Det kommer bli bra...

Så har ytterligare en vecka gått.... det går så fort. Snart är sommaren förbi och det väntas höst.....isch. Fast som tur var så är det massa roligt kvar iaf. Min födelsedag (fast det e ju inte så kul att bli gammal), Båstad och lite annat.
Igår va jag ute en sväng, på Hard Rock med partillegänget. Hagel, Gäfvert, Larsson, Grettan hade precis gått när jag dök upp...Det va kul... trots att Hagge toffla hem kring elva och Larsson hade ont i huvet och gick rätt tidigt hon med. Bra fart på Gäfvert iaf.... det gillar vi!! Och nu är musik frågan löst iaf..... blev lite orolig när Anna bytte klubb vem som nu skulle fixa våra uppvärmnings skivor. Men svaret blir Gäfvert med assistans av mig. SÅ tyvärr Hagge och Larsa.... Ingen schlager på Surtes uppvärmingar inte. Det kommer bli bra det här brudar. Det kommer bli bra. Surte blir farliga denna säsongen.....

Middag hos mor och far min.... grillat blev det. Och nu väntas jordgubbar med glass...Yummmi!!!
Imorgon blir det tävling med Gunsan igen.....Nossebro typ. Då jävlar....

Som hastigast

På språng... som vanligt. Men jag hinner allt kludda ner några rader här, så slipper folk klaga på dålig uppdatering. Midsommar blev blött.... för fy fasiken vad det regnade. Men Daniel och jag åkte in till Strömstad och inhandlade snygga gummistövlar och sen kunde man minnsan va ute ändå, utan att bli blöt om fötterna. Hästarna stortrivdes, vi fick jaga dem när vi skulle åka hem sen på söndagen för dem ville inte alls bli infångade.
Ska strax till träningen... ska få prova alla nya kläder som vi ska få till den här säsongen. Kul kul!!!
Sen när jag kommer hem kommer nog Daniels pappa och resten av den familjen att vara här på plats. Blir trångt i våran stora lägenhet några nätter nu men det skall allt gå bra.
Tror någon saknar att va omtalad i min blogg...men jag ska kompensera det med en härlig bild i stället. Det finns inte lika mycket att skriva när vi lixom aldrig ses.... du är i fel del av landet.

image58

Prinsessa??

Mina prinsessor...

image57

Veckan har precis börjat, ändå så e det snart helg igen.... skönt. Tävlade ju i söndags... Gunsan var hur fin som helst.... Tyvärr rev vi ett hinder i 1,20... hade jag inte gjort det hade jag nog kommit tvåa... så tiden var riktigt bra. Kul att det börjar lossna. Sen hoppa jag 1,30 med.....Det var TVÅ vattenmattor med... Gunsans stora fasa. Men vi tog oss över båda, fast fick ett stopp på den ena först. Jag är iaf jättenöjd och höjden kändes hur bra som helst!!


Tråkigt bara att hon var halt när jag kom till stallet idag....FAN. Varför blir det alltid såhär? Får hoppas att Daniel har rätt när han säger att hon bara har överansträngt sig.

Ingen träning igår för mig... Det blev bio istället med Daniel.. Pirates of Carabean 3.... den va ganska bra faktiskt.... höll mig vaken hela filmen trots att den var hur lång som helst.

Jag ska sluta vara snäll mot människor som inte håller det dom lovar.....Blir såååå TRÖTT! Har ingen lust att betala för andra längre...

En jobbdag kvar på Dios och INNEBANDY träning imån... precis i min smak.... Sen på torsdag bär det av till landet, med hästar och allt, för midsommarfirande.... Hoppas det blir bra väder.

Daniel fick löneförhöjning idag....Han e så bra!!! =))))

Imorgon är ytterligare en dag...

Trött, tröttare, tröttast

Kom nyss hem från brottningsträningen... fast det blev ingen brottning utan gymmet för min del då jag lyckades sträcka mig igår IGEN. Är så jäkla trött på att det aldrig läker helt. Men men... bara att inse.... jag börjar bli gammal och snart  blir det väl dax att lägga klubban på hyllan. Inte för att jag vill men ändå...

Har jobbat hela veckan på Dios.... Jag är inte van att vara inne så mkt, känns lite instängt. Och sen är jag jättetrött när jag kommer hem och då hinner jag typ bara vända i dörren och sen åka till träningen. Men så e det...

