R.I.P

Det räcker för just nu med att alla människor är ledsna runt omkring mig, fastän dem har all rätt att vara det. Känns som om jag har lipat hela dagen, men det har jag inte.

Trött på att människor man trodde va vänner visar sig från en annan sida.
Trött på att männsikor inte vågar vara rakryggade och säga vad dem tycker direkt till den det gäller. Vågar man inte ska man vara tyst. Annars blir någon ledsen.

Skall försöka packa lite...

Om allt och inget

Har inte ens kikat på min blogg sen jag skrev förra inlägget. Har inte känt något sug alls. Men det är väl dags att klottra ner några rader nu....
Är fortfarande förkyld även om jag är bra mycket bättre än för någon vecka sen. Tränade igår för första gången på några veckor. Kände mig som ett riktigt bollmongo. Inte många rätt där. Men men...jag deltog.

Har haft praktik hela veckan. Kanske därför jag har haft en fruktansvärd huvudvärk mest hela dagen. Den börjar äntligen avta... lagom till läggdags.
I tisdags hade jag och Lisa en lektion helt själva. Läraren var inte ens där. Men det gick bra. Det var ganska roligt.

I morgon blir en mindre rolig dag. Begravning för min moster. Aaaa jag hatar begravningar. Fast det gör väl alla.

Sista matchen på lördag. Säsongen som man gick och väntade på i evigheter är redan slut. Nu skall man tillbaks ut i spåren. Och som alla som känner mig säkert redan förstår är det något jag verkligen ser fram emot. Jag älskar verkligen att springa i Skatås, Fontin m.m... 

På söndag morgon går bussen till Bruksvallarna. Vet inte riktigt om jag ser fram emot det. Men det blir säkert kul när man väl är på plats.

Ska nog slumra lite nu....

shit vad det blåser

Undrar om vi kommer fram till Skåneland imorgon... Det blåser rätt bra. I Skåne får dem tydligen inte ens gå ut...

Så var det tydligen klubbat och klart att jag ska va back imån. Igen. Jag som tänkte sätta poängrekord i år (mitt eget asså). Det blir aningen svårare från backposition. Får väl hoppas på ett powerplay eller två.

Igår tänkte jag " iiiii det regnar idag. Jag rider upp till ridhuset istället och rider inomhus så kan jag rida ute här hemma imorgon". Tänkt och gjort.
Japp. Så idag var det bara att ta på sig så mycket regnkläder som jag kunde hitta och bege mig ut i ovädret. FY FAN. Jag kan säga DET BLÅSTE INTE LITE. Var nästan så vi blåste bort, jag och min lilla häst. Hon var nog inte heller helglad över min briljanta idé tror jag.

Alla beslut är inte kloka beslut. Fast oftast är jag väldigt klok.

Kändis i
Ale i alla fall. alltid nåt att stoltsera med.

Hoa hoa Dahlgren: Rap är en gubbe som läser baklänges i telefonkatalogen.


Attans oxå

Jag trodde jag skulle dominera. Tji fick jag.

Men hur kul är det att vara i samma grupp som Sandra som hade en makalös tur hela tiden. Min tur befann sig någon annanstans. Undrar om jag var otydlig i mina instruktioner om var vi skulle hålla till?
A ja. Hade vi bara räknat dem 4 sista banorna hade jag nog vunnit. Spik på alla.
Tänker i alla fall inte skylla på en tight skjorta och ett för hårt draget skärp som en viss coach.
Grattis Gäfvert!

Någon som dominerar är Susanna Kallur. Vinst i Globen. Hennes mage skulle jag döda för.

Begravning för min moster nästa fredag. Sånt är jobbigt.

Jag kommer krossa alla!

Om jag hade lite ont i min axel innan så har jag ganska mycket ont nu. Har spelat volleyboll i tre timmar med klassen. Tränat smashar och riktiga servar.... Jättebra för mig med en trasig axel. Men man biter ju bara ihop. Jag är väl ingen mes lixom.

Ikväll står det minigolf på träningsprogramet. Jag kommer krossa alla... fast tydligen var Jonnas mamma en hejare på minigolf.... Får hoppas hon har en dålig dag idag då.
Fast jag fattar inte varför många helt plötsligt inte kan, bara för att det är minigolf istället för ett fyspass i Surteskolan. Kommer med dåliga bortförklaringar osv. Det är skitdåligt att folk struntar i sådana här aktiviteter. Det är ju det här som bygger lagsammanhållningen. Aaaa det gör mig mycket irriterad.

Malmö borta på lördag. Det här året ska vi ta med alla poängen hem till Götet. Tro mig.

Ska snabbt slänga i mig några negerbollar som jag just gjort och sen bege mig till stallet.
Ladda för ikväll brudar!

Partille + Älvstranden = sant

Så det va alltså sant, ryktet som vi igår på väg till träningen skrattade bort. Grettan hade hört en fågel viska....
 Men så idag blev det officiellt.  Min första reaktion var hur i helsike skulle det bli... Älvstranden och Partille har väl inte varit bästa vänner precis. Men efter närmare omtanke är det ett jäkligt smart drag. Ett perfekt sätt att på allvar kunna hota Pixbo... få slut på deras sätt att bara vräka sig fram och ta det dem vill ha. Så summan av kardemumman: JAG GILLAR DET!

Förövrigt har jag idag införskaffat mig ett par hockeyrör och satsar nu mot en karriär som hockeyproffs. Har hört att det är bättre betalt i den sporten. Funderar även på att genomgå ett könsbyte så jag kan dra in den stora kosingen sen.
40 minuter på isen räckte dock idag. Fötterna värkte bra efteråt.

Finally! Biljetterna till SM-finalerna är bokade. Återstår bara hotellet men det löser vi snarast det med.

