Jönköping nästa..

Precis packat klart.... gick ganska fort. Inte så svårt när man bara ska ha träningskläder och matchställ med.... Kommer inte bli ngt annat tror jag. Om 20 minuter ska jag sätta mig i volvon som ska ta mig och några till, till det årliga träningslägret i Jönköping. Lite tradition nu faktiskt...
Det blir träning i kväll, två träningar imån och två matcher på lördag. Får dock se hur mkt det blir spelat för min del med en svullen och värkande handled. Att jag till och med kan skada mig när jag ska skopa upp glass, det är helt otroligt. Tröttsamt. Men jag skyller på min kära Daniel. Varför kan du inte vänta tills glassen blivit mjukare som alla andra gör??? Tycker allt bra om dig ändå....Blir en helg utan varandra den här med. Men det ska nog gå bra. Jag har ju alla goa männiksor i laget att va med.....

Jobbat på Dios. Tränat. Vart i stallet. vart på kalas. Träningsläger.

Det var denna veckan det. På måndag börjar skolan.

Pettson min vän... hoppas inte på för mkt =)

Äntligen hemma...

Eller vad säger du Sandra???
Klockan 00.40 steg jag in i lägenheten....hemkommen efter matchen. Lite trött, massa stel men annars välmående. Kul att spela match igen, tråkigt att jag sköt som en kratta. Skyller på att jag tränat med en ohookad fatpipe hela veckan.
Matchen sluta 3-3 efter att vi tappat vår 3-0 ledning efter första perioden. Vi spela hur bra som helst i första, lika dåligt i andra och helt okej i sista. Men man kan inte drälla med bollen på mittplan, så är det bara. Nu vet vi i alla fall vad vi skall träna på.

Mötte några ynglingar på väg hem, glada i hågen:
-Spelar du innebandy?
-Hur kan du tro det??( inte dåligt uppmärksammat när jag släpar på en väska å klubbfodral och har surtekläder på mig)
-Du är säkert dålig.
-Varför tror du det?
-Det måste du va när du går här ensam. ( klockan 00.35 en fredagsnatt)

 För att vara bra på innebandy måste man alltså alltid färdas i grupp. Även om man är på väg hem.

Eriksson lyckades med det förträffliga att trampa i hundbajs.... Först koskit, nu detta. Blir nog Bajs-Malin istället för Baby-malin i fortsättningen. B som B.

Nästa gång tror jag någon annan får köra istället för Stefan. Någon som förmår lägga in hög-5:an istället för att köra på låg-5:an (läs 4:an) i 100 km/h gång på gång. Man behöver inte växla vid 3000 varv, faktiskt. ;)

God natt

Intressant..

Precis kommit hem från Idrottsortopeden. Var där för att fixa nya inlägg, kanske kan jag slippa några av mina alla krämpor om jag åtminstone går rätt.... Han tala om för mig att jag var ungefär lika ojämn i benen som normalt en 50-60 åring... Jag börjar bli gammal. det är ju det jag har sagt.
Sen tala han dessutom om för mig att jag antagligen haft mängder med hälseneinflammationer, fast jag aldrig har märkt av det. Jag har iofs haft lite ont ibland, men det trodde jag bara var skoskav  för att mina hälar va så vassa typ....Men anledningen att dem är vassa var tydligen inflammation på inflammation på inflammation... Intressant. Men om några veckor kan jag iaf hämta mina nya inlägg å sen skall alla problem vara ett minne blott..... Kan det få vara så...snälla?

Vi körde förbi massa brandbilar, poliser och ambulanser vid Surte igår, på väg hem från träningen. Dem stod vid järnvägsspåren. En ny självmordskandidat trodde vi. Idag stod det i GT att det var en man och hans hund som var på väg hem från en fiskestund vid älven som blivit påkörda. Olycka med andra ord. Orättvist.

Sverige mötte USA igår på Ullevi....och vann. Bra det.

Imorgon är det dags för första riktiga träningsmatchen, Båstad räknas inte. Fröjered borta. Kan bli intressant. Ett lag som brukar springa mycket, det blir ett prov på var vi ligger till konditionsmässigt. Men nog ska vi vinna.....Fattas bara.

Sugen på något gott......ska fixa lite...


End of summer??

Ska det inte bli någon sen-sen sommar i år??? jag hade ju hoppats.... Förra året var det görfint väder när skolan började.... ja ja....
Har inte kladdar ner nåt här sen Båstad.... Det var en kul helg.... men vi spelade sämre än jag trodde vi skulle göra, förlorade mot danskjävlarna fast vi var överlägsna och kom inte in på Peppes på lördagen för att det var fullt.... eller några gjorde... men jag var inte en av dem. 
Men fredagen på Peppes var grym.... hela laget kom in...... och Stefan...som lovat.... här e grymmaste kortet från den kvällen:
 image68
Tommi på dansgolvet....

Och lite andra kort...



Jo vi spelade innebandy med....




Har varit på landet i två veckor efter det.... så skönt. Kan släppa allt annat och bara va.....

Träningshelg  i helgen som gick.... jag vara bara med på söndagen men det känns ändå idag....Träningsvärk...

Så nu sätter det igång på allvar.... slut på ledigheten... "dygnet runt" med laget och adjö till pojkvännen..... nu kommer vi bara ses sporadiskt mellan träningar, matcher och allt annat som ska hinnas med. Tur att vi båda tycker att det är roligt iaf.

Båstad.....

image67
Båstad 2006

I morgon är det dax..... då börjar Båstad outdoor open 2007.... ska bli sååå kul!!

Daniel åker redan idag... det skulle jag gjort med.... men folk ändrar sig i sista stund och nu sitter jag här och får vänta tills imån. Hmpf. Boring.

Har iaf gjort alla inköp som jag behöver tror jag.... hade kanske velat haft nåt nytt hårband men det får nog va.... får se om jag orkar mig ner på stan sen. Ska få inviga mina nya snygga svettband som jag fått av Tommi iaf..... =))))))

Synd att Kalle inte kommer va med.... men jag hade oxå valt USA istället om jag hade fått chansen.... Även PRO saknas....och några till.... men men.... vi som ska med kommer iaf ha jäkla kul...

Pettson min vän.... testa att hooka ner klubban lite så kanske du kan träffa innanför det röda..... ;)

Ladda batterierna brudar....

Ska bränna en skiva nu tror jag.....

Tjingeling