Tisdag

Tillbaks i verkligheten. Skall göra en lista med allt som skall göras å sen börja pricka av den. Så att jag får nånting gjort. Vår lägenheten är ett kaos. Saker överallt... vet inte riktigt var man skall börja så då börjar man ingenstans alls. Suck.

Idag var det fotbollsmatch mellan A- och B-klassen. Tjejerna förlora med 2-0 men killarna vann med 3-0 så det måste ju betyda att vi vann totalt. Tyckte vi kämpade på bra. Fotboll är inte riktigt min grej.

Skall snart iväg till träningen. Samlingen blir väl inte så munter efter helgens resultat. Men det det är bara att glömma och komma igen. Får hoppas att hemmapremiären i helgen går bättre.

Var på Joe Farellis igår och firade Daniels födelsedag. Riktigt mysigt.

Time to go.

Honey I´m home

Den bistra sanningen. Jag är hemma i Sverige igen.

Det har varit en av det bästa semestrarna ever. Kanonväder hela veckan förutom sista dagen då vi ändå skulle lämna båten på morgonen. Det känns visserligen som att man blivit bestulen på årets sista stranddag, men med tanke på att hela veckan kunde varit sämre så gör det inget. Vi fick en dag i Aten sitället, inte fel det heller. Har sett Akropolis och en massa andra kända ställen.

Det är verkligen ett helt annat Grekland man får se när man seglar. Inte turistköret lixom.
Dt första badet från båten strax utanför hamnen i Lavrion var helt magiskt. Nästan helt bleke och ett turkost hav. Ta mig tillbaka.
Har sett delfiner, strutsar, åsnor och andra djur.

Sitter här och samlar mig. Har några saker to-do idag. Skall bege mig till Skatås och springa en vända. Skall till stallet och rida. Har en lägenhet att få ordning i. En målare var här under veckan vi var borta och har målat om massa. och sen har jag även en jävla massa att plugga.

Och egentligen borde jag varit i Ö-vik för att spela match. Hoppas att det bli ett bättre resultat än gårdagens.

Tomorrow

Så var det bara en dag kvar.... Som ett barn dagen innan julafton eller födelsedag. Tjiho.

Sitter å pillar med ett Vandringsarbete som ska vara inlämnat på måndag. Men eftersom jag åker imorgon skall det var klart idag. Väntar på ett mail med foton som ska med arbetet. Han har ungefär 40 minuter på sig att maila, annars hinner jag inte klart idag. som tur är är min lärare rätt snäll så hon kanske får mitt arbete när jag kommer hem igen.

Tippade seresegrare allså. Smickrande, men nog inte sant. Skall bli intressant att se hur tjejerna löser seriepremiären nästa helg. Får kolla resultatet på internet så fort jag får tillgång till en grekisk dator.

Dags att göra lite nytta igen.....


En vecka senare...

Om tre dagar.....
- Är det sovmorgon...
-Sitter jag på ett flygplan
-Är det ca 25 grader på kvällen
-Kommer jag att få sova i en båt....
-Är det första dagen på en veckas segelsemester i Grekland!!!!

Man kan säga att jag längtar...

Men veckan som är nu är väl inte riktigt lika roligt. Går till fyra i skolan alla dagar, har ett vandringsarbete att skriva innan fredag, massa fysiologi att plugga o.s.v  o.s.v.
Ikväll skall jag iaf träna. Och imorgon.

Helgen spenderades i stallet och på IKEA. På tre dagar var jag på IKEA lika många gånger. Men nu börjar det väl likna nåt här hemma. Ska se om jag lägger ut några kort sen när det är helt klart. Efter semestern.

För nån vecka sen var det en idiot som kastade en nektarinkärna på min bil, när jag stod vid garageporten. Den kom uppifrån balkongerna och träffade mitt på motorhuven. Numera har jag en liten buckla på min motorhuv. Det är inte okej. Men tack som fan.


Lagar mat..


Mittwoche

Bara halva veckan har gått, det återstår alltså minst 3 träningspass om jag inte räknar med ridningen. Fast det borde jag göra för det är nästan lika jobbigt det. Det är mycket nu, helt enkelt. Känner mig sliten i kroppen men det är bara att bita ihop.

En sväng på Ikea hanns med igår mellan gymmet och friidrottspasset  i skolan. Skall ha tag i en ny tvbänk, ett soffbord och ev ett nytt köksbord. Har en idé i huvudet vad jag/vi vill ha men än så länge har jag inte hittat nåt bra.
 
Har börjat en fysiologikurs nu. Två ord. Fy fan. En ny lärare som håller ett för högt tempo på föreläsningarna och dessutom virrar till det ibland. Svarar fel, ångrar sig och tar tillbaka . Längesen jag kände mig så korkad.

Huvudvärk = paus från datorn