Upptagen

I morgon väntar en härlig bussresa till Skåneland. Match mot Södra Dal vid halv sex, hemkomsten är beräknad till nån gång efter 24. Sen ska jag upp klockan 6 igen. Inget jag ser framemot just nu. Fast det är frivilligt, jag har valt det själv. Just nu ångrar jag mig jävligt mycket. På söndag morgon klockan 6 kommer jag ångra mig ännu mer. Men vad gör man inte för att åka på en sista hästtävling för året, i härlig snålblåst och regn. Går tävlingen bra har jag glömt allt det jobbiga.

Match imån då alltså. Efter en krasslig vecka är det bara att hoppas att kroppen har tillräckligt med energi för att se till så vi får några poäng med oss hem. Förkyld och lite halsont, men va fan. Det som inte dödar det härdar.

Förhoppningsvis sitter lite vänner i den annars skånedominerande publiken. Vi ska göra vad vi kan för att bjuda på en bättre match än dem fick se förra året, matchen mot Malmö. Eller vilken match? Den är glömd sen länge.

Dags för praktik igen på en gemytlig mellanstadieskola i Ale kommun. Ser fram emot två veckor tillsammans med Sista Minuten-Lisa.

Spenderat kvällen hos Jonnis. Thaimat för mig, pasta till Jonna. Massa godis och Coca Cola. Perfekt matchladdning. Oh yes!

Pettson vi saknar dig!

Totalt osugen...

på typ allt. Hade gärna bara krypit tillbaks ner under täcket och vaknat imorgon i stället. Har trots det varit på föreläsning om miljön och hotet mot den. Visst det är viktiga grejer; men vad har det med att jag skall bli idrottslärare att göra??

En riktigt skitdag vädermässigt oxå, det regnar. Det gör att jag blir ännu mer sugen på att krypa ner under täcket i stället för att inom en snar framtid bege mig till stallet.

Grattis Baby-Malin till landslaget.

Borde plugga lite...

Året var 1979

Lördag har övergått till söndag, sängen väntar. Uppstigning om 7 h ungefär. Segt. Får glädja mig åt att jag kan sova lite på måndag i stället.

Det blev lite "after study" igår med klasskompisar. Oh yes! Ganska så trevligt förutom stället vi ABSOLUT skulle till. Kings Head. Första och sista gången Carolina Björkner satte sin fot där. Åkte vidare till en klasskompis på Hisingen. Lite roligare ändå.  Sista Minuten - Den hänger löst =)

Fick kränga godis och toast till småtjejer och föräldrar på ridklubben idag, hade gärna sluppit. Sen vidare för att kolla IBF - Olofström. Blev lite chockad när jag kom dit efter ca 12 minuter av första perioden och det stod 3-0 på resultat tavlan i Torpahallen. Wickströms första byte resulterade i 3-1. Hon är inte riktigt klok den där. Fruktansvärt bra. Bara att ta av sig hatten. Matchen slutade 5-4 till Olofström.

Packade in packet (Jonna å Sandra)i bilen och begav oss hemåt. Kollade lite resultat på nätet, bl.a. herrar div 1 södra.
Sandra konstaterar att Hide -a- little Mullsjö leder serien. Ja precis Sandra: Göm lilla Mullsjö =)

Vandrade ner på byn för att ta oss en bit att äta. Har hört att vi i Surte är bönder så då måste ju Avenyn ligga i byn ;-)
En och en halv timme mättare försöker vi ta oss upp till Konsum i det värsta vädret som varit den här hösten, snacka om att regna från alla håll. Sandra tycker att det är lite fuskit att jag å Jonna har luvor på våra jackor, även om vi knappt ser ut, och utbrister:

- Men du har ju luder i din jacka, Carro.

Päls Sandra, möjligtvis ludd. Men nåt luder bär jag inte runt på.

Skyndar hem för att kolla Svensson, Svensson. Något besvikna när det visar sig att det istället för denna härliga humorserie sänds melodifestival för barn. Ja ja.
Mari tillkommer och det blir spelkväll istället. Flodhästