Ledig

Inget jobb idag. Lite skönt, men jag vet att jag inte kommer tycka det när lönechecken kommer.
Har städat, tvättat, diskat och lagat mat. Ni vet allt det där roliga som man får äran att göra hemma i sin bostad.

Har ägnat delar av sista timmen att slänga ett öga på tv:n och det härligt amerikanska programmet Batcherlorette eller hur det stavas. En tjej dejtar massa killar och väljer bort en stackare efter den andra. Tillslut skall alltså bara "den rätta" vara kvar. Patetiskt med den här tjejen är då att hon redan varit med i en omgång av bacherlorette och när hon valt sin kille blev hon sen dumpad eller om det nu va hon som dumpade han. Och nu gör hon om hela grejen med nya killar. Hon måste få jäkligt bra betalt för hon kan väl inte vara så dum så hon tror att hon kommer att träffa the one denna gången heller.
Dessutom.... hon hånglar och grejar med alla killarna....och säger att alla är så underbara och att hon trivs så himla bra med dem..... yeah right.

Vaknade igår och kände att någon under natten täppt för min näsa. Och denna någon vill tydligen inte ta bort pluggen.... Så segt.

Viva Espana

Man mår som man förtjänar.... japp. Men det kunde varit värre.
En trevlig tillställning igår. Bra drag och kul att träffa folk "privat". Och såklart väldans kul att träffa Pettson och Gäfvert.

Volleybollspel och förfest ute i Mölnlycke följdes av utgång på Trädgårn. Längesen jag var där, och jag förstod varför. Jag kände mig lite gammal. Men jag träffade Daniel från klassen och både Annie och Fizzie, mina stalltjejer från längesen.  Så det var roligt ändå....

Har varit på två kalas idag... ätit massa gott. Tittat på lite båtar på Marstrand. Full rulle nu när Match Race drar igång.

Idag är det endast två veckor kvar tills vi befinner oss på Mallis. =)

Drygt en timme kvar till matchstart Spanien - Tyskland.

Lite mer att röra mig med

Har ägnat hela torsdagen och fredag förmiddag att städa ett jättehus i södra Göteborg. Kanske inte världens roligaste men så jäkla grymma pengar. Speciellt för mig som inte har någon megakassa att röra mig med den här månaden.
Så nu känns det lite lättare....

Fredag....och jag har inga planer alls för helgen förutom kalas på söndag. Simon fyller 25 imån....typ alla ska dit. Man kanske skulle ansluta. Är väl ett bra sätt att komma in i laget bättre... och så får jag träffa Pettson. Tål att tänkas på.

Är sjukt sugen på jordgubbar....beroendeframkallande???

TJingeling go vänner!

Breath with no air

Jag har just ätit världens goaste lunch. En ask perfekta jordgubbar. Det kan inte bli bättre....
Klart... jag är väl fortfarande lite hungrig, men middagen ska ändå lagas snart så jag klarar mig.

Håller på att tvätta här hemma. Är ju bortskämd med tvättmaskin i lägenheten, men nån gång ibland måste alla handdukar och lakan tvättas och det får göras i stora tvättstugan med torktumlare och allt. Jag har väl haft roligare.

Under midsommar kom vi fram till att jag kommer att träffa på min granne från landet i hallarna under säsongen. Han är nämligen tränare för Rönnbys damer. Kan ju bli intressanta möten där emellan.

Ikväll är det träning med StarCamp igen. Är glad att vi ska vara i hall idag då prognosen på gräspollen är Hög.



Håller tummarna för världens finaste....

Sanningen kommer fram

Så var även midsommar över.... tiden går ruskigt fort. Har varit i Strömstad och tagit det lugnt. Men det är alltid lika skönt att vara där och alltid lika trist att åka hem.

Har äntligen fått jobba lite... imorgon blir tredje dagen. Dagarna har gått fortare än det brukar även där. Skulle åkt till stallet nu efter träningen men jag orkade helt enkelt inte. Tur att jag har världens bästa mamma som har fixat allt idag.

Träningen gick inte bra alls. Knappt jag tog mig runt 8:an idag. Fattar inte varför det känns så tungt. Fick springa själv där i ingemansland.. mellan alla hurtbullar och målvakterna. Inte ens ipoden som sällskap...

