Kvällen är räddad

Coca cola och Pringles. Så var denna kvällen räddad.

Är ensam hemma, Daniel är på domarkurs. Jo men det känns ju ganska aktuellt i maj faktiskt.

Har varit på kalas hos Andreas som fyller fyra år idag. Stor kille nu... Han fick en landslagströja av oss. Han blev nog nöjd för han bytte kläder ganska omgående och behöll dem på tills läggdags.

Någon granne i huset har fest. Blev sjukt sugen i bilen på väg hem förut. Grym musik på radion och underbart väder. Det känns nästan som i Thailand. Men ingen att umgås med.... lika bra det kanske. Skall upp vid 7 imorgon. Blir nog en dusch och sen nån film....

Imorgon har jag bestämt att det skall gå bra.

These sunny days

Hade det här varit för en vecka sen hade jag skyndat mig ut i solen. Gick ut på balkongen en stund förut, men jag gick in igen. Man ska väl inte säga så men det var för varmt. Och efter två dagar med jättefint väder i en kanot känner jag mig rätt mätt på solen. Speciellt när det ska va jättefint väder hela helgen och jag vet att jag kommer vara ute då.

Det har varit en trevlig kanottripp. Bra väder, trevlig paddlingspartner och annat skönt folk. Kan inter låta bli att fundera över hur det hade varit om det hade ösregnat i två dar istället? Antagligen hade jag stannat hemma.

Har en fruktansvärd  träningsvärk i min rygg, och en del i axlarna. Men det går över. Somnade halv 10 igår kväll. Helt slut.
Idag har jag städat hela lägenheten. Dels för att det behövdes, dels för att Daniel skulle ha folk här ikväll som skulle sova över. Nu när jag är klar ringer han och säger att dem sover på hotell istället..... ååååååååååå. Men det är fint här iaf....

Varje eftermiddag störs "lugnet" på våran gata av en väldans massa studenter som skriker och tutar och låter...... Det var tider det.

Friluftsliv.. oh yes

Har tusen saker att fixa....ska packa, steka pannkakor, finurla om jag har handlat allt jag behöver så att jag slipper vara hungrig....
Sova i tält. Precis vad jag älskar. Tur att det är lovat finfint väder så att jag slipper frysa iaf.
Kanske blir årets första dopp..... fast räknas det verkligen om det är i en sjö?

Har fått en bikini idag av Daniel. =)) Kanske en sån som många kommer ha men det var ett bra pris och den satt bra så jag är glad!!!

Drog upp min sträckning idag igen.....åååååå varför kan jag aldrig hålla mig stilla.

Till pannkakssmeten...

Ett nytt kapitel

Har haft fullt upp sen i fredags, knappt varit hemma. Missade en rolig fest hos Gäfvert för att jag inte läste mailen förrän igår kväll. Attans.
Har varit på hästtävling hela helgen. Är nöjd med hästen, men resultatet kunde varit lite bättre. Taggad till tusen inför nästa helg och nästa tävling.

Ikäll börjar träningen med Pixbo. Möte i en timme och sen träning. Jag hoppas verkligen inte det är typ Coopers test  eller nåt liknande. Är fortfarande lite sliten sen förra veckan.

Har redan varit och kört ett pass idag. Har fått hjälp av en sjukgymnast med ett träningsprogram så att jag kan bygga upp min mage-rygg och baksidan låren. Kändes bra, men det var sjukt jobbigt.

En fullspäckad vecka det här med. På onsdag ska vi på paddling med klassen, övernattning i tält  m.m. Kan nog bli kul, hoppas på bra väder bara.

Vi har rivit en vägg här hemma. Blev lite annorlunda. Damm överallt. Usch.

Surte i mitt hjärta

Så var den avklarad, den sista träningen med älskade Surte. Grymmaste laget jag spelat i.
På måndag börjar "allvaret"....

Eftersom en viss nr 9 i IBF Göteborg redan skvallrat lite på sin
blogg så kommer det väl inte som en överraskning. Igår skrevs papprena på och nu tillhör jag mera Pixbo Wallenstam IBK.
Nu funkar det inte att ligga på latsidan längre...
Det kommer bli bra det här, det kommer det. Men just nu känns det väldigt tungt att lämna alla i Surte.

Idag hade vi lektion i slagboll. Vi pratade om vikten att värma upp klassen innan man kör igång med brännboll och liknande. Det är lätt att sträcka sig när man skall försöka springa sitt snabbaste. Synd bara att vår lärare inte förstått att vi inte är en klass med 12-åringar utan att folk faktiskt börjar bli lite stela. Två vändor fram och tillbaks över fotbollsplanen räcker inte. Det hela slutade med att tre stycken sträckte sig, jag var givetvis en av dem. Framsidan låren på båda benen. Kul. Man kan tycka att jag borde tänkt på det själv, men hur lätt är det när man blir påhejad av sitt lag att springa fortare. Tävlingsmänniska som man är.

Har trots det sprungit 8:an i Skatås med Pettis som sällskap(och resten av Surte lite längre fram).  Hade definitivt varit tyngre utan dig. Kämpa på bara så tar du dig igenom det här. Jag lovar.

Tråkigt är att vi imorgon skall ha friidrott och att det som står på schemat är sprintlopp och starter. Blir nog att stå vid sidan och titta på.

Nu skall jag sova. Orkar inte vara trött imorgon också.

Ekonomiskt oberoende hade varit skönt.

Helgen till ända..... suck.
Imorgon klockan 7 ska jag stämpla in på Dios. Pengarna behövs den här månaden när csn nästan uteblir...

Sista hoppträningen på ett tag imorgon kväll. Blir kanske den sista på väldigt läng för Björne, om jag har otur. Att kunna träna varannan måndag till hösten blir nog ohållbart om man ska ta en plats. För det är det jag har tänkt....

Det går en del rykten... Jag väljer att inte kommentera här förrän allt är klart.

Blir inte så mkt i skolan den här veckan verkar det som. Får ta och dubbelkolla tror jag. Verkar för bra för att vara sant. På fredag har vi iaf orienteringsdag i skolan. Roligt. Tänk om man ändå kunde få orientera på försäsongsträningarna. Då jäklar skulle jag springa.

Har målat hus idag... Och lite på mig själv.... haha....

SKönt att läsa att Jonnas flygresa gick bra.... härligt med uppdatering av bloggen från landet uppochner med. Keep on.

Things changes

Igår firade jag och Daniel 3 år tillsammans. Hujeda mig..... redan tre år.
Hade bestämt att vi skulle ut och äta och ha det mysigt. Men sen bestämde vi oss för att skjuta på middagen tills idag eftersom det är FREDAG och det betyder att Daniel är ledig imån.
Nu är planerna ändrade igen. Det blir grillning hos bror min, sen hockey på tv och så sover vi där. Passar bra när jag ändå måste vara i stallet innan åtta imorgon bitti.
Får ta en middag på stan en annan dag helt enkelt.

Nu har Jonna åkt.....vad jag gärna hade velat sitta på de planet i sätet bredvid. Men nej nej.... istället ska jag paddla kanot med klassen om 1,5 vecka. Kan bli hur kul som helst eller en en riktigt stor pina. Må vädergudarna vara med oss.

Idag har jag varit riktigt duktig och sprungit 8:an i Skatås. Är sååå stolt över mig själv. Det var ändå en trevlig runda. Innan när folk har sagt att dem hellre springer 8:an än 5:an har jag tänkt att dem måste va bra dumma i huvet. Men efter idag är jag nog beredd att hålla med. Jag har ju en tendens att stanna när det går uppför och här fanns inte så många ställen att stanna på....

Hakkeli är tokig. Fick just reda på att hon skall springa varvet imån. På ren vilja.... hmmm... tur att hon inte är som jag.. bara att önska LYCKA TILL!


Uppdaterad!

Nej bloggen är inte nedlagd. Men jag har inte orkat med att skriva här det senaste. Har varit alldeles för mycket som cirkulerat i mitt huvud. Det gör det fortfarande.

Jag har ett stort beslut framför mig, skall helst tas idag. Fast egentligen så handlar det ju bara om en lek... eller?
Att va med i nysatsningen och med alla underbara eller lämna tryggheten och ta den stora utmaningen som väntar? Det är frågan.... ni får vänta lite på svaret. Men det kommer nog snart.... times running out.

Pluggar regler till tentan imorgon. Softboll, ultimate, pingis m.m ... imorgon skall det sitta. Tur att jag iaf kan innebandyreglerna. Fast det står fel där.... Lärarna har tydligen inte stenkoll. Hempass till målvakt skall tydligen vara tillåtet igen...Eller så har dem glömt kolla om det finns några uppdateringar kanske.

På fredag reser Jonna till landet uppochner. Jag är inte alls avundsjuk. Hoppas du uppdaterar så att man kan få bli ännu mer ressugen här hemma. Resan kommer gå bra Jonnisen.. =)

Regn...varför det?

Det var så mycket som skulle göras idag, jag hade inte behövt strålande sol men iaf uppehåll. Ah ja... det mesta kan väl göras ändå men det blir inte riktigt lika roligt.
Hade tänkt ge mig ut på en löprunda med Hakkeli. Får se hur det blir med det. Skall nog ringa och kolla läget där. Skall till stallet och rida... på den hästen som går att rida på.....
Var hos veterinären igen med den andra. Hon har nog hoppat för sista gången..... fanns inget större hopp ens hos veterinären att hon skulle komma tillbaks helt.. Men jag ger inte upp. Inte än. Men valborg blev en deppig kväll. =(

Imorgon bär det av till Lund för en tillställning med Daniels domarkompisar. Men för mig blir det en lugn kväll.....

På lördag är det tydligen upp till bevis.... börjar bli nervös. Men det skall bli spännande.

Daniel leker rörmokare i köket. Håller på att installera en diskmaskin. Skall bli otroligt skönt när det är klart.

Thats it for now.