Sjukt varmt

Idag har jag legat och solat på balkongen i bara bikini och shorts....sååå skönt. Det var lite roligt när man kolla ner på gatan och såg folk med stora jackor och dyligt på sig...
var i skolan en sväng med... eller två svängar faktiskt. Var ju hemma emellan och käka lite. Sen en tur till stallet...
Kvällen spenderades med Jonna, käkade lite å kollade på småtjejerna när de spelade match med stadslaget. fasiken Pettson... att du va såå grym på straffar hade jag inte en aning om. jag hoppas verkligen att jag har fel men jag tror nog inte att det kommer gå så ruskans bra i Sundsvall till helgen för tjejerna. Alldeles för ojämn kvalité i truppen och inget vettigt spelsystem att förlita sig på heller....  :(

Ensammen idag med.... får se vad jag ska göra nu....

Ronaldinho

Jag glömde ju nästan det viktigaste....

Vi såg brassarna igår.... Eller vi körde förbi deras buss ( med poliseskort å allt.... kan ju tro att det var några  kändisar typ ju) på väg till landvetter...

Daniel: - Så här nära har du aldrig varit Ronaldinho!!!
Carro: - vadå nära???
Daniel: Ja 4-5 meter typ.... beror ju på vilken sida av bussen han sitter.
Carro: - OJ!

Sambakungar!

Home alone....

Så har den här helgen också farit förbi.... vad hände??
Lördag kvällen spenderades som sagt hos Hagel. Jag tror aldrig jag har ätit så mkt på en gång. Vi köpte pizza på grekrestaurangen över gatan ( smaskens pizzor) och jag hade smällt i mig min pizza (obs ! HELA) snabbare än Daniel ätit lite mer en halva. Och jag som ALDRIG äter en hel pizza.Och absolut aldrig snabbare än Daniel. Och som om det inte va nog fortsatte jag att stoppa i mig massa grönsaker och chips med dip, salta pinnar, vindruvor.... Helt sjukt. Jag får tacka gudarna att jag inte har så lätt att gå upp i vikt....
Va kvar hos Hagge till halv två tror jag, då valde jag och Dani att gå hem till vår sköna säng. Skulle upp hyffsat tidigt dagen efter och jag hade ingen lust att va bakis... Vi förlora ju en timme med där.... (oj oj... nu börjar jag bli gammal å förståndig... nu går det bara uuuuutför...)

Söndagen började i stallet (var annars??). Det var så himskans gött väder...hade kunnat rida hur länge som helst för det var helt UNDERBART i solen. Daniel låg till och med och sola med bar överkropp, fuskisen.
Åkte sen till min bror med familj i Pixbo och käkade våfflor.... och även där käka jag som en häst... Smällde i mig fem (!) hela våfflor. Undrar om jag har mask imagen eller nåt??
Kollade sen på Pixbo mot Slätafly, kval till div 1 herrar. Lite seg match... Pixbo vann klart med 8-3. Får se om dem tar hem det nästa helg nu då. Måste bara nämna det... Tjusberg.. sicken lirare. Om man ens hade hälften av hans spelsinne å teknik hade jag varit nöjd. Fast han e nästan lite väl lojal mot sina medspelare...man får faktiskt lova att skjuta själv ibland med!

Har varit och tränat nu... ska sätta mig å skriva lite på vårt grupparbete... blir nog sent ikväll.... Daniel e ju inte hemma heller. Han åkte till Tyskland idag.. kommer hem på fredag. Så jag e ensam i vår stuga.... Blir tomt att sova själv i vår stora säng...Den e lixom gjord för två.....

ja ja...Dax att at mig i kragen....

Föresten... Malin Eriksson är kär i Anders Isberg.... det har jag hört.... =))

Lördag

En helt underbar dag.....Vilket väder!! man blir glad bara man tittar ut....
har varit i stallet hela förmiddagen är bara så himla skönt att vara ute. 
Åkte till Mölnlycke för att kolla när min brorsdotter Johanna 10 år spelade innebandymatch. Hade lovat henne att jag skulle se en match det här året och nu var det lixom sista chansen. Men va besviken jag blev på alla runt omkring dem här virriga tjejerna som sprang omkring på plan. jag kan tycka att en domare i en sådan här match... han e ju där för att lära tjejerna att spela innebandy.. inte döma matchen. Men han sa inte ett ord typ... han blåste, visade tecknet för förseelsen och så var det bra med det. Han måste ju förklara för dem varför han blåste av så att dem vet vad dem gjorde för fel... dessutom ska han verkligen vara nog att allt går till på rätt sätt.. t.ex. tekningarna... men inte. Daniel har sagt det förr men ibland funderar jag faktiskt på att bli domare....Jag tror jag hade gjort mig bra i den rollen.
Dessutom dessa ledare som tjejerna hade... inte ens dem kunde ju spelet...  *frustrerad*

