UPDATE

Julen är slut och om två dagar är det 2009. Tiden går fort....

Det var en trevlig jul, fast julafton gick väldigt fort. Man fixar och donar som bara den, stressar för att hinna med allt, och så är dagen slut innan den ens börjat.
Var ute en sväng på juldagen med Karin, så gott som nykter. Träffade Nyman på Nivå och även en vän jag inte sett på bra länge.... Fyra år går fort. Riktigt kul att ses igen tillslut iaf...

Gick upp 06.20 i morse. Kan inte ens minnas när jag senast gick upp så tidigt. Har jobbat på Dios med Sandra, Terre, Lisa, Tommi m.fl. Tyckte nästan att det var roligt för en gångs skull... Det är helt klart sällskapet som gör det.

Låg ju hemma med feber en vecka innan jul.... ganska positiv ändå, tänkte att om jag nu blivit sjuk på riktigt så kommer jag bli frisk på riktigt. Men så jävla fel jag hade.... är fortfarande förkyld och har lite ont i halsen. Det är snart två veckor nu, plus att jag var halvkrasslig i två veckor innan det. Vill träna.... Om en vecka börjar innebandyträningarna igen och då vill jag va med.... Suck.

Börjar inte skolan förrän den 21 januari igen. Har visserligen en tenta innan dess som jag ska klara. Men ibland är det skönt att vara student.

Sängen väntar....Dios imorgon.

Bara en riktig dag kvar i skolan

I morgon är det sista dagen i skolan. Avslutar med "prov" i handboll och projektredovisning. Yippi. Men sen är i alla fall terminen slut så det är bara att stå ut. Vi slipper bli filmade imån, det är killarnas tur... Alltid nåt. Det var vi sist men då fick jag innebandyregler så det gick ganska så galant.
På onsdag skall vi bara dansa lite och dricka glögg, båda klasserna tillsammans. Sen är det filmkoll och fest på kvällen.... kommer bli superkul. Ser fram emot filmen, den är från vår skidresa i våras. Massa vurpor och annat kuligt.

Var nere på träningen idag men kunde inte delta. Var passningsläggare i en övning i ca fem minuter och det räckte. Pulsen gick i 200 och jag fick ont i halsen efteråt. Suck, suck och åter suck. Blev sjukt sugen på att vara med... men ingen mer innebandy förrän den 5 januari. Då skall jag vara frisk.

Hopp i säng...

Långhelg blev det....

Skönt att kunna sova tills man vaknar.... mindre skönt att bli väckt vid två i natt av en mer eller mindre onykter sambo....

Helgen var egentligen vikt till plugg, tenta på måndag. Men jag har nu tagit beslutet att göra tentan i januari ístället. Jag har knappt hunnit plugga, det har kommit saker emellan hela tiden, och nu känns det bara lönlöst. Så det blev en långhelg...ledig måndag.

Har kollat lite innebandy idag, som vanligt. Annars bara lugnt.... funderar på om jag ska svida om och bege mig ut på stan med brorsan och Daniel eller om jag ska va kvar hemma.... vem vet, dem kankse också blir kvar hemma.

Surte vann idag igen....och det betyder rätt sida strecket. Bra jobbat!

Det är trist att ha spelledigt så här länge.... samtidigt har jag varit sjuk i en vecka och inte tränat, så jag hade ju ändå inte fått spela om vi hade haft match. Så det gör nog inte så mycket ändå...

Imorgon blir det nog lite julklappsinköp och lite julbord mot kvällen....

xoxo// C

Pluggdag... blev inte riktigt som jag tänkt...

Meningen var att jag idag skulle ägna HELA dagen till att plugga fysiologi... ge mig själv en chans att kanske klara tentan.
Så jag gick upp, käkade frukost, ögnade genom tidningen och tog fram mina böcker för att börja. Hann väl läsa typt vå rader så ringer min bror och säger att om jag ville att vi skulle kolla på snowboarden så fick jag åka hemifrån NU. Och det ville jag ju, jag hade ju bett honom. Så i hundra knyck till Stadium XXL där även Daniel va. Kollade lite på brädor, men kom sen fram till att vi kunde vänta till mellandagsrean... man kan ju ha tur....
Men istället för hemfärd blev det att kolla på lite julklappar och äta en god lunch med Daniel. Absolut inte att föringa....

Så nu har jag pluggat i en timme typ. Har hunnit igenom en av fyra självvärderingar. Bör åka till stallet inom en timme för att hinna rida innan mörkret.
Det ser inte så ljust ut.....att klara tentan alltså...

