Icequeen

Jisses vad många nya inlägg det blir den här veckan. Nästan ett var dag...

Dagens lektion i skolan bestod av skridskor. Halva passet åkte vi teamåkning och halva passet spelade vi hockey. Vi är ett grymt team i våran klass men kanske inte just på konståkning.  Elin kämpade bra med att få alla att göra det hon planerat men sen kanske det inte blev exakt de rörelser hon tänkt sig....

Hockey var kanske lite mer min grej. Men jag vågade inte riktigt spela med dem stora grabbarna (lisa medräknad) utan höll mig på den lugnare delen. Gick ändå över förväntan. Jag som knappt kunde stå på skridskorna första lektionen kunde nu både finta, vända, stanna, "springa" på isen m.m. Så man kan ju iaf säga att jag har utvecklats. Rätt sjukt att man glömmer av att vara rädd för att ramla bara man får en klubba i handen.

När jag sen skulle skjuta på innebandyträningen kändes det som om jag hade en klubba av frigolit. Den vägde ingenting. Mycket konstig känsla. Och mycket trötta ben. Det tog mer än vad jag trodde, det där ispasset.

Imorgon är det redovisning av nätspel; volleyboll, badminton och pingis. Vi skall tydligen bli filmade med. INTE OKEJ. Jag vägrar bli filmad.... ytterligare ett moment att bli nervös över, det räcker med allt annat.

Några timmars sömn nu kanske...

XOXO // C

90210

Eftersom jag nu sett alla visade avsnitt av både One Tree Hill och Gossip Girl  fick jag söka efter något annat att stilla mitt american-highschool-series behov. Och vad är inte detta i allra högsta grad om inte nya Beverly Hills. Har nu tittat på det första (dubbel)avsnittet och jag kan bara säga.. I´m stuck. Kelly och Brenda presenterade sig redan i detta avsnittet, givetvis i nya roller. Nu väntar jag bara på att Brandon och Dylan ska dyka upp med.

Vi hade som sagt redskapsgymnastik i skolan igår. Johan tappade greppet om ringarna och föll med huvudet före ner i golvet. Det la lite sordi över resten av lektionen så att säga. Det mest sjuka, eller kanske borde säga tragiska, är min lärares kommentar när ambulansmännen var på väg att bära ner Johan, liggandes på båren med nackkrage helt faststabiliserad, till ambulansen.

- Du kan väl skicka ett sms sen.

Läkaren sa att Johan hade haft väldigt tur. Det som lika väl kunde varit en ryggskada eller förlamning för livet var bristningar i muskler, och svullna nack-och ryggkotor, plus utsträckta ledband i tummen.
Ibland undrar jag.

Jag skulle avslutat med att säga grattis på födelsedagen till Kalle, men tyvärr kommer det att vara den 26:e (00.07)när det här inlägget blir publicerat. Så grattis i efterskott =)

Jo men lite avundsjuk blev jag allt....

Titta det snöar....

Det snöar igen. Trodde det skulle bli varmare igen den här veckan. Jag har fortfarande inga vinterdäck på bilen så varje gång man kör någonstans är det en risk. Dels för att åka av vägen och dels för att behöva betala dryga böter till farbror blå om man blir stoppad. Får nog ringa min kära far som nu är ehmma igen och boka en tid. Nej, jag är inte så bra på att byta däck själv. Iaf inte när dem är fastdragna med maskin.

Spellediga i helgen var riktigt skönt. Fast december kommer bli en lång månad med massa träningar och inte en enda match. Jag saknar att ha ett b-lag. Speciellt nu när jag inte har fått så mkt spelltid som jag önskat. Matcher som man kan spela utan press, egentligen bara för att det är roligt att spela innebandy. Förresten vi vann b-lagsserien med Surte förra året... var är min medalj?? ;-)

Det går inte så bra för Surte nu, under strecket. Mycket orättvist. Fick ett sms från min fd coach i lördags.
- Vi saknar dig.....
Det värmer skall ni veta. Jag saknar er med. Speciellt när jag såg filmen på
Jonnas blogg. Lisa for president.

Blev utgång i lördags. En kort förfest (jag var inte där förrän 22.20) med systrarna Hellström hos en IBF:are (vill hellre skriva RBK:are så att alla fattar) och sen ut på Lounge. Alla var där. Mina kära lagkamrater, iaf en del av dem, och Karin från stallet. Det var riktigt roligt....och lagom med dricka så jag mådde bra hela söndagen.

Nu har jag bakat och ätit scones. Skall börja göra mig ordning för en gymnastiklektion.

Grattis pappa!

