2 dagar kvar av 2007

Förutom jobb i torsdags har det varit lugnt och skönt hela veckan. Blev ingen utgång på juldagen, jag orkade inte. men det var tydligen massvis med folk ute.

Torsdagskvällen spenderades i Nödingehallen med ett väldigt blandat sällskap. Några från laget, några från herrarna, några pojkvänner och några "inlånade" från andra lag. Mycket trevligt. Det var skönt att få röra på sig lite efter julmaten.
Igår var vi på bio och såg Förtrollad. Den var riktigt mysig och ganska rolig. Jag är ju lite av ett fan av romantiska komedier och gärna tecknat med. Så för min del kunde det ju knappast bli en bättre blandning. Rekommenderas, iaf om man gillar den typen av filmer.
Sen när  vi kom hem såg vi Wallanders Pyramiden. Den va ganska bra den med. Som Wallander brukar vara.

Japp då var det nyårsafton om två dagar och jag, eller vi, har inga planer alls. Inhandlade en svart klänning idag på rean i fall om att. Men just nu ser det ut som om den får hänga oanvänd i garderoben.
Jag hade också kunnat tänka mig några dagar i fjällen. Hade varit skönt att byta miljö.

Vad är det med alla dessa upphottade bilar jag skådat det senaste dagarna?? Inget fräckt alls faktiskt med neonljus och diverse andra "coola" grejer.


GOD JUL

Det får väl bli några rader såhär dagen efter julafton. Så nu är den över, dagen vi stressat inför och väntat på.... Det känns lite tomt måste jag säga.

Det var ialla fall en mysig julafton. Frukost hos brorsan med familj; riktig tomtegröt och allt annat som bör stå på bordet. Och julmust. En stund i stallet hos mina kära hästar, dem fick massa morötter och knäckebröd.
Eftermiddag och kväll hos mamma och pappa. Så som det ska va.... =)

Fick hur mycket fina julklappar som helst, inte minst från Daniel. Hoppas att alla blev glada för det dem fick av mig med.

Okej, så till lördagens roadtrip och matchen på Öland. Vad ska man säga? Första perioden slutar 5-0 till hemmalaget. Det finns ingen vilja, ingen jävlar anamma... ingenting. Och självklart.. det få chanser vi vaskar fram sätter vi i stolpar, eller blir bortdömda av domaren. Men det kanske var så det skulle va....
Efter halva andra vaknar vi äntligen till liv. Bättre sent än aldrig sägs det. 7-0 i baken efter 31 minuter. Men där tar det stopp. Sakta men säkert jobbar vi oss tillbaks i matchen och tillslut tar vi över den. 7-0 blir till 7-2 innan paus. I tredje fortsätter vi jaga ikapp.... och vi lyckas nästan. 7-6 blir slutresultatet, men inte utan att vi hade chanser att kvittera.
Det är starkt tjejer, att inte ge upp, att tro på det vi gör....för ALLA SKA MED!

Vi får ta med oss detta till 2008. Vi kan om vi vill.

Juldagen nu då. Utgång ikväll? Vi får se. Behöver inte bestämma något än. Ska ta en tur till hästarna.

Ses på torsdag kanske, kära lagkamrater??

Öland imån då...

Javisst... tidig uppgång imån med. 7.15 går bussen från Jonnis. Hemkomst runt 24. Men vad är väl en dag på slottet?
ca 12 h på buss, det är väl inget. Det kommer nog bli ganska så roligt, ska ha julfest på vägen hem. Ska nu gå ner och köpa min julklapp.... 500 kr vad det va Sandra?

Idag har jag varit på Dios och jobbat. Bra med lite pengar. Fick pluppa ihop reklamblad hela förmiddagen för att sen spendera eftermiddagen med Styret och Tommi vid plastarn. Jag fattar att ni inte fattar vad jag menar, eller några gör väl, men poängen är att det var en sjuk eftermiddag med sjuka gubbar.

Precis varit över hos Daniels farmor och fått våra julklappar från Daniels föräldrar och farmor. En påse från Peak Performance... det gillar jag.... =) Hoppas bara att den va till mig... ;-)

So long... bye bye


Jag hatar min granne =(

Jag är ledig idag. Tänkte ändå stiga upp hyffsat i tid, sådär runt halv 9, för att få lite vettiga saker gjorda. Har en del att läsa tills imån bland annat och några julklappar kvar att köpa. Tror ni inte att min hemska granne drar igång borren klockan 08.10. Och det är inget dåligt oljud det för med sig. Känns som om han står bredvid mig och borrar eller ännu värre borrar i mitt huvud.
Fick så fruktansvärt ont i huvudet, idag igen, så jag låg kvar i sängen och kollade denna veckans avsnitt av Andra avenyn.
Nu har jag varit på benen en stund, huvudvärken har lagt sig lite, och jag har fått gjort lite husliga ting. Tror att jag ska promenera ner längs avenyn för att kika på lite julklappar. Miljöboken får vänta tills huvudvärken är borta.

----

- "Det kommer att bli 0-0 eller 1-1 i sudden." Jonna pratar i telefon med Tommi under målfesten mellan IBF Göteborg och Älvstranden i lördags. Fast det är ändå bra att vinna med 5-0 i sudden. Eller vad säger ni, Pettson och Gäfvert?