Har knappt hälsat på hästarna heller på hela veckan. Var där i tisdags och red lite... Jag e väldigt glad att jag har Anna och Nanna som hjälper mig. Men i mån så... och resten av helgen... då skall jag allt till stallet. På söndag är det tävling på Clareberg. Då är det tänkt att Gunsan skall gå sin första 1,30 på länge.... Får hoppas att det går bra i första klassen så att jag vågar starta 1,30 sen.

Imån skall vi även vara barnvakt åt mina syskonbarn Johanna och Rasmus... Och Daniel skall nog rida islandshäst med jobbet. Hoppas att han briljerar lite... Det är ju ändå jag som lärt han allt han kan.... Ha ha

Hoppas ni får trevliga resor.... Pettson, George och Soffi... och resten av familjerna såklart.

Nu väntar John Blund....



Bilder från förra helgen

image53

Oceans 4 Cartoon

Har precis kommit hem från en grym dag med laget. Vi åkte till hemlig ort vid 12 i "morse", den hemliga orten visade sig vara Kullavik. Väl där fick vi reda på att vi skulle kappsegla med jollar, den hette JIG tror jag. Så vi delades in i lag om fyra stycken. Jag fick äran att vara kapten för det grymmaste laget av alla... Oceans 4 Cartoon... Laget bestod av Korvgrillar-Lisa, Pisse-Pettson, Solstråle-Sandra och Kaptens-Carro.
Pettson:  - Vad rimmar på four?
Sandra: - Four, two..... Cartoon!!!
ääääää javisst Sandra..... det rimmar.....Inte. Därav vårat namn iaf.

Men vi va grymma.... kom tvåa i första racet och vann det andra storstilat. Riktiga seglartalanger. Det första racet vanns av lag PRO; Tilda, Emanuelsson, Baby-Malin och så klart seglarproffset Botö. Så det va faktiskt fusk. Dem hade en elitseglare med.
Ha ha... roligast va när Pettson blev så pissenödig så hon inte klunde hålla sig längre...jag erbjöd henne ett öskar, men Petsson valde att hoppa i vattnet och kissade samtidigt som hon släpades efter båten.... du e la för go.

image46

Oceans 4 Cartoon

Sen grillade vi korv, badade och så.... Himlans roligt. Tack för en grym dag brudar. Jonna och ni andra som inte va med.... NI MISSA NÅT!!!!

Igår var jag också ute på havet hela dan. Daniel och jag åkte med mamma och pappa ut med segelbåten och tog emot Götheborg. Riktigt maffig båt. Sen var vi kvar ute på havet hela dan. Så jag brände mig lite....
Men vi badade, det var första gången i år, och termometern i båten sa att det va 20 grader i vattnet. Det tyckte jag nog inte riktigt igår, men idag kändes det varmare.

                                                         

Och ett fint kort på Götheborg...

image50


Solen skiner!!

Det är sommar nu... härligt härligt. Tyvärr sitter jag just ni instängd i en datasal med en opponering, men jag hoppas att vi är klara snart så jag får gå ut i solen.

Idag tar Kalle studenten! GRATTIS GRATTIS! Sicket väder du fick du! Skall dit sen med Stefan och Tommi... gissar att flera kända ansikten är där med. Efter kalasandet hos Linda är det brottningsträning....kommer bli kul med magen full av massa go mat... ha ha....får passa sig så det inte kommer upp igen.

Igår var jag ju på hästtävling. Gick helt okej, men inte super-duper. Hon nita på muren...Varför? Hon har ju hoppat murar massa gånger innan. Sen va lixom rytmen borta. Andra klassen gick väl lite bättre, ett nedslag men det va okej. Lite väl stökig mellan hindrena bara....
Det var otroligt varmt att rida iaf... Anna (min "hästskötare") kommer va snygg i sin tubklänning på avslutningen.... haha... hon hade brottarlinne på sig igår å brände sig LIIITE.'

Daniel va på havet hela dan.... han hade också bränt sig en aning (nej älskling du e inte brun bara röd....) =))

Dax att göra klart....

För Linda har tagit studenten....

Hos Kalle Anka & co

Jag tror jag vet hur Kalle Anka har det i margarinfabriken.....för det måste va ungefär som att stå och fylla på maskinerna på Dios. Enformigt. Idag stod jag i fyra timmar, om inte mer, och la ordning buntarna som kom ut ur maskinen i oordning, för att sen sträcka över dem till Kalle ( Linda Karlsson asså.. inte Anka) som fixa resten. Inte så avancerat, men heller inte såå tråkigt som det kunde blivit utan Kalle och Tommi. Men alla jobb är bra så länge man tjänar pengar. Ska jobba några dar nästa vecka med.

