Att han sen spelar de sista två perioderna kan nog tyckas dumdristigt.... Men vad gör man inte för innebandyn??? ;)

Har någonstans gått och funderat om en människa kan vara så otroligt och go´ och glad 24 h om dygnet. Idag fick jag svaret. Bakom det ständiga leendet fanns någonting annat.... Bitch.

So it is...







Lättnad

Lämnade in tentan 23:58 igår kväll. Otroligt skönt. Visserligen vet jag inte om den sista frågan blev så himskans bra men nu kan jag iaf inte göra mer förrän jag får resultatet om några veckor.
Tog mig lite sovmorgon idag...behövligt. Fast jag känner mig lite som om jag blivit överkörd av en traktor ellr nåt idag. Kanske har det lite med gårdagens match att göra och kanske lite med att man nu slappnar av efter tentan är klar.

Matchen igår jag. Det var betydligt roligare att spela mot Marstrand med riktiga domare och i en riktig hall. Domare som blåser mer för slag än för att man går in med kropp och en hall som inbjuder till spel och inte bara bröt.
Vi vann med 8-3. Men det kunde lika väl varit 12-3 som 8-6. Förstår inte varför vi delvis i matchen skall vara så fruktansvärt nochiga. Vi bjuder in dem i matchen för att vi inte riktigt är där. På bänken pratas det massvis om att vi måste prata mer och spela bollen snabbare, men ingenting händer när vi sen är på plan. Skärpning brudar!! Annars kommer vi bli överkörda av världskriget en gång till.

Sitter och väntar på att nån i min grupp skall höra av sig och berätta om vi skall ses idag och jobba med projektet. Känner inte alls för att plugga idag. Jag vill åka till stallet nu och hälsa på hästarna som jag inte sett på två dagar...

Förresten var det Lisa SM som sa att man skulle skriva 6 blogginlägg om dagen... inte Jenny.

Tjingeling.

1+2,5 h kvar

Så illa är det... totalt asså 3 ,5 timmar att skriva klart hemtentan på. En timme nu innan matchen och förhoppningsvis racerbil hem och minst 2 timmar till efter matchen.

Min klasskompis Jenny sa igår att om man verkligen skall hålla sina bloggläsare ständigt nyfikna ska man skriva ca 6 inlägg om dan. Men vem hinner det? Det skulle va Jonnisen isf som inte har så mycket att göra på jobbet ;)

Nä... tillbaks till tentan och den här gången en gammel stofil vid namn von Wright.....

ca 12 h till deadline

Sitter med hemtentan... väntar på att sjusovaren Lisa Pihl ska vakna så att jag kan få lite idéer....
Jag hatar att skriva hemtenta, jag kör fast hela tiden. men när man väl får lite flyt går det rätt fort...
Hoppas flytet kommer snart.

Match ikväll. Dags att bli jagade av Marstands-töserna. Kan nog bli en bra träningsmatch även om Marstand enligt mig inte är ett så himla kul spelande innebandylag. Men springa..... Det kan dem.

Måste återgå till min vän Liedman och hans mycket spännande bok om kunskap.....

Det är väl dags då....

...Jag vet, jag är dålig på att uppdatera. Får ta en paus i studierna och göra alla  trogna besökare lite gladare. Sitter i skolan och skriver hemtenta. Lisa är med. Hon ville gärna bli omnämnd i bloggen. Hemtentan går segt. Men det är bara att bita ihop, gå och käka lite och sen ta tag i det på största allvar. I morgon skall den vara klar. Inte jättebra planering för min del, speciellt inte med två träningsmatcher denna vecka.
Helgen bestod av Gothia Cup. Satt i seket både fredag och lördag kväll. Visserligen med trevligt sällskap men det är bra segt ändå att sitta där i ca 8 h.
Var och kikade på Pixbo-Storvreta i torsdags då träningen var inställd. Bakom satt några Gothia Cup-deltagare, säg flickor 14:
-Det ser nästan ut som Jönköping. Jag har för mig att Jönköping är röda.

Ja eller så är det Storvreta. Jag har nämligen för mig att det stod Pixbo-Storvreta på biljetten.
 
