Sicken jäkla match.....

.... det blev.
Vem trodde egentligen att Södra Dal skulle få stryk av oss??? Men så blev det... Surte - Södra Dal 4-3. Helt otroligt... alla var så jäkla grymma... inte minst Lisa i kassen. Å Sandra Svensson..... Å jonna... Å Linda K.... äh lika bra att säga hela laget. Det va inte nån som inte va bra i lördags!!! Och glädjen va total efter matchen... alla gick runt med ett leende från öra till öra.... Äntligen kan vi pusta ut å se fram emot ytterligare ett år i div 1... och det e vi väl värda.
Festen fortsatte hemma hos oss på kvällen.... vi knäckte champagnen å självklart lite ouzo.... - tack george!!!
Kvällen kunde kanske slutat lite bättre för Terre å Karlsson men annars va det ett riktigt trevligt kalas.

Söndagen gick sen i hästarnas tecken. Va på Göteborg Horse Show hela dagen. Det e som Ludger Beerbaum sa i tidningen igår.... det finns inte en häst som slår Shutterfly..... Då får Meredith göra ett riktigt stort misstag!!! Även om hon bara blev två i söndags......
Och jag måste skänka en tanke åt lilla Classic Lady.... vilken underbar häst!

Ja ha RBK..... då har vi hjälpt er i år med! Får väl hoppas att ni förvaltar era chanser till elitserie kval aningen bättre den här gången!! Och heja Partille i sista omgången... ni e för bra för div 2. Ser fram emot säsongens sista match på lördag.... då möter vi Älvstranden..... Spiken i kistan om vi lyckas skicka dem till tvåan......


Oh what a wonderful evening.....

... det blev i lördags!!! VI VANN MOT SÖDRA DAL!!! Så jäkla skönt....... och så va den veckan räddad!!!
Å nu e det fortsatt lir i div 1 nästa år med.....Dax att anmäla till båstad!!
Kommer mer senare... ska åka till träningen!!!


Life sucks

En del dagar vill man bara stryka från almanackan, radera, glömma bort att dem finns. idag e en sån dag. eller egentligen hela vecka 8 fram tills idag iaf. jag vill radera hela vecka 8 från min kalender. Båda hästarna har varit hos veterinären, båda kom hem med varsin fot väl inlindade i paket.

Jag har varit sjuk hela veckan, det har varit snöstorm å kallt, och jag ligger way behind i skolan. Nästa vecka börjar en ny kurs... om stress.... passande. för nästa vecka lär bli stressig.

Förhoppningarna för denna vecka står till matchen imån. Vi möter södra dal..... Dem måste vinna... och vi måste ta poäng.... lös den ekvationen einstein!!!
Söndag kan bli en trevlig dag med, ännu bättre med en vinst i bagaget. då blir det scandinavium och göteborgs horse show med familjen.

Nä.... börjar nog närma sig sängdags.... så den här j*kla dan kan ta slut. Men imorgon gäller det. Då springer vi tills vi spyr....

Over and out....