Valborg...

Har just kommit hem från att ha kollat Surtes F16 (fast F16??? Pettson e ju 18) i Göteborg Cup. Malin Eriksson hade lekstuga med RBK spelarna. Undrar vad barnen ute på landet i Surte får till frukost eg.... alla va typ ett huvud längre än samtliga RBK spelare och då va ändå halva laget födda 1992.
Pettson darling... du vet vad jag tänker skriva här... du sa det själv... SKJUT!!! ;)
Semi imån, får se om jag orkar pallra mig dit.

Var ju ett tag sen jag skrev ett riktigt inlägg... har helt enkelt haft häcken full. Spelade Guldcupen i fredags. Vi dominerade och vann gruppspelet stort. Ryberg hade äntligen ställt in siktet ;).... Karlander gjorde väl en del pytsar med. Vi får nog ställa oss frågan i Surte om det verkligen är en back vi har värvat i Larsson... Hon dängde dit både mig och Jonna i antal mål, men det är bara att buga å bocka =))) jag är inte bitter. Står fortfarande för att jag gjorde poäng i dem viktiga matcherna ( läs serien), sen lämnade jag över till er andra så att ni också får testa på att scora lite. ;)
Vi åkte tyvärr ut i kvarten, mot ett lag från Fysiken. Man märkte ju att dem inte gör nåt annat än spelar småmål där iaf...
Kvällen fortsatte hemma hos oss och sen till Hard Rock. Tack alla tillfälliga och icke tillfälliga lagkamrater för en trevlig kväll!!

 
Liten Stor Stark

I lördags va vi på bröllop, domarkollega till daniel som skulle gifta sig. Allt slutade lyckligt.. båda sa Ja och det blev fest på kvällen.... en del blev lite överförfriskade... inga namn men den ene är känd som min gamle tränare i BIK, för kvällen toastmaster. Den andre gubben jobbar på kansliet på GIBF, fick titeln ordförande på bröllopet men det stämmer kanske inte helt.

igår fyllde min morbror 60 så jag fick gå på kalas. Daniel va i lundbystrand och dömde, lika bra det tror jag. han hade nog inte uppskattat att träffa hela min släkt en gång till inom två veckor. fast han va lite snopen över att ha missat smörgås tårtan.. ;)

Valborg idag....Blir nog en lugn kväll. Daniel ska dömma och jag får se vad jag hittar på. Kanske kolla cortegen, fast jag tycker inte riktigt att det är lika kul som förr. Fast mamma sa en bra grej. I och med att dem lagt om färdvägen i år så borde vi kunna stå på vår balkong och kolla. Så så kanske det blir.

Ha en trevlig kväll alla, tänk på att det är en dag i morgon med!

image34



Ingen tid...

Pettson ledsen att göra dig besviken men jag hinner verkligen inte skriva nåt vettigt... Så jäkla mkt att göra.
Guldcupen ikväll, bröllop imån å 60 års fest på söndag... å skola NU!
kanske kan skriva ett inlägg inatt....

Tillsvidare.... Simma lugnt. // Carro

Danne, min nye bästa vän!

Det har varit en intensiv helg... helt klart. Men så jäkla rolig.

Resan började 06.30 i lördags. Hämtade Jonna å satte kurs mot Linköping. Där skulle vi plocka upp ena halvan av finaldomarparet i herrmatchen, Thomas Nystrand. Ha ha... han gick inte att ta på allvar... inte med den dialekten. Vi(Jonna å jag) kom fram till att i filmer så är det alltid det töntiga männsikorna som pratar som han. Men det förhöjde dock stämningen i bilen en aning när han steg in. Jonna fick t.o.m titta på hans visselpior som han skulle ha på matchen. STORT.

Väl framme fick vi byta om å sminka oss i bilen, vårat rum var inte klart. Sen var det dags för match. De två första perioderna av damfinalen mellan IKSU och Rönnby (eller va det Pixbo-Rönnby ??) va ett riktigt sömnpiller. Men SEN... vilken tredje period... Rönnby gjorde allt rätt, fenomenalt coachat av deras tränare. Å vad gjorde IKSU?? Inte ett skit. Dem bara konstaterade att matchen höll på att glida dem ur händerna. Rönnby vann rättvist!! GRATTIS!

Herrmatchen va den nervösaste på länge. JAG ÄLSKAR MAGNUS SVENSSON!!! Han räddade min kväll. Hade ju som sagt lovat att dänga till Sundbom med pokalen om dem vann... och det var ju inte långt ifrån.

Jag missade(som vanligt) när allt hände på plan, kollade alltid åt ett annat håll... Som tur e så kan man ju kolla på reklamen sen, som Jonna sa. Så får man ju se allt igen =)))))) Reprisen Jonna, det heter reprisen.

Matchen slut, det blåa havet slutade aldrig att hoppa å sjunga, festen kunde börja.

det blev förfest på hotell rummet för mig å Jonna, Daniel försvann med domarna. Vi hörde ljud från korridoren å kikade ut. Där va hela Warbergs lag, dansandes till Caramia i enbart kallingarna. Som tur var hade hotellet en ismaskin väldigt väl placerad ute i korridoren. tror aldrig det har gått åt såå mkt is på en förfest för två ;) (daniel älskling...vi bara tittade)

 
  


Middag på hotellets restaurang... Daniel å Nystrand kom tillbaka. Dem hade tröttnat på domarsnacket och skulle med oss in på annexet och efterfesten. Göttans!

Annexet ja... där var det fest. Glada WIC-spelare, mindre glada Täby spelare å en massa andra fulla människor. Fyllesnack, inte så mkt för min skull men Daniel snacka med både Danne Dumbom å stackarn Birgitte Lersbryggen.
Domarparet Johansson -Linell på plats ( som dömde vår bortamatch mot malmö bl.a.) Linell pratade väldigt mkt om den matchen. Kan det månne vara sa att han egentligen ville be om ursäkt för en jäkligt dålig insats??? jag tror jag tänker tolka det så...
Med kameran i högsta högg  ( jobbar ju även som paparazzi fotograf om ni inte visste) letade jag mig in i vimlet. Målet va en målvakt med stoppskylt på magen.... japp Peter Sjögren. Å efter ett tag fick jag napp....Fick även en bild på ikonen Christian Hellström i diskussion med Sundbom. Och på allas våran Widell...

                                                                            

Det var dock innan jag visste att Jonna tänkte ta sig ett snack med grabben...Han erbjöd sig t.o.m. att hon kunde få sova hos han men mogen som hon e tacka Jonna nej. Och om ni klickar på kortet nedan förstår ni varför...

                                                               ha ha

En jäkligt lyckad kväll blev det tillslut....Blev dessvärre ingen efterfest för vår del då alla slockna på mindre än 20 sek efter en intensiv dag. Tack Jonna å även daniel för en grym helg!!!

 
Avslutar inlägget med den skönaste bilden av alla... på mig och min nye bästis =)

image26


Ät förresten aldrig på Sibylla i Jönköping. det var det vidrigaste jag varit med om.


Till storstan imån...

Japps... så blir det. Imån bär det av till landets baksida och våran sk huvudstad. Blir tidig avgång.... innan 7. Men men... Jag å Jonna kan ju sova i bilen, bara Daniel får sitt kaffe.
Kolla SM-finalerna... hmmm undrar om man ska tippa nån segrare. Warberg vinner herrarnas drabbning. Skulle jag få fel ska jag personligen marschera ner på plan å dänga till Sundbom med prispokalen. He makes me sick.
Damerna e svårare... vilka e det som spelar föresten ;)? Måste erkänna att jag har såå dålig koll på dessa lag från norra (?) delarna av Sverige. Men jag säger IKSU. Dem har la vart me förr.
Vi skall bo på Globe Hotel. På samma hotell som spelarna. Å vi ska på efterfesten.... SÅ NU E JONNA NÖJD!!! Lovemaker... upp till bevis!! Det e ju iaf nära till bortamatchen.... =))))

Anna - Ska du med eller???

Ska ner på stan en sväng. Måste hitta en klänning. Daniel har ju lurat med mig på bröllop nästa helg.
Nästa fredag e det förresten Guldcupen! Då får ni komma å heja fram vårt lag Liten Stor Stark. Lagmedlemmar är Larsson, Jonna å jag som står för dominansen. Sen har vi fyllt upp laget med Ryberg, Karlander (från Partille han me) å Daniel. Ska väl kunna gå bra. Bara Ryberg testar att göra lite poäng för en gång skull ;)))

Mot nya äventyr.

Hallå! Det regnar.....

Vakna i morse och det regnade...aaaaaaaaa... orka. Nog för att mina blommor på balkongen blir glada men inte jag. Sen väcktes jag två ggr om av folk från stallet som messa att deras hästar skulle va inne idag, men det va ju inte jag som skulle släppa ut dem. Noll koll kan man säga.