Ska hem till Hagel ikväll, bli lite onykter å ha kul. Men jag tror jag skippar utgången... har en del å stå i imorgon så det känns klokast så.. vi förlorar ju dessutom en timme inatt...

Imorgon e det våffeldagen.... ser fram emot den!!

SURTE IS .... jäkla gött gäng

Seg på att uppdatera jag vet... men jag har haft lite annat för mig ser ni....
Det var ju lagfest i lördags... värsta grymma tillställningen! Eller vad säger ni om fågeldansen, Systrarna k-k-k Karlsson, norsk karaoke och sofia dansar gogo featuring Anna Johansson... =)))) Roligaste kvällen på länge...TACK TJEJOR!

                                                             

Söndagen va lite seg,jag mådde iofs ganska bra... bara trött å liite huvudvärk. Åkte till stallet å red... Daniel red t.o.m.... nu går han ur sitt vinteride... Sen på em var det b-lagsmatch....mot Älvstranden av alla lag... Men men, vi kämpade på bra trots MÅNGA tunga ben och matchen slutade 2-2. Inte så illa ändå. Jag kan bara inte fatta vilka spelare som skulle vilja spela med Älvstranden nästa år... sicket jäkla tråkigt gäng.... sura å griniga... inte bara mot oss utan dem skäller ju lika mkt på varandra. Jag vet inte en människa i denna stad som kan tänka sig att spela med piraterna.... så det blir spännande att se vad det blir för några stolpskott som står på plan vid avblåsning i september...
Måndags... träning med partille spelarna närvarande igen... seg träning... festen i lördags satt kvar i benen på det flesta. Får hoppas att det inte avskräcker bara... =))) * hemligheter är till för att behållas *
Igår var Daniel å jag och kolla på GP innebandyn. Vi hejade fram Hagel hela vägen till final men sen räckte det inte ens med vår grymma hejarklack.. Så inga finalbiljetter till mig inte.... suck.... ;-)

Nu ska vi strax åka iväg och hämta den nya bilen..... Och sen på kalas till Jesper som fyller 5.
Men först ska jag fortsätta läsa den spännande boken....Kropp och Politik....låter himskans kul va???

Slutspel

Skall börja dagens inlägg med att förtydliga att det här endast är mina egna åsikter och ingen annans. så blir det inget gnäll om det...
Var och beskådade kvartsfinalen mellan Pixbo och Balrog igår kväll. Det var det bedrövligaste jag någonsin sett tror jag.... iaf i elitserien. Det enda som får godkänt är Balrog som spelade på toppen av sin förmåga och gjorde det mycket bra och vann helt klart rättvist!! Jo visst.. det va som vanligt, Pixbo hade bollen mest hela tiden.. vann nog skottstatistiken i första perioden med sisådär 15-8 (47-26 i hela matchen) men vad hjälper det när Balrog gör 3 mål på sina chanser och Pixbo inget!! Den här matchen tror jag Joppe får äta upp att han tycker att Pixbo spelar den roligaste innebandyn i Sverige.. för det var inte roligt att kolla på den här matchen, bara sorgligt! Att sen de två jönsarna som ska kalla sig domare nog glömt av att det faktiskt var en elitkvartsfinal och inte pojkar 14 de dömde gör ju inte saken bättre. KOM IN I MATCHEN!
Trots allt gör ju alla dessa oväntade resultat i gårdagens matcher att kvartsfinalserierna blir så mycket mer spännande. Räkna inte bort ett enda lag för då smäller det runt hörnet!

