dagen efter och dagen innan

Det började bra iaf.... resultatet av festen med klassen igår är mycket bra. Det var sjukt kul hos Olle. DJ Björkner ersatte DJ Siring.... eller jag gästspela iaf.
Sen drog vi vidare till Cheers.
Jag måste vara världens bästa vän och lyssnare....
Men jag har så svårt att låta bli att bry mig, jag kan inte bara se på. Men va fasiken skall jag göra?

Idag var en mycket ansträngande dag... efter endast ett fåtal timmars sömn satte jag mig bakom ratten (!) och körde till Dios. 5 h jobb plus personligt samtal med tränaren. Jag var typ helt darrig så jag hade grymt svårt att få ihop den där jäkla mappen somn skulle vikas....
Men det var ett bra samtal. Sjukt hur någon annan kan formulera mina tankar perfekt när inte ens jag själv kan det.

Jag har en del i mitt huvud nu.

Imorgon väntar tävling med hästen. Wish me luck!



Mycket fest nu

Imorgon är det fredag igen... Det gillar vi. Ska till stallet på förmiddagen för att sen ha första passet i gymnastik i skolan. Verkar nästan som om jag är den enda som ser fram emot det. Men jag tror det kommer bli kul. Får återuppleva mitt liv som 12-åring. Då var jag nämligen truppgymnast i Pixbo GF. Vann t.o.m nån tävling tror jag.  Det trodde ni inte va?

På kvällen sen är det after work (eller school) med klassen. Kan bli trevligt så att säga.
Lördag väntar personligt samtal med tränarna och jobb på Dios med laget.
Söndag tävling med hästen.
Full rulle.

Blir en hel del fest framöver. Nästa helg åker vi till SÄLEN!!!! SURTE GOES SÄLEN!!!! Grymmmmmt!

Helgen därefter är det HARD ROCK fest. Missa inte för guds skull.

Och helgen efter det är det SM-finalerna i Stockholm. Det mesta är fixat nu.

Mycket att se fram emot. Vi bör´jar med morgondagen.

Busy day

japp.. det har gått i ett idag kan man säga....
Skola imorse med badminton och pingis. Pingis som jag är så hiiimla bra på. Badminton är iofs ganska kul men mindre bra för min axel.... känns en del nu. Invalido.
Sen en snabb lunch med Lisa och Siring för att sen bege mig till Dios och jobb hela eftermiddagen. Som om det nu inte räckte så stod det även ett möte med innebandylaget och efterföljande träning på schemat.
Det var ganska roligt att träna. Skönt att springa lite.

Imorgon tror jag att det är heldag i skolan. Suck.... för det är inga roliga saker imån. Dans och nån föreläsning tror jag.

Kalle....skön kommentar på mötet.... haha... tur du satt vid rätt sällskap så att säga =)

SÄLEN OM EN VECKA!!!!! TJOHOOOO!


en ny vän



Införskaffad idag.... med tillhörande 3-abonnemang.

Uppskattad av några iaf

Fick ett samtal när jag klev innanför dörren. Kul att någon tycker att jag gjort en bra säsong iaf.
Något att fundera över... helt klart. Uppskattning är alltid uppskattat.

Träningen med hästen gick bra....Det var roligt.

Det har kommit en massa snö idag... helt sjukt. Medans jag var inne och red tror jag det snöa flera centimetrar.

typ försov mig

Hade ju tänkt att jobba av några av mina timmar på Dios idag. Fem timmar ska jag sammanlagt vara där under veckan för att inkassera lite deg till våran lagkassa och troligen Båstad-kalaset. Men det gick inte så bra... vaknade klockan elva. Vad hände? Jag som aldrig vaknar senare en tio iaf. Och eftersom jag ska vara hos mamma vid halv 2 var det ingen större idé att åka dit.

Idag är sista lediga dagen, sista dan på "påsklovet". Jag kan inte förstå varför inte Göteborgs universitet precis som Chalmers kan komprimera ihop lite så att man får lov över jul och över påsk. För även studenter behöver vara lediga utan massa saker att plugga.

Skall hoppträna med hästen om några timmar. Får se hur det går, hur mkt jag kan vara med. Hon har ju fått lite ont i ryggen av sadeln tror jag. Men igår i snön kändes det rätt bra så jag chansar på att det går. Får ju ändå betala så då kan jag lika gärna åka dit. Imorgon kommer en gammal kompis till stallet som har utbildat sig till massör och ska kolla igenom henne.