I helgen va jag på kalas...eller man kan säga att helgen va ett stort kalas. Andreas fyllde 3 i torsdags och firade detta i lördags. Sen sov vi över hos dem, spelade spel och kollade på fotbollen. På söndagen va jag i stallet TIDIGT(06.40), men sen gick jag och la mig igen. Solade några timmar, red, och när jag kom tillbaks va det kalas igen. För Andreas. Fast det va ju egentligen inte meningen att jag och Daniel skulle va med( det va för andra delar av släkten) men vi blev lixom kvar.
Igår fyllde min mamma år, grattis grattis. Så då var vi där på kalas. Men det gör lixom inget att det blir så mkt kalas för då slipper man laga mat och får dessutom alltid VÄLDIGT GOD mat och efterrätt.

Så idag har jag jobbat.... och vart i stallet. Fixat Gunsan inför tävlingen imån, vi skall till Tranemo. Gunsan ska få bekänna färg...hon ser just nu ut som en tunna, väger x antal kilo för mkt, och hoppar ungefär därefter. Dessutom ska hon gå 1,25 för första gången på ett bra tag och gör hon det bra blir det 1,30 om två helger. Det e faktiskt ganska högt.
Daniel är på Marstrand hos sina föräldrar så jag får va själv.... tråkigt. Det enda som e positivt e att jag får hela sängen för mig själv... kan ligga kors och tvärs som jag vill.

Missar träningen imån med, bara för att den är flyttad. HMPF. Men jag då???
Så tyvärr Petsson...du får träna utan mig igen....

Grattis Hagge till examen!
Grattis Carre till examen!
Grattis Anna till studenten!
Grattis Pettson till att du klara teorin!
Grattis Stefan på födelsedagen i efterskott!
Grattis till min lilla Mamma med!

Har jag glömt någon så påminn mig...

En kopp te, en macka och sen god natt!

Jag vill med

ta studenten igen!!! Det måste helt klart vara den roligaste dagen i mitt liv, hitills iaf. Alla var så glada och man åt massa god mat, fick presenter och massa mer....
Kände nostalgin komma krypandes när vi (Pettson, Tommi, Stefan och jag)idag nämligen åkte ut till Skepplanda city för att fira Annas student ( eller Stefan trodde bara att vi skulle hämta Surte kläderna som Anna måste lämna tillbaks nu ;) ha ha). Anna, du var jättefin!!! Kul att hälsa på hos familjen Johansson, träffa en underbar gammal man ( morfar kanske??), en skåning som åkt hela vägen från skåneland till skepplanda för att nu under kvällen åka hem igen, släktingar och såklart Anna! Vi fick även ett löfte av Gunnel ( annas mamma för er som inte vet) att dem lova att kolla på våra hemmamatcher även om inte Anna är med längre. Låter bra tycker jag. Det hör lixom till med Gunnel och Hasse på läktarn. Precis som med Pasanen-familjen.
Sjukast va ändå hemresan.... kom till Älvängen... telefonen ringer och vi får vända tillbaks. Stefan ( ja vem annars) har glömt sin plånbok. Men inte va grabbarna i baksätet ( Stefan och Tommi) ledsna för det, för utanför dörren i skepplanda stod anna väntandes med två nya öl. Och vilket liv det blev sen....höll på och köra av vägen flera gånger (Tommis bil...hade inte varit så bra) för att jag skratta så mkt. Det går  tyvärr inte att förklara... försökte för Daniel förut, men man fattar inte det roliga om man inte va där... eller va säger du Pettson??? Men jag kan ju med all säkerhet säga att vi har dem två sjukaste tränarna i hela Sverige....Ni som känner dem ni vet.

Kvällen spenderades mestadels på Babar. Först med Elin och Stefan (som fick springa hem för att hämta sin plånbok som han glömt....kändes bekant.... hände detta kanske tidigare under dagen med??... ) TAck för det! Sen kom två skåningar...ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå dessa domare. Blev lite(?) tjöt..... Både Niklas och Stefan Olsson e allt bra på att hålla låda....sjunga försökte dem sig på med. Surtebrudar.... det kan nog bli rätt galet i Båstad med dessa människor som grannar.

Pojkarna fortsatte mot Tranquilo... jag gick hem. Snart dax att krypa ner under täcket.... ska bli såå skönt.

Daniel hade förresten möblerat om när jag kom hem med. Det blev faktiskt ganska bra.

God natt alla vänner som jag känner.