Bäst i Göteborg

Tack vare en grym insats av mitt kära Surte seglar vi nu upp på en fjärde plats i serien och därmed är vi just nu bästa Göteborgslag i division 1!!! Ett resultat vi ska se till och hålla under resten av slutspurten med.

Snurvlig och med lite halsont satte jag mig på bussen till Växjö igår... Förhoppningarna jag haft under veckan att jag igår skulle blivit frisk och skulle kunna spela var bortblåsta. Åkte med som en joker och skulle bara spela powerplay om det eventuellt blev nåt. Två powerplay och totalt två minuters speltid under hela matchen och två mål. Hyffsat målsnitt per minut....
Trots detta känner jag mig inte riktigt delaktig i matchen. En mycket konstigt känsla. Men mina underbara lagkamrater gjorde (mestadels) en riktigt bra match. Men att stå vid sidan om... det är inget för mig. Usch så nervöst. Nästa vecka måste jag vara frisk. En stor eloge till Baby-Malin som fick ta min plats på centern och gjorde det med bravur!!! Bara jag kan få tillbaks den på lördag... ???

Haggeli fick mitt otroligt fina pris som den spelare som avgjorde matchen åt oss...

En ledig söndag. Ingen b-lagsmatch, inga matcher att åka och kolla på. Vad ska man göra då?

Har varit barnvakt på morgonen åt Andreas. Det har varit full karriär här. Men nu har lugnet lagt sig och jag är själv...


Alla hjärtans dag

Jag är egentligen ganska negativt inställd till denna amerikaniserade tillställning. Blomaffärerna höjer priset på rosor med 100 % och ändå handlar alla. Man borde ju vara gulliga mot varandra de andra 364 dagarna om året med. Men jag kan ju ändå inte mer än bli alldeles glad i kroppen när Daniel kommer hem med den här fina buketten:

image86

Vad är det med en del äldre damer och deras klädstilar ibland?
Står och väntar på hissen när det kommer in ett äldre par i svalen. Damen har på sig ett par svarta vida byxor med massvis av vita elefanter på. Som om det inte var nog med att hon själv antagligen var nöjd med dagens klädval stiger det ut en annan äldre dam ur hissen och det första hon säger efter hej är Nämen vilka fräcka byxor du har.
WHAT?
Men jag ska också ha på mig mina elefantbyxor imorgon.

Fortfarande sjuk.... Fan fan fan. Om bara halsen kan sluta göra ont så kan jag leva med förkylningen. Förväntar mig ett mirakel tills imån. Jag ska med på Smålands-trip på lördag, va så säker.

Har till och med gurglat whiskey. Hur kan någon tycka att det smakar gott?

Nedräkningen har börjat

Det är ungefär 68 timmar kvar till matchstart.... så många timmar har jag på mig att bli frisk....

Som om livet bara vore innebandy... Men är det inte det just nu? Nästan iaf?

Aja... lite piggare nu.. orkar åtminstone göra lite saker, städa lite, rensa papper.... sånt där tråkigt. Men jag har mer ont i halsen än i morse... och det är ju inte så bra. Var iaf i stallet en timme eller två i det fina vädret. Det var skönt... Lyckades skrämma en häst uppe på ridskolan så ungen flög av... ajdå. Får hoppas att hon skrek massa för att hon var rädd och inte för att hon egentligen hade ont. Ungar brukar ju funka så.

Måste bege mig till skolan imån... teori på morgonen och bollspel på em. Men det blir nog att titta på mest under bollspelet. Så jäkla typiskt. Det var ju nu jag skulle briljera... För inte fasiken är jag någon stjärna på is eller på att dansa. Men bollspel... det är ju min grej. Innebandy.. Japp.

Jag ska sluta vara ansvarig för kameran. Tittade just på bilderna från Sälen. Jag är med på två av 58 kort, förutom de två som jag bad Daniel att ta. Kul.

SJUK

Den bistra sanningen.... Dunderförkyld och halsont. FUCK.

Har just slevat. i mig en skål glass. Den satt fint efter pizzan. Ska nu fortsätta med en kopp te. Äta är typ det ända nöjet jag har. Det och kolla på Andra Avenyn på datorn. Komma rulla ut från lägenheten imån...

Dans står på schemat i skolan i morgon. Kommer nog inte bli så mycket dansat för min del. Får se om jag ens orkar mig dit och titta på.

Men jag är frisk på lördag. Var så säker. Under mina år i Surte har jag inte missat en ända A-lags match och jag har inga planer på att göra det till helgen heller... Då är det revansch på Ingelstad som gäller och den här gången ska alla poängen med hem till västkusten.

Tillbaks till den andra avenyn nu....Fast ibland ser man faktiskt skymtar av den avenyn som jag (nästan) bor på ....

Utsökt

Hemma från Sälen igen då...Motvilligt. Det var helt underbart där... Sjukt mycket snö. Sista dagen var vi Trysil. Mycket bra.
Slängdes direkt in i innebandyvardagen igen. Match mot Halmstad med ett mycket desarmerat lag. Kändes nästan som det var fler Surtespelare på läktarn en i båset. Men det gick väl okej ändå.... en onödig dipp som vanligt men sen tog vi allt tag i matchen igen. Tyvärr slutade det 5-5, men vi förlora inte iaf. Lyckades sätta en boll i nätet med....gött.

Middag sen på kvällen i Virres Allé (Surte IP). Sjukt gott.... Fyra rätters.. nåt av det godaste jag ätit. Kan vi göra det igen? Hon är en riktig stjärn kock, den där Virre. =)

B-lags match i eftermiddag ... funderar på om jag ska åka till stallet nu eller sen ...