Imorgon är det dags. Då skall jag få domen hur bra jag är som idrottslärare, hittills. Ska ha innebandy med en 9:e klass själv, och min VFU-lärare skall kolla på. Säga vad som är bra och dåligt. Äh det kommer gå bra. Bara inte L och E spårar ur.
Ledig helg.... och jag har inga planer. Får se vart det bär hän. Blir nog att kolla Challs-Pixbo imån iaf. Antingen tänkte jag kika på lite kläder innan (allum) eller så traskar jag hem till Arvidsson och dricker alkohol. Kanske både och om jag är effektiv i stallet och kommer hem i tid.

Sugen på att gå ut en sväng i helgen, någon?

Idag fyller min pappa 60. han och mamma har rymt hemifrån för att slippa bli grattad så kalaset får vänta.

Sing-a-long.... // C


Fredag kväll...

Det blir inte så ofta här längre... finns inte riktigt tid nu. Allt går i ett, så det är riktigt skönt med en ledig fredag kväll.

Vi vann båda matcherna i helgen. Tyvärr kändes resan för min del ganska bortkastad eftersom jag bara fick spela totalt tre byten under hela helgen. Man offrar ganska mkt för innebandyn och ibland funderar jag på om det verkligen är värt det. Samtidigt vet jag att när man får spela och vinner en match, gör mål eller sätter en go tackling på nån så är det så jäkla roligt.
Träningarna i veckan har varit roliga. Min femma har varit grym och jag har börjat göra mål igen, så som det ska va. Trots det blir det att starta matchen imorgon som avlastningskedja.... aaaa vad jag verkligen vill spela nu. Lovar att hänga en kasse om jag bara får chansen.

Vi har haft praktik den här veckan och har det nästa vecka med. Min och Lisas handledare är såååå dålig. Vi har inte lärt oss något av honom på hela veckan, möjligtvis hur man inte skall göra. Idag lämnade han oss med eleverna i hallen och gick upp till lärarrummet och fredagsfikade. - Ni har koll eller?
När han sen kom tillbaks så började han spela pingis med eleverna som skulle ha lektionen efter.

Längtar tillbaks till skolan och våra egna lektioner. En vecka kvar.
Sen var det det där med andra ämne. Det börjar bli dags att bestämma sig nu. Någon som har ett förslag?


För första gången....

...slog jag sönder en innebandyklubba igår. Det är ändå rätt sjukt. Har spelat innebandy i 13 år (oh shit) och inte slagit sönder en klubba förrän nu. Och att det sen inte ens hände under spelet utan för att jag tog ut min besvikelse på klubban hör ju inte till saken....

Skall vara i skolan nu... är på väg. Väntar på att min ansikte skall se mindre ut som en svullen groda än vad det gör just nu... Igår var ingen bra dag.

Det "nya" med bloggar är tydligen att visa bilder på vad man har på sig varje dag. Funderade lite över hur min blogg hade sett ut om jag hade kört på samma grej. Ungefär så här tror jag:

Dag 1: Shorts- zone, t-shirt - zone, strumpor - zone, skor - adidas.
Dag 2: shorts - adidas, t-shirt - present, strumpor -intersport, skor - adidas.
Dag 3: Byxor - puma, t-shirt - zone, jacka - puma, strumpor och skor - adidas

osv.....

Jag använder nästan inga andra kläder än mina träningskläder. Det skulle vara på helgerna då och nån dag här å var när man för en gångs skull har en teoretisk lektion....

enough is enough...

Hets....

Den här veckan är galet uppbokad. Bara idag har jag tränat/varit aktiv i 7 h. Imorgon är det ytterligare 6 h och sen fortsätter det så ungefär hela veckan.
En vecka har jag varit borta från innebandyn och knaprat antibiotika istället. Hjälpte det tror ni? Inte ett skit. Men jag hostade iaf inte en ända gång i dag på innebandyn så det var väl kanske ändå ett framsteg. Trevligt att få en överraskning att vi under min "lediga" vecka bytt spelsystem.... igen. Så nu är jag vänsterforward igen. Känner mig lite lost... har ju trots allt varit center i nästan 3 säsonger nu. Men men... bara att gilla läget.
I helgen väntar Huddinge och Rönnby borta. Avresa tidig lördagmorgon och hemkost vid ett natten till måndag.

Helgen som gick ja.....
Mi häst skötte sig utmärkt på tävlingen i lördags och vi fick bla ett 3:e pris. Sen direkt till Annas fest....
man kan säga så här.... det var lugnt ända tills klockan blev runt halv två..... resten av natten resulterade i att söndagen inte var någon rolig dag. Längesen jag var så bakis.... Men kul var det =)

Var såklart och kollade Surte-Färjestaden på söndagkvällen. Min coachning lyckades ganska bra.... ;-) Surtevinst med 5-3.

Tillbaks till mitt RRD-pass. Imorgon skall jag kunna det utantill...typ.