Hittade lite sköna bilder från Bruksvallarna....

    

Guldhattar på

En ledig dag.... njutning. Fast jag har varit riktigt duktig. Har städat massvis i lägenheten och rensat min garderob. En hel ikeakasse full med kläder ska jag skänka till insamling. Dagens goda.

Fick rida i snön ikväll. Kallt först, till och med Gunsan frös. Men sen tyckte jag allt att det var ganska skönt. Är man en riktigt viking så är man ;-)

Junisarna tog guld i Dumleslaget. Grattis till er småttingar!! haha...

En vän är just nu på en bar med en annan vän.... intressant. Jag är grymt nyfiken... funderar på att gå dit och gömma mig i garderoben och tjuvkika lite...

Glad Påsk eller nåt

Så var alla släktträffar över för den här helgen. Just nu känns det underbart skönt. Igår kalas för Jesper och idag påskmiddag på Marstrand.

Idag är sorgens dag..... Frölunda åkte ur slutspelet. Det känns i hjärtat..... Men vart fasiken var den där kämparglöden som dem visade senast i torsdags. Fart under skridskorna, fulllfölja tacklingarna och först på puckarna? Det gör ont i mig att skriva det men idag var faktiskt inte Frölunda värdiga att vinna. Snacka om hemmafördel i den här kvartsfinalserien.

I morgon är nog första morgonen på hur länge som helst som jag har en riktig sovmorgon. Jag kan sova tills jag vaknar. Och bara för det kommer jag vakna vid åtta. Jag lovar.

Funderar på att kolla lite på våra juniorer som spelar matcher imån i Dumleslaget. Men nu läste jag precis på Kalles blogg att laget är rejält desarmerat....låter ju lite trist. Kanske jag kan sno någons identitet och vara med? För det är väl ingen i innebandyGöteborg som vet vem jag är? Eller?

Jag fortsätter dominera

Undrar om mina lärare i skolan tänkte som så att denna veckan då gör vi allt som Carro inte är bra på. Plockar ner henne lite... Hon ska fasiken inte tro att hon är nåt...

Efter tisdagens briljans i pingis fortsatte onsdagen nämligen med dans. Funk, vals, nån slags polkainspirerad dans och framförallt SALSA. Måste ändå säga att det gick ganska så bra ända fram tills salsan. Funk är faktiskt riktigt roligt. Stegen i salsa gick väl okej efter ett tag... tills jag skulle dansa med Olle. Han dansa nån blandning mellan vals och salsa och då gjorde jag det typ med. Det gick lixom inte att undvika. Men jag bjuder på det... ett gott skratt förlänger livet så nu kommer alla i klassen leva riktigt länge =)

Var rätt kul att kolla in Sirings moves i funken med.... haha.... och Gurras hoppvals och Jäverts megasteg....Listan kan göras lång.

Aja... nu är det långfredag iaf. Har varit på 6-årskalas hos Jesper, min brorsson. Det var trevligt att träffa alla och så fick jag ett påskägg av mamma. Snälla mamma.

Stallet tidigt imån med, sen ska vi på påsklunch och påskmiddag på Marstrand. Ska kolla hockeyn på kvällen med. HEJA FRÖLUNDA!!!

Fullt ös medvetslös

En hel del att göra... det kan man ju säga. Och då är det ändå inte så mkt i skolan just denna veckan. Men en del lektioner, jobb, träningar, hästarna med mera så räcker tiden knappt till ändå.

Fast igår var det ingen träning och nu ikväll är det ledigt. Så jag ska inte klaga...

FAN.... Frölunda förlora i Karlstad igen. Fattar dem inte att dem måste vinna minst en match där...

Vi spelade bordtennis och minitennis i skolan idag. Tennisen gick bra, det satt kvar sen jag var liten. Men pingis asså... det är inte riktigt min grej. När till och med läraren börja skämta lite ironiskt på min bekostnad efter några omgångar rundpingis så kanske ni förstår attt jag inte var bäst i klassen direkt.






Ny vecka

Det har varit en mycket bra helg. Middagen i fredags var sannerligen en upplevelse. Blev grymt imponerad av vår duktige servitör som hade grym koll på alla viner mm...
Många glas vin dock och vi var allt annat än nyktra när vi vinglade hemåt efter 5 h på restaurang.