Varför är tjejer så jävla löjliga??? Hade det varit killar så hade dem aldrig betett sig så. Jäkla dagisnivå. Det är väl nu det visar sig vilka som är ens riktiga vänner.

Jag är inte bitter, bara besviken.....

Sjuk igen

Jag kunde inte hålla mig igår så jag va med på hela träningen. Får betala för det idag. Har ont i halsen igen... Suck. Att man aldrig lär sig. Så jag missar dagens träning.
Hoppas på att vara frisk till morgondagens.

Det var inte så hemskt att spendera 5 timmar på en hård träbänk vid sidan av en fotbollsplan trots allt. Tiden gick ganska fort. Tyckte väldigt synd om tränarna, tre max 15-åriga killar som inte hade särskilt bra koll på någonting. Jag är väldigt glad över att det inte regnade idag.

Det blir nog en midsommar i Strömstad. Förhoppningsvis, med hästar och allt. Jag minns midsommar för 3 år sen. Ute på en liten ö i Göteborgs  södra skärgård. Massa goa människor och strålande väder hela helgen. Hade gärna gjort om det.

Imorgon gäller det. Vinna eller försvinna för Zlatan och co. Det skulle bli väldigt tomt om Sverige åker ur.

Jag känner mig utanför, men det är ett val jag gjort. Jag är medveten om det.

Tredje försöket nu då...

Det här är det tredje inlägget jag skriver idag. Får se om jag hinner publicera innan allt försvinner....

Sitter i soffan och luktar sådär gott. Borde kasta mig in i duschen. Det stod innebandy på schemat idag. Så jäkla skönt att slippa spåret en dag iaf. Sen gick det väl som det gick. Ringrostig??? EH JA! Det var förhoppningsvis det sista min X3M klubba gjorde...får väl tacka för lång och trogen tjänst.

Helgen blev en bra helg. I fredags blev det middag och fotboll hos bror min med familj. På lördag kom Mari på besök från skåne. Kollade matchen på Hard Rock, käkade kinamat och tog en cider på O´learys. Sen mötte jag upp Sandra och Virre på Avenyn. Gick till Björns Bar. Mysigt ställe. Och himlans trevligt att träffa riktigt folk =)

Blev hemgång runt ett eftersom jag skulle upp tidigt och åka på hästtävling. Första klassen gick superbra. Gunsan skötte sig utmärkt och det blev en 4:e plats. Endast fyra tiondelar från segern..... Den andra klassen har jag redan glömt. men det var en blandning mellan oflyt och en alldeles för stark häst.

Imorgon skall jag vara med Jesper 6 år på hans fotbollsskola i 5 timmar. Det kommer bli spännande. Jag får nog ta med en bra bok.

Hasta la vista.

Fredag

Det är ingen skillnad på dagarna när man inte jobbar. Så det känns inte så där speciellt som det brukar annars när man vet att det är helg och ledigt när det är fredag.
Har inga planer alls för helgen förutom tävling på söndag. Självklart ska jag se Sverigematchen på lördag men med vem eller var har jag ingen aning om.

Jag saknar faktiskt min klass. Mer än jag troDde jag skulle göra. Det blir lite tomt nu, utan alla Idrottslektioner och roliGa människor. Bara två månader kvar till skolan börjar....

Dags att samla ihop mig och göra nåt vettigt av dagen.....

Inte mkt gjort

Vaknade i morse helt tjock i halsen. Som befarat efter att jag kört hela träningen igår trots att jag kände mig hängig. Men träningen gick ju bra iaf. Missade tyvärr dagens träning då....freebandy och allt va det var inplanerat. Ah ja... zorro är inget för mig ändå.