Jag fick en sprillans ny sadel till Gunsan igår. HA. Ringde nämligen till kvinnan jag köpt mina sadlar av för längesen och frågade om hon inte kunde tänka sig att komma å prova ut en annan sadel eftersom Gunsan växt ur den hon har. Sagt och gjort. Men jag trodde givetvis att jag skulle få en ny begagnad sadel.

- Antingen tar jag med mig din sadel å skickar den till Italien så dem får göra om den, eller så byter vi rätt av så får du en ny!


äääää.... Jag tog en ny.

Av tacksamhet lägger jag in en länk här till
Equipe.  För er som inte har en aning kan ni ju gå in å kika vad sadeln är värd... tror ni sätter i halsen.

Men nu så regnar det... och jag vill inte utsätta min nya sadel för det.. Får hoppas att det hinner sluta innan 4.

Skall vara barnvakt ikväll för Andreas och Jesper. Fredik och Carina skall på kurs.

image16

Världens sötaste ungar när dem e på bra humör....

Undrar om man ska göra nåt vettigt nu... Plugga lite till kanske... eller städa??

Kalle och Malin....Avslutar som avtalat med kursiv stil...


ååååååååååååååååååååååååååå

image15


Grattis mormor!!!

Idag fyller min mormor 80 år. Å jag som tycker jag börjar bli gammal.... Jag har typ levt 1/4 del av mitt liv... hoppas jag. Man kan ju aldrig veta.
Vi skall på kalas ...

Tror aldrig jag blivit så glad över en kapsyl som när jag fick PUCKO-kapsylen i lördags av Pucko ( även känd som Sandra Hellström). Den e fastsatt på träningsväskan nu.... TACK TACK!!!

Pettson - vad hände med flygplanet??? Hoppas du har tagit vara på det.

Till helgen bär det av till Stockholm. hade ju klart varit roligare om Pixbo kunde tagit sig till final, men har stora förhoppningar på att det blir jäkligt roligt ändå. Jonna, Daniel å jag.

Ska strax till skolan... tror vi skall ha världens tråkigaste lärare idag.....ORKA.

Man ska tydligen avsluta varje inlägg med kursiv stil, så jag får väl också göra det.

Silver e fint det med

Så var denna härliga helg slut med... Resultatet blev en silvermedalj runt halsen och en vacker silver pokal ( tyvärr inte äkta, då hade jag gått till pantbanken med den ;) ) att ställa här hemma så länge. För sen ska den givetvis till klubbstugan. Men det e ju det som är fördelen med att vara lagkapten... JAG FÅR TA PRISET!!!! ha ha....

Vann vår grupp på ett strålande vis, seger mot Lindome och 0302 och lika mot RBK. Slog Partille i semi ( åååå detta Partille) och blev överkörda av Pixbo i finalen. 6-0... lite onödigt stora siffror.... om vi ändå bara kunde varit med från start. Anna kom med i all star team.... vilken stjärna!!!
Men inte ett enda poäng från min klubba på 5 matcher. Det e KATASTROF!! Dumma Bjarne dömde bort mitt snygga frislags mål mot RBK. Får väl glädja mig vid att Jonna gjorde några grymt snygga mål, så jäkla värd vartenda poäng. Men som jag sagt under helgen... det är okej att inte göra några poäng när andra gör det och vi ändå vinner...
Partille... sicket jäkla pajas gäng. Har ni hört orden stå upp för ert lag och era lagkamrater??? För dem är faktiskt fortfarande era lagkamrater. I alla fall tills imån... Att kunna sitta och tiga nära era kompisar blir utmobbade av en ännu större pajas till tränare, vetandes att ni själva också ska lämna laget... så gör man inte. Ni kan gott ha det.... att spela i div 2 nästa år menar jag. Innan tyckte jag att ni var för bra för det och att det var jäkligt tråkigt att ni åkte ur.... har nog ändrat åsikt nu. Lipsillar.

Har ansökt till högskolan nu med... Idrottslärare... idrottspsykologi i halmstad på distans och i reserv svenska lärare. Plus att jag skrev in mig på kost & idrottskursen i hälsopedagogsprogrammet. Får se vart det slutar.