----

Vi spelade b-lags match mot Älvstranden i söndags. Vann med 9-0. Hagel bjöd på en del finesser. Bland annat ett helt sjukt mål, svårt att förklara. jag bara undrar hur tänkte du där??
Kan du behålla den målformen tills på lördag? Jag tror vi kan behöva det.

På lördag bär det alltså av österut till andra sidan Sverige, ut på en ö, för att spela sista matchen innan juluppehållet. Färjestaden står för besväret, eller motståndet kanske jag ska skriva. Men lite besvärligt är det allt, två dar innan julafton att lägga mer än en hel dag på en match. Men när det nu ändå är så, så kan ni lita på att vi kommer göra allt för att få en trevlig hemresa med glada miner, julklappsutdelning, glögg och kalasande.

Var på förhandsvisning av ARN igår. Den var faktiskt ganska bra. Och det gör ju inte filmen sämre att det var fullt av massa fina hästar... haha....

10 dagar kvar till jul

.. och jag har typ inte köpt en enda julklapp. Hade tänkt gå ner på stan nu på förmiddagen men jag vet ändå inte vad jag ska köpa till nån så jag stannar hemma.

Lucia i går på skolan där jag prakitiserar. En av ungarna svimmade i luciatåget. Kanske inte så oväntat med tanke på vem det var. Jag tror jag åt fyra lussekatter igår. Gott.

Var även och tittade en stund på den heta matchen i dam 2:an mellan Lindome och Stenungsund. Finns bara två ord. Fy fan (SM - du får ursäkta.  DU gjorde ju iaf mål och var den spelare i erat lag som gjorde mest rätt. Tror bestämt att du skulle varit forward från start). Det är verkligen inga roliga matcher i den här serien. Möjligtvis när Pixbos småtjejer eller Partille står på banan. Jag tror tillexempel inte att jag såg en enda bra passning. Antingen var det passningar i knähöjd eller om någon lyckades att lägga passet längs golvet då passade man tre meter bakom spelaren så att denna fick tvärvända och hämta bollen och läget var därmed borta sen längesen. Aja... skall inte såga mer. Men jag är glad att jag slipper spela i den serien.

Spelledig i helgen, bortsett från en b-lags match på söndag. Får se om man blir kallad till den eller inte. B-lags matchen i måndags var ändå kul. Trots tredje matchen på lika många dagar. Vi körde över IBK Göteborg med hela 11-0. Roligast var ändå att våra tränare och Virre lurade skjortan av Kalle. Haha... Kalle i mål... Nä du, det räcker att ha henne på backen ;-).

Blir nog ett besök i Torpa imån ändå. IBF mot Älvstranden. Spännande match. Tror nog på en jämn match som alltid mellan dessa lag, kanske lite favör Älvstranden som verkligen gått bra det senaste.

Kul med nya bloggar när andra avslutas. Min
gamle(?) tränare från BIK och Jonnisen som återuppstått i ny dager.

Ikväll blir det middag på Marstrand med Daniels familj och imorgon julbord på Magasinet Härön. Jag har längtat sen förra året.

Stel som en pinne

Jag måste kollat fel i mitt pass. Det kan inte varit 25 jag fyllde i somras. Snarare 75. Så känns kroppen efter två a-lags matcher på två dar.

-------

Om det blir lite hackit skrivit här så beror det på pannkaksstekning. Men jag är ju tjej så det skall väl gå bra att göra två saker samtidigt.

-------

Två matcher ja. En slutade som vi ville. Den andra inte. Men det är bara att säga grattis till IBF göteborg som lyckades värva Sandra Hellström till den här säsongen. Hon vann matchen åt dem och var väl värd matchens lirare!! Vi vann skotten med 22-21 och dem matchen. Det säger ganska mycket om henne. Pucko!!

Mot Malmö gick det bättre. Vi spelar ut dem totalt i två perioder. Nära 40 skott på mål. Förstår bara inte varför vi måste göra det så spännande sen.

Sofia Eliasson blev matchens lirare i lördags och Jonnisen igår. Hur kul som helst. Äntligen har seket fattat att det finns fler spelare som kan.

-------

Det blir massa Daniel-pannkakor idag. (Brända)

-------

Kul att se att Carro Bergius måste ha haft samma intresse som jag när jag var liten. Att leka häst på rasterna. Var annars lär man sig hästsparkar?

Dax att dra på sig matchstället för tredje dagen i rad. Ikväll står IBK Göteborg för motståndet i reserv serien.

Trolleri trollera...

Japp det blir det ikväll. Joe Labero. Det ska bli roligt. Har hört att det skall va bra, om man inte sitter på kanten som bror min gjorde och såg alla trådar och dylikt som inte ska synas.
Så ingen träning idag heller asså. Och imorgon är träningen inställd så för min del blir det en tränings ledig vecka. Ganska så skönt faktiskt. Jag behöver hämta lite energi.

Praktik denna vecka och nästa. Det är roligt, dock lite jobbigt att behöva gå upp så tidigt VARJE morgon. Men barnen är snälla och dagarna går fort. I morgon är det julbord i bamba. Man får en julmust var. =)

Matchen i söndags vet alla nog redan hur den gick. 6 poäng till helgen är det som räknas.

Måste säga att jag är grymt imponerad av de fina bakverk som
Pucko ( alias Sandra Hellström) tillverkar....Wonderful!

Två timmar här hemma för mig själv.... sen blir det magi....