Har inte ansträngt mig allt för mkt idag. Sov till 10, läste tidningen och kollade Hem till Gården på 4:an. Då är det illa. Strosade sen ner på stan för att få lite saker gjorda. Gick till MAcStore för att få hjälp med att få tillbaka korten från min Ipod till datorn. Fick lite tips. Daniel fixar nu så vi får se hur det funkar.
Gick till skolan för att få intyg på att jag tentat av humanbiologin, men när jag äntligen fick tag på tanten visar det sig att hon ändå inte kunde hjälpa mig utan det skulle kursledaren göra. Suck.
Jag httade iaf ett nytt spänne till min bikini så nu kan jag(eller mamma) laga den igen... Det var dyrt. Hela 4 kr.
Jag hälsade på Malin också på Frisörcenter. Dock utan att bli klippt idag. Tar det en annan dag fast på hemmaplan. Passar min ekonomi lite bättre.

Den vanliga dagsturen till stallet avklarades också. Som tur var behövde jag inte rida idag.

Trött på att gå hemma... fattar inte hur folk fixar att ha så här lite att göra varje dag.

Heja Sverige!!!

Kom ganska nyss hem från träningen. Sitter och kollar på Frusna män söker kärlek. En av norrlandspojkarna var hemma och hälsade på hos en av flickornas föräldrar i Stockholm. Han blev hämtad i en Hummer. " Det tror jag imponerar på honom, det tycker han nog är roligt att åka". Efter besöket säger mamman i familjen att han va ju trevlig. Social och rolig. Inte alls så där dryg som norrlänningar brukar vara. HALLÅ???? Det är väl fasiken inte norrlänningar som är dryga. Folk från hufvudstaden är väl de som jag iaf anser dryga.....

Sprang massa intervaller och stegisättningar och liknande idag. Fast det var inte såna där vanliga intervaller som jag alltid sprungit innan utan det här var faktiskt lite roligare, lite lättare mentalt att springa.

Sveriges intåg i EM-slutspelet slutade ju i bravur. Forza Zlatan! Spatserade ner mot Avenyn för att kolla på matchen med alla andra patrioter. Fotbollsfest minst sagt. Kollade första halvlek inne på Hard Rock. Andra halvan hemma från soffan. Tröttnade på att inte se ett dyft av matchen och att höra matchen refererad av en tjej i 22-års åldern med världens jobbigaste röst.

Det känns som om jag går och väntar på nånting. Jag har ingen aning om vad det skulle vara. Det kanske rent av bara är rastlöshet. Hade hoppats få jobba hela denna veckan men det har inte blivit något hitills. Kommer bli en fattig månad i juli.

# 47

Jag tvingas ju att byta nummer i år. Gillar det inte. Har funderat på om man kan göra en kupp och sno nr 17 men det blir nog svårt. Så efter mycket om och men har jag nu bestämt mig för nr 47. När jag för en herrans massa år sen började spela innebandy i Mölnlycke FK hade jag nr 4 på ryggen. Så nu tänkte jag att jag kombinerar dessa båda nr så blir det 47.... för man får ju inte ha 3 siffror. Det hade varit coolare.

Helgen spenderades i Strömstad. Firade mamma som fyllde 60 i förra veckan och bara njöt av att vara ledig. Hästarna fick stanna hemma så jag var verkligen jätteledig.

Träffade Jonna i Skatås med resten av Surte. Välkommen hem. Kul att se dig igen. Kändes i hjärtat att se Pettson springa sist ensam....

Imorgon spelar Sverige sin första match i EM. Det kommer va fest på avenyn.

GRATTIS PETTSON!

Idag tar Pettson studenten...är på väg dit nu....

Trevlig helg alla!!!

Jag kom inte sist!!!

Inte ens näst sist... eller tredjen sist. Jag hade faktiskt hela fyra stycken bakom mig när jag sprang i "mål" efter ett varv på 8:an i Skatås. Yeah.

Känns bättre efter idag. Så det ska nog bli bra det här. Men jag saknar alla surtisar. Tur att jag träffade några av dem på jobbet idag =)

På torsdag tar Pettson studenten. Liten blir stor. Då får jag träffa fler surtisar.

Imorgon är sista skoldagen. Den börjar med orienteringstenta. Jag har pluggat otroligt mycket så jag kommer ha alla rätt. Gött. Sen ska vi spela fotbollsmatch och långboll mot a-gruppen. Tråkigt för A som kommer att förlora. Kvällen kommer sen spenderas i Slottskogen med diverse alkoholhaltiga drycker m.m. Sista kvällen med gänget.