Över till nåt helt annat....Fick reda på igår att min gamle ponny Max... hästen i mitt liv,är såld igen.... Nu kanske det låter som om han blir såld väldigt ofta men så är verkligen inte fallet... han har varit hos bästaste familjen Haverstal i nog en sådär 6 år, ända sen jag sålde han. Men nu kommer jag få se han ännu mer sällan... han bor tydligen hos nån i Tingsryd och det e ju inte precis nästgårds... men får hoppas att han får det underbart... det är han värd VÄRLDENS BÄSTASTE MAKE MY DAY!!

image3

Kortet e på Max och Pernilla på SM 2004. Hade inget kort på datorn där det va han och jag ...

Fredag igen... får se vad som händer idag.. en tur till stallet först iaf. Får Daniel bestämma ikväll blir det å kolla Pixbo IBF när dem kvalar till div 1 men vi får se... Kanske dyker det upp något annat sköj!

Over and out... // # 17

Barentsblå....det låter väl snyggt!

S? h?r ser den ut

Vi var och kolla på vår nya bil igår.... En volvo V 50..- 06. Barentsblå metallic.... VERY NICE!!  Vi får den nästa vecka tror jag... Ha ha det e precis som det sägs... när tjejer pratar om bilar e det främst färgen  =)

idag har varit ännu en härlig vårdag... spenderade mesta delen av dagen i stallet förutom nån timme när jag fick åka och hämta lille Andreas på dagis...  han har nog öroninflammation stackarn. Kan tänka mig att det va kaos hos min brors familj när jag lämnat... Andreas ledsen, Jesper rastlös och Fredrik ensam med nästan 40 grader feber.

har precis ätit middag... hemmagjorda köttbullar och potatismos som Daniel gjort det mesta på. Fast jag hjälpte till lite faktiskt... Himlans gott iaf. Han kan när han vill.
I måndags var ju Partille tjejerna och träna me oss... En riktigt bra träning för att vara efter säsong och allt. Det var riktigt kul att spela med Hagel igen, var ju.. hmm va kom vi fram till... ja typ 5-6 år sen sist. Vi hittade varandra bra ... hagel i laget hade vart grymt!!! Och självklart gäller det även Larsson å Grettan.... men som sagt det är silly season och allt kan hända.... Är ju många lag som är och rycker i dem!!

hade tänkt åka till Hagel och äta upp resterna av hennes chokladtårta men verkar som hennes giriga lagkamrater har slaktat hela tårtan och inte ens lämnat en smula till mig.. *snyft* Jag som va så sugen...

Dax att sätta sig å ringa runt till folk om helgens bravader...Får hoppas att vi inte glömmer ringa nån.. hade ju inte sett så bra ut kanske... ;)

VÅR VÅR VÅR

Japp... en solig dag med riktig vårfeeling.... ska strax ge mig ut för här kan man ju inte sitta å mögla...

Är bara tvungen att göra ett litet tillägg till gårdagens festkrönika.... Vi fick ju även testat våra nyinlärda danssteg när DJ Jasses kompis drog på lite trumtjosan. Jonna och jag va kungar på dansgolvet med våra afrikanska moves =))) haha... få hade trott att vi fick skulle få nytta av det där i verkligheten....

Ikväll träning med lite eventuella nyförvärv på plats... det blir trevligt....

Ser fram emot nästa helg då det blir fest på Surte IP med laget... grillning och grejer.... Kan ju bara sluta på ett sätt med alla grymma brudar på plats....
Men innan dess en vecka med plugg att avverka...

Vasastan????

Vaknade upp denna härliga söndag med en så fruktansvärd huvudvärk.... trots det att jag ändå var den som va nyktrast igår. Livet kan va sååå orättvist ibland! Daniel åkte till Ängelholm i morse för att dömma ytterligare en elitseriematch.... han e för duktig alltså!!! Elitdomare å allt på senare dar =)

Gårdagskvällen var allt trevlig. hann med en kort förfest här, Jonna, Sandra, Anton (ja du kommer alltid att få heta Anton.. annars vet jag inte vem jag menar själv), Jasse, Daniel och jag. Sen ringer Sofia - GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN - och berättar att restaurangen ligger i vasastan och att vi skalll ses på vasa viktoriagatan om en kvart. jajemen... vi knatar iväg.... Tror Sofia hinner ringa ca 5 gånger på ungefär lika många minuter för att fråga var vi är och när vi kommer ( kanske inte såå nykter tro??). Tillslut på plats visar det sig att vi ska fortsätta gå.... så vi går och går och går i regnet... till vi tillsut nästan e vid slottskogen...med andra ord i LINNÈ.

SOFIA .... Vasastan är inte i Linné!!!!!!