Uppehåll nu... kommer sakna laget! NI ÄR UNDERBARA! Fasiken va kul vi har....(L)

Får lämna över datorn till chefen nu.... tack å god natt

Fight Night

Trodde att jag skulle va trött på innebandyn efter säsongens slut. Men jag hade fel. Det har känts helt tomt efter serien tog slut. Ingen innebandy på schemat förrän i augusti.....Jo visst försäsong men det e ju inte samma grej. Som tur e anmälde vi oss till Kungshus cup. Första matchen är ikväll...
Men jag måste erkänna att en träning i veckan sen serien tog slut inte varit tillräckligt för att bibehålla formen. Var i rätt bra form i slutet av serien, snitta nästan 2 mål per match. Trots några snygga dragningar och några riktiga stänkare i krysset ( ja var annars!!) på träningen i tisdags, är jag inte riktigt vän med bollen. Och nu skall vi dessutom spela på parkett i den lille hallen... Men men... får träna en liten stund här hemma innan samlingen, vi har ju trots allt parkettgolv i vardagsrummet ;)

Fint väder... kan inte sitta här inne och förbli blek...

Ses i hallen i kväll kära lagkamrater och diverse supportrar!

Uppladdning

Klockan e strax skoltime... har redan varit istallet å ridit å fixat. Skriver några rader medans makaronerna kokar.... med andra ord har jag ungefär tre minuter på mig. Kvalitetslunch idag!
Har varit en lugn helg. var på middag hos Ludde å Anna på påskafton. hade nog tänkt en utgång sen, men alla va så sega så jag å Daniel hamna i samma lunk. Det blev att åka hem å lägga sig istället.
Daniel dömde HJ finalen i Dumleslaget på söndagen. Kollade på den men det var inte världens bästa match direkt. Lite spännande iaf när den fick avgöras på straffar.
igår blev en stalldag. Fick med oss Johanna till stallet, så jag fick promenera till Bulycke. För få hästar....
Stannade kvar hos Fredrik å Carina sen och såg Pixbomatchen på TV istället för live som vi egentligen planerat för. Men det funka lika bra det. Blev en spännande match tillslut, kanske lite för spännadne. Joppe gjorde en grymme räddning i sudden ( typ den enda räddningen i hela matchen från hans sida dock) och Quist kunde skjuta Pixbo till seger med endast 20 sek kvar av förlängningen. Så dem vann. Och om jag tyckte illa om Danne Sundbom- bron innan så kan jag säga att det är ännu värre nu.. va fan tänkte han med när han drog den efterslängen rätt över näsan på Runnestig?? Nä ut med packet.
Träning ikväll. Äntligen. Alldeles för sällan som jag får träffa mina underbara lagkamrater nu för tiden. tänk då hur det blir efter helgen när vi har helt uppehåll i tre veckor.... TRÅKIGT!
Makaronerna e klara.... klockan tickar..... Dax att äta.

V.I.P - Hagel å Larsa till Surte!!!

image14



Japp då var det klart.... Slipper svara att man inte vet när någon frågar...Hagel och Larsson klara för Surte nästa säsong! Så jäkla grymt. Vi kommer få så fruktansvärt roligt och ett mycket bra lag tror jag... för det e ju inte så att alla småttingar går å blir sämre för varje år som går....( Pettson även om du e stor nu så får du nog räknas in bland småttingarna... ;) ha ha)
Så Cissi...Hagel kommer spela med Surte nästa år.... ;)

var ju på bio igår... i VIP salongen. Jag kommer aldrig mer gå på bio om jag inte får sitta där. Innan filmen fick man "mingla" i loungen, gratis läsk, godis och snacks. Sen fick man varsin popcorn och dricka att ta med in på filmen. Och sicka sköna fåtöljer... vi funderade på om man kunde skruva ner dem och ta med dem hem. Däremot vet jag inte riktigt om det passar att gå på date i den här salongen ( hagel... nu vet du). man satt lixom ganska långt ifrån varandra, med ett bord emellan varje fåtölj. Iofs var det ju en mycket mer romantisk bio upplevelse än vanligt med allt annat runt omkring men inte under de 2 h filmen pågick....

Daniel dömer dumleslaget idag..... För vem annars skulle ställa upp när det fattas folk?? men det e okej... jag ska åka till stallet, rida hästarna ordentligt å så, så det går ingen nöd på mig inte.

Så får vi se vad vi gör ikväll... kanske besöker Hagel på Hard Rock...