Lördsagen bjöd på en grymt bra hockeymatch. Frölunda piskade Färjestad med 4-0 och det var en underbar stämning i borgen. Förutom mot domare Thomas Andersson... han var riktigt dålig.

För mig och Lisa fortsatte sen kvällen på Babar med några klasskompisar, den inre kretsen ;) Spöade Benji i både airhockey och basket. =) Fortsatte sen till Cheers där vi fick dricka lite gratis. Aldrig fel.

Söndagen var en bakissöndag. Riktigt sliten. Jag som hade tänkt mig en vit helg va onykter både lördag och söndag. Tur att innebandysäsongen är slut. Kollade iaf på Pixbo-Falun med Jonna och Pettson. En tråkig match. Sen blev det stallet med Jonna (!) och sen hem till mina föräldrar för att äta middag. Riktigt trevligt.

Idag har jag varit ledig. Har hälsat på mormor, fixat och pillat lite....


På det igen

Japp middagen igår var lovely, dock en jäkla massa vin så vi var väl inte helt nyktra när vi ringla hemåt....

Nu väntar några klasskompisar på stan... bara att gå på det igen...

Bloggen gästas idag av Lisa Pihl:

Hallå stora bloggpubliken. Jag bugar och bockar i ödmjukhet och tacksamhet över att få skriva på denna välbesökta blogg. Till tonerna av en hackande Radio Nowhere (Siring) med Mr Bruce har jag o (mest) Carro gjort oss i ordning i bästa überklasstil. och VARNING PÅ STAN - nu kommer vi! Carro är ashet i tunikan som jag valt ut. Självklart har man koll. Först blir det babar och sen får vi se. Lovar att supa Carro under bordet och hålla er uppdaterade. Vi ses i svängen.  

Vad hände där?

Så var även den sista b-lagsmatchen spelad. Vinst med 8-3 mot Partille. Tror Partille kommer få svårt i kvalet om dem inte har en annan målvakt att slänga in. Men jag hoppas givetvis på vinst.

Praktikperioden är även den slut för den här terminen. Jäkligt dåligt att vi endast får två veckor praktik på hela terminen. I stället för fler veckor får vi intressanta (?) föreläsningar att gå på i skolan. Jag har varit på en hitills och lärde mig ungefär ingenting. Kommer nog sakna ungarna i Surteskolan trots allt... kanske blir ett besök i rekryteringssammanhang tillsammans med innebandyn.

Skulle köpa ett par billiga skor idag och nåt billigt att ha på mig ikväll, fattig student som jag är. Visst... kom hem med ett par Lacoste skor för 1000 pix och en skjorta för 500. Vad hände? Skyller på överklassbruden LIsa ;) Du för med dig ett dåligt omdöme....

Men snyggt är det.

Ikväll väntar en sjurätters middag på Aveny no1. Ibland får man lyxa till det.

Tillbaks till vardagen

Hemma igen, trött och sliten.
Men det har varit grymt roligt. Längdskidåkning, slalom, fjälltur, snowboard, after ski och massa mer. Fest fredag lördag med DJ Siring vid spakarna... haha.

Sitter nu på praktiken i Surteskolan. Snart ramlar det in ett femtontal elever som ska ha datalektion.

B- lags match ikväll mot Partille. Kommer bli intressant, har ju inte sprungit sen förra matchen. Fast jag har ju åkt en väldans massa längdskidor och det är ta mig fasiken ännu jobbigare.

Fjällturen i fredags var på 8 h och vi gick upp på fjällen 1100 meter över havet.... Sjukt jobbigt men underbart vackert.

Dags att stänga ner.... invasion på G.

Det var det....

Så.. då är säsongen slut. Känns tomt. Hade ju varit roligare att sluta med en seger. Men man kan inte få allt.
Jag lyckades i alla fall slå poängen från förra året. Slutade på 25 poäng. Det är väl ändå helt okej.

I morgon bär det av till Bruksvallarna för en veckas skidåkning med klassen. Känner inte alls för det nu, men det blir säkert roligt när man är på plats. Har ägnat hela kvällen till att packa... Sjukt mkt man ska ha med... Kläder till både slalom, snowboard och längd.

Hoppas ni klarar er utan nya inlägg på en vecka då.

På återseende.

Sista matchen

Dags att åka till Ale Gymnasium och avgöra division 1 södra...