Hamnar iaf på en liten restaurang, Plain Kitchen, där vi käkar go mat, dem flesta tog nog hamburgare och dricker lite gött. Som grädde på moset lyckas Jonna Å Jasse (!!!) komma tvåa i schlager tippningen å cashar hem 250 spänn å en skiva.
Åker sedan hem till oss igen för lite fortsatt förfest å DANSMATTA SÅKLART!!! Alla utan Johan dansade....t.o.m Anton!! Men Johan --> bakläxa på den!
Tillslut hamnar vi på Hard rock efter fix av Jasse..tack ska du ha! hade en forsatt kul kväll där inne....som känns i huvet i dag som sagt.

Kvällens + : Jonna som öppnade sin Hannas Smultron först av all sin dricka så jag slapp en explotion här hemma!
Kvällens - : Födelsedagsbarnet som bangade å lämnade sällskapet först av alla :-(

Dax att samla ihop sig och åka ut till stallet. En härlig jobbdag på bulycke väntar.(sopa läktare, kratta manege å mocka slingan)... dem borde väl ha personal till sånt!

Lördag igen...

Japp helg igen. Fredag kvällen spenderades först hos min mormor, usch vad det e jobbigt när hon börjar bli gammal. Min mormor i mina ögon skulle alltid vara världens piggaste och hoppa från bryggan som alla barn gör när vi badar. Men så verkar det inte bli.... Tårarna rann när vi åkte därifrån...
Sen åkte vi i alla fall till min bror Fredrik och hans familj. Käkade tacos och maräng schwiss..... ja nu vad det det där... hur stavar man till maräng schwiss stefan å jonna?? Gott va det  iaf... sen spelade vi spel... som vanligt var jag kvällens förlorare... men jag började starkt iaf!!!

Idag har vi haft personliga samtal med Stefan och Tommi.... och jag har bestämt mig... två år till med Surte!!! =) det känns bra... vi e ett så jäkla gött gäng. Blir intressant med lite nyförvärv oxå....

har nu varit på stan med Jonna en stund... shoppat lite kläder och alkohol... dax att hoppa in i duschen nu... sen kolla Pixbo - Kumla som daniel dömmer. Ikväll bär det av till nån restaurang i vasastan med Sofia å co!!!! och ja Jonna, Sofia fyller ju inte idag utan imån!!!

Seee ya!

Finally....

Det börjar kännas som vår nu... har ni märkt det??? I dag ville jag inte ens åka hem från stallet, det var så himla skönt att vara ute.
Var med Gunsan hos fabror doktorn i morse; äntligen e hästkraken frisk igen. Så nu väntar tre veckors härliga skritt turer :-\  men men... huvudsaken e att jag slipper åka till åby varenda vecka.

Hade en härlig konversation i bilen hem från träningen igår... intellektet var på högsta nivå.
Stefan berätta om Sandras underbara svenska kunskaper som hon uttryckte i ett mail där stefan tidigare hade berättat för henne att hela familjen lönnroth nu tillhörde ale. Sandra hade svarat lite tokigt
- Ja då e alla lönnrothare i samma lag nu då. (stefan syfta på att man inte kunde böja lönnroth)

"Men vadå? Skulle man säga Lönnrötter då eller!!! "
                                                                                              
*GAPSKRATT*

ja du Maria ( Sjögren)....det kanske inte heller va så rätt..... men fan va roligt.

ha ha.... det e nog tur att det inte e svenska grammatik vi ska prestera på plan.... då hade vi nog åkt ut ettan snabbare än kvickt!

Får säga Grattis med till min finaste Daniel!! Han berätta förut att dem skulle få dömma två stycken damelit matcher i helgen. Så då blir det att kolla innebandy i helgen ändå.... trodde det va slut med det nu. Pixbo - Kumla på lördag kl 16. Får ju se till så han sköter sig. Gör han inte det får han lämna över pipan till mig så ska det nog ordna upp sig det med! Jag tror jag hade varit grym på att döma innebandy!

Malin Eriksson har hittat en ny talang... inskuffad mellan stolparna igår gjorde hon en alldelse superb träning!! Du vet Malin... bra målvakter har hjälp av stolparna =))

Snart helg igen... veckorna går kusligt fort. Sofia fyller år på lördag... då blir det ett restaurang besök och kanske lite utgång... oooooo aaaaaaa