Sommarlov

Tror det blir så.....sommarlov från bloggen och sommarlov från skola och jobb. Ska bli såå skönt. Jobbar två dagar till på Dios sen bär det av till landet med hästar och allt. Fast Daniel kommer inte förrän på fredag. Får fira min födelsedag ( japp... blir gammal och grå på torsdag......jag 25 bast.....helt sjukt) utan honom och har jag mer otur så blir det helt ensam. =(  Min bror med familj e på landet med nu men eftersom Carinas mamma också fyller år på torsdag åker dem nog till Lysekil för att fira henne. Men det är okej... för på lördag blir det kalas för mig. Hoppas hoppas alla kan komma....Jonna, Sofia, Carro från Malmö, Hagel....Och e det någon annan som vill komma är ni hjärtligt välkomna till Strömstad....

I fredags blev det middag på Svarta Oliver, basket på Babar med Domare Olsson med flickvän.... Och andra omgången var jag grym......Utklassade Daniel med typ 13 poäng...Jag säger då det.
Lördag och söndag spenderades på Marstrand men underbart god mat och en båttur med lunch till Mollösund. Göttans. Men var e solen????

Knappt 1,5 vecka kvar till Båstad.
3 dagar kvar tills jag blir gammal.....25 usch vad det låter....
2 dagar kvar till semester.... me like.....

Trevlig semester och sommar (nu kommer den för nu e vi snart lediga) till er alla!!!!

Gött Eriksson att du presenterade dig som Baby-Malin..... inga missförstånd då lixom...=)

image66

image65

SOL!!!!

Äntligen lite sol.... kul för alla som får va ute i värmen....inte jag då med andra ord. Har jobbat sen 7 i morse.... 4 timmar kvar typ.... blir en lång dag.. hela 14 h. Men pengar är pengar..... Bara att tänka på resan i vinter så blir det lättare.
Men jag är trött, längtar hem till Daniel.
Helgen var skön... även om vi fick slita lite. Daniel mest, han fick leka skogsarbetare med motorsåg och grejer. Jag målade hus bl.a. Ha ha... färg över hela mig redan efter några plankor....

Det går inte att bada i Båstad. Men det måste väl ändå hinna bli bra tills vi kommer dit.... över två veckor kvar. Vi får hoppas på det, annars har Tommi lovat att fixa en pool till oss. Aaaaaa jag längtar!!! Mest faktiskt över att få lira innebandy igen på riktigt lixom, även om det e kul och festa med =)

Lisa P hälsar jättelite till alla.

Fredag igen.... =)

Ytterligare en vecka över.... och helg igen. Så skönt. Det blev bara en dag på Citymail....På kvällen ringde jag Tommi och så fick jag jobba på Dios istället. Känns som helt rätt beslut. Snålare företag än Citymail får man nog leta efter... fattar dem inte att man inte vill jobba där när man helst ska gå hem innan man kommit dit.

Ikväll bär det av till landet.... ska bli skönt. Bara koppla av allt annat.... Får bara hoppas att Nanna som anländer från Turkiet i natt tycker det är okej att ta han d om hästarna i helgen.


Fika igår med mina gamla gymnasiebästisar Jonna och Maria. Ses ju tyvärr inte så himskans ofta längre. Så kul att se er båda. Och Maria som blivit styvmorsa bara sådär, till en liten nyfödd.

Dax att återgå till arbetet.

Ha ha... förresten... Snart har Tommi inget jobb kvar här för jag är på god väg att ta över alla hans arbetsuppgifter.... =)))

Trevlig helg!


Så att säga....eller....

Hur trött som helst..... men vilken rolig helg det varit.
Grillning och utgång på Marstand i fredags med daniel och hans kompisar, det va riktigt trevligt. Sen på lördagen var det sillunch med Daniels föräldrar och massa andra människor. Dem började snapsa redan vid 12......jag åkte vid halv fyra därifrån och då var det värsta festen. Kändes motigt att behöva åka därifrån när alla var så på G. Men fest med världens grymmaste lag väntade.