Kvällen skall iaf spenderas med Susanna som är hemma i Götet över helgen. tjoho.... =) Mys mys. Resten av helgen blir lugn med, skall försöka plugga så mycket det går. Får spara festandet till på onsdag då vi har avslutningsfest med klassen. Kommer nog blir grymt kul.

Tillbaks till fysiologin...

Plugg...

Har en del att göra.... bör med andra ord inte fördriva tiden med att skriva blogginlägg. men det får bli ett kort....

Surte körde över Ljungby med hela 15-5. Baby-malin gör 7 mål plus en ass... mycket sjuk brud. Det var jäkligt kul att se....

Blev en lugn lördag kväll. Kände mig febrig och låg nedbäddad i soffan hela kvällen. Är fortfarande lite dålig i halsen...suck. Förstår inte varför det drabbar mig hela tiden.

Har varit i skolan idag och fått HLR-utbildning. Så nu skall jag kunna rädda er om någon skulle falla ihop. fast snälla.... testa inte mina kunskaper...

Snart hoppas jag på en förändring....


Heja heja!!!

Var i stallet klockan åtta imorse. Morgonfodrade och släppte ut alla hästarna, red och fixade allt annat. Så strax efter elva var jag klar i stallet för idag. Mycket skönt.

Skall kanske ta tag i en skoluppgift nu, innan det bär av för att kolla innebandy. För vad gör man inte när man är spelledig själv? Skall först en sväng till Torpa för att kolla IBF Gbg mot Ingelstad och sen till Nödinge och se när Surte slår Ljungby. Jag vet att det är så det blir idag. Det släpper nu....
Är sjukt sugen på att få vara med på planen idag. Saknar. men men.... jag skall göra mitt allra bästa från läktarn =)

Det drar ihop sig i skolan nu. Knappt två veckor kvar. Är en del uppgifter som ska lämnas in och en tenta som ska skrivas. Känns lite sorgligt att klassen splittras sen....även om vi är ett gäng som fortsätter ihop iaf fram till sommaren, är det många som droppar av nu.

HEJA SURTE!!!!


Can´t we just dance?

Har precis sett Madagaskar 2. Utan text och lite med ryskt tal. Så jag kan väl säga att jag förstod inte riktigt allt som sades. Sjukt bra ändå, ska se om den någon dag på riktigt. Jag älskar tecknat, så är det bara.

Ingen innebandy den här veckan, får köra rehab istället. Det är så det är när man är klantig och sträcker sig. Det är iaf tur att det kom nu när det ändå inte är några matcher förrän efter jul.
Var på gymmet förut, första gången sen i september tror jag. Har visserligen kört lite på gymmet i Wallenstam men inte på riktigt. Har t.o.m med fått ett "vi saknar dig"-mail. Tyvärr är det så det får vara när vi har så mycket praktiska lektioner i skolan. Man orkar inte träna hur mkt som helst.
Träffade hur som haver min ena lärare på gymmet. Haha... Får väl hoppas på pluspoäng eller nåt när han nu sett mig vara flitig efter skoltid. Fick dock en pik att han tyckte vi tog i för lite.... Men va fasiken... hur mkt tror han att mina muskelberg till armar orkar egentligen?

Klockan har passerat läggdags, ska krypa till kojs. Imorgon är det projektarbete för hela slanten.

Att en del saker ska vara så krångliga....

Borde sova....

Helgen slut, suck.
Försöker dryga ut den så gott det går genom att inte gå och lägga mig men jag vet att jag kommer ångra det imorgon när jag vaknar, dödstrött.
Blev en lyckad kväll igår.... Skyndade från bussen, hem och bytte kläder och åkte sen med Pettson till Karlssons. God mat, god dricka och gott sällskap. Jag har saknat Surtefesterna!!!! Tyvärr gick klockan för fort, som vanligt.
Var i stan vid ett och mötte upp Pixbo på Lounge. Alex hade fixat så att alla fick gå före i kön och gratis inträde. Efter nån tinme eller två traskade vi vidare till Parkan där kvällen avslutades..... Blev en sen natt, eller tidig morgon kanske man säger.

Är arg för att jag lyckades sträcka mig på matchuppvärmningen. Även om jag kunde spela med lite hjälp av en linda så känns det inte bra idag. Jag som var så glad över att jag klarat hela hösten utan en ända sträckning. Kanske dags att skaffa värmebyxor nu. Varför inte utöka antal skydd på min kropp..... haha kommer va helt inpackad....

Har adventspysslat här hemma idag... riktigt mysigt faktiskt =)



oj vad skumma ögonen blev....aja.... en bild på nya klänningen iaf.