                                                           

Påskkärring, ägg och fjädrar

En summering av helgen som kommer... tror jag. Jag hoppas bara att jag får se påskkärringar så här mitt i centrum... Hemma hos mina föräldrar kryllar det av dem. Massa barn som klätt ut sig å tigger godis ... :) jag har iaf klätt lite björkris med gula fjädrar och köpt gula blommor men det e väl ungefär så mkt påsk det kommer bli här hemma. Får se till att äta ett ägg  på påskafton med. =)
image8                       
                           

Har ju varit ledig hela veckan... pluggat lite faktiskt, tills min lärare skrev attdet va okej att lämna in efter påsk ( he he). Annars har jag mest varit i stallet.... fick ju åka med Gunsan till Åby för att kunna sko henne igår... segt om man ska behöva göra det varenda gång nu.. och framförallt DYRT! men det gick bra iaf... efter en spruta lugnande så... Sen tog vi (nanna å jag) transporten till Torslanda RK och red på slingan där... va kul å få galoppera lite... det tyckte hästarna med!!
Red Gunsan i manegen idag... å det gick riktigt bra i slutet iaf... kan det inte få lossna nu??? E såå jäkla trött på att alltid få börja om från början varje gång det händer nåt.


Vi ska på bio ikväll... på Beck.. i VIP-salongen på Bergakungen. Man får äta hur mkt snacks och dricka hur mkt läsk(läs COLA)  man vill... tror jag iaf. Det står att det ingår. Passar mig alldeles utmärkt...

Ska kolla Storvreta-Warberg nu...d en går på TV....

Påsklov

Det har varit en skön helg. Helt klart.
Danel kom hem i fredags. Vi åkte direkt till Mölnlycke för att kolla (ja jag vet att ni nog inte tror mig) innebandy. Pixbo mot Rönnby, kvartsfinal 2. Rönnby vann, kort å gott. Å det var helt välförtjänt. Pixbo va faktiskt inte särskilt bra. Plus till Jonsson å Jedeborg... Dem kämpade bra iaf.
Lördagen var helt oplanerad.... men inte så länge. Gick ner på stan och shoppade skor. Två par till mig å ett par till Daniel. Helt rättvist. Sen åkte vi till mina föräldrar för en fika och för att hämta våra nya tapeter som äntligen har kommit. Dess värre får vi vänta minst en vecka innan vi kan börja tapetsera, ger oss inte på det utan proffs assistans från far min. En sväng via stallet och sen hem och duscha för att åka till Marstrand och äta middag med Daniels föräldrar. Middagen var riktigt god, grillat kött med potatismos, grillad färskpotatis och massa annat gott. Vi sov över där sen, för att kunna gå en mysig promenad på söndagsmorgonen och äta frukost på Bergs.

Kollade på Johanna( 10 år) när hon spela cup.... skrek ut vår frustration över usla tränare och domare... ha ha. Men jag kan inte förstå som jag skrev för ett tag sen, hur det kan vara så fruktansvärt dåligt uppstyrt. Tjejerna kan inte ens slå en pass till varandra, och då är det ändå andra året dem spelar nu. Undrar över vad dem tränar på på sina träningar. För det kan inte vara skott och passningar iaf. Kanske all tid går åt till deras "tack för matchen" ramsa... för den kunde dem bra iaf. Nä bättring Pixbo!!

På kvällen (em) gick vi till Lisebergshallen för att kolla på nästa Pixbomatch. Men vi gick därifrån efter en period. Tråkigare match har jag nog aldrig beskådat. Det hände typ ingenting i första perioden, endast lite gruff mellan lagkaptenerna Dahl och Bron-Sundbom. Pixbo rullade bollen mellan back - center i över en minut utan något försök att åstadkomma något mer farligt än att tiden rullade på. Och Täby bara väntade på att Pixbo skulle göra ett misstag... Uselt. Inte konstigt att det inte satt mer än knappa 600 pers på läktaren. Det är semifinal gubbar, BJUD UPP till kamp.
Vi tog en promenad till valhalla istället och kollade på RBK Göteborg mot Kumla, i elitseriekvalet. RBK vann... tro det eller ej. Det var ett mycket besviket Kumla som satte sig i bussen för en lång resa hem denna söndagskväll. Deras elitseriesejour för denna gången är nog över. Har svårt att se att Kumla skall slå KAIS med så mkt ( tror det e minst 8-9 mål) så att dem klarar sig kvar. Ett desto gladare RBK som fick en kul avslutning för året. Och en väl värd matchens lirare i Anna Sjögren.

Skall återvända till min bok ett tag till innan det e dags att åka till stallet. Nu fasiken får det bli ordning på hästarna så även jag kan få tävla lite. Tror typ alla i stallet tävlade i helgen utan jag, å Pernilla då förstås. Men hon vågar ju inte ens rida på sin häst. har kommit på en affärsidé med. Men då måste jag nog sälja en häst först. Bland annat.
Får fortsätta klura på det.

Grattis på födelsedagen Pettson. Stor flicka nu =))