Surtetjejerna gjorde bra ifrån sig. Åkte ut i semin. Då spelade dem ändå utan en "riktig" målvakt då båda målvakterna var iväg på distriktslags-SM. Istället fick Pernilla hoppa in i kassen, till vardags back, och gjorde det riktigt bra.  Finalen vanns sen av Sandared som Surte slog i gruppspelet. Så egentligen borde ju Surte vunnit ;)

Träningsmatch igår då mot 0302. Ett bra motstånd för vår del. Fysiskt starka, mycket långbollar. Ungefär så som jag förväntar mig matchen mot Olofström på lördag. Vi spelade riktigt bra första delen av matchen, sen går vi ner i tempo, får svårt att spela upp bollen och krånglar till det.
3-3 blev slutresultatet. Kanske ganska rättvist.

På onsdag väntar ytterligare en träningsmatch mot Marstrand.

Time to countine.....


Det är väl dags då....

...Jag vet, jag är dålig på att uppdatera. Får ta en paus i studierna och göra alla  trogna besökare lite gladare. Sitter i skolan och skriver hemtenta. Går segt. Men det är bara att bita ihop, gå och käka lite och sen ta tag i det på största allvar. I morgon skall den vara klar. Inte jättebra planering för min del, speciellt inte med två träningsmatcher denna vecka.
Helgen bestod av Gothia Cup. Satt i seket både fredag och lördag kväll. Visserligen med trevligt sällskap men det är bra segt ändå att sitta där i ca 8 h.
Var och kikade på Pixbo-Storvreta i torsdags då träningen var inställd. Bakom satt några Gothia Cup-deltagare, säg flickor 14:
-Det ser nästan ut som Jönköping. Jag har för mig att Jönköping är röda.

Ja eller så är det Storvreta. Jag har nämligen för mig att det stod Pixbo-Storvreta på biljetten.
 
Surtetjejerna gjorde bra ifrån sig. Åkte ut i semin. Då spelade dem ändå utan en "riktig" målvakt då båda målvakterna var iväg på distriktslags-SM. Istället fick Pernilla hoppa in i kassen, till vardags back, och gjorde det riktigt bra.  Finalen vanns sen av Sandared som Surte slog i gruppspelet. Så egentligen borde ju Surte vunnit ;)

Träningsmatch igår då mot 0302. Ett bra motstånd för vår del. Fysiskt starka, mycket långbollar. Ungefär så som jag förväntar mig matchen mot Olofström på lördag. Vi spelade riktigt bra första delen av matchen, sen går vi ner i tempo, får svårt att spela upp bollen och krånglar till det.
3-3 blev slutresultatet. Kanske ganska rättvist.

På onsdag väntar ytterligare en träningsmatch mot Marstrand.

Time to countine.....


Det snöar

Det är inte så mycket som faller ner från himlen, men ändå... det snöar!!

Försöker plugga men det går väl sådär. Så jäkla svårt att komma igång. Blir kanske lättare sen när Daniel kommer hem med uppgiften utskriven. Får hoppas på det. Tror jag skall samla ihop mig och åka till stallet istället.

Träning ikväll sen. Ska bli skönt att få röra på sig lite. Och kul att träffa alla.

Nä inga mer.. jag ska bara... dags att ta tag i dagen.

Gott nytt 2008!

Då var det 2008. Nu ska man komma ihåg att skriva -08 i alla anteckningar igen... kommer bli fel massvis av gånger. Speciellt när jag fortfarande skrev -06 i slutet av 2007.

Det blev en lugn nyårsafton hemma hos kompisar till Daniel. Men god mat var det. Sen skulle jag tagit mig till Hagel och en fest med det gick fasiken inte att komma dit. Taxi gick inte att få tag på och med buss hade jag varit framme till festens slut. Så det blev en promenad hem. Lite tråkigt.

Till helgen är det Gothia Cup. Vi ska stå i seket i Valhalla. Sjukt långa pass. Får se hur jag ska passa in det i mitt schema. För min del hade det varit lättare att dela upp dagarna i tre.

Dags att börja med hemtentan. Den ska lämnas in om en vecka. Monstertenta. Måste börja med att läsa och läsa om alla böcker. Segt som fan.

Fika idag med mina gamla klasskompisar från gymnasiet... eller så blir det imorgon. Jag är pigg och fräsch idag men det kanske inte dem är...