 

Väl hemma blev det ändrade planer. Femkampen blev inställd för att det regna och det blev lite förfest istället innan vi drog till Hard Rock. Fy fan va roligt!!! Jag älskar Surte!!! Detta får vi allt göra oftare.
Kul också att alla kunde vara kvar hela kvällen, dem som ville iaf.

   

En av det sjukaste kommentarerna står nog ändå Jojje för....
En tjej kommer fram flera gånger och dansar lite med Jojje... efter ett bra tag säger hon tilll honom:
- Du, jag har faktiskt kille.
Och George svarar :
-Det har jag med!

Haha.... Så sjukt..... men galet roligt.....
Det var allt tur Tommi att du lämnade bilen här.....
Stefan... hur mådde du idag?? ;)

Jag gick inte upp förrän halv ett idag... minns inte när det hände sist. fast jag sov ju inte hela tiden... jag väntade på att bli körbar. Sen körde jag Tommis bil till Dios, jobbade 2 h, tog en sväng till stallet och sen hem till soffan.

I morgon väntar jobb på Citymail... är så osugen......

Tack all grymma för den här helgen!!!

Marstrand ikväll

Rast.... Sen 1,5 h kvar och sen bär det av till Marstrand. Lite fest ikväll, sillunch imån och sen hem igen för att svida om och ha 5-kamp på liseberg med laget. Efter det lite utgång igen.

Sista dagen på Dios också på ett tag, nu väntar fucking Citymail i två veckor....Surt när det är så mycket att göra här så jag hade kunnat jobba här nästa vecka med. Men så e det.

Trevlig helg alla om jag inte hinner uppdatera mer innan den är slut igen"!!

Nostalgi

Paus på jobbet... snart bara 45 minuter kvar. Har suttit och grejat med network hela dan, sista timmarna har jag lyssnat på mp3 samtidigt. Och vilka minnen vissa  låtar för med sig. Underbara Surte!!!! Fy fan va mycket kul vi haft. Några exempel....
Gebroeders Ko... den holländska Anna Boot.... Jag säger bara Båstad....=)))))
Ta en kaka till kaffet..... Jönköping.....Baby-Malins favvo......och Husqvarnas????Denna hade jag dock inte på MP3n
Sång om Ingenting.....Den grymmaste bussresan ever.... Snacka om Partybuss vi hade till Ingelstad.....
The Verve remixen... som jag letade efter den..... Och tack vare lovely Anna så löste sig allt..
Anima Libera..... Anna Johansson
Living on video .... MATCH
Jag sitter i ventrilo och spelar lite data.....MATCH
Du hast..... MATCH MATCH MATCH....

Ses ikväll brudar...

Glömma glömde glömt

Man kan säga så här.... tävlingen igår är redan glömd. Det kunde verkligen inte gått sämre. Från att ha haft världens finaste häst på framhoppningen blev hon som förbytt på banan. Så jävla tråkigt.

Idag har jag jobbat på Dios igen, med Soffi. Det var trevligt... är inte så ofta man pratar med henne så mycket annars. Dagen gick faktiskt riktigt fort. Så fort så att vi glömde ta rast vid tre, men det gjorde inget då vi kunde knalla hemåt en kvart tidigare i stället.

Snart dax för träning... i jennylund idag... nästan hos Pettson.... gött att du e hemma igen!!! sista veckan med träbning innan uppehållet.Jag vill inte ha nåt uppehåll nu... jag ska ju va hemma och jobba i två veckor till efter denna veckan. Hur skall jag lyckas ta mig i kragen och komma ut å träna själv??? Hmmm kanske kan funka om jag hänger fram mina vita jeans synligt.... Kom knappt i dem i fredags när jag skulle ut....Inte bra.... inget mer onyttigt för mig.....(kan ju tro at det blir så iaf..... och Tommi.... ingen cola heller.... så försök inte lura mig... ;) ha ha)

Dax att springa ner till Steffo och vidare transport till Jennylund.

Jag älskar när det regnar.... håret blir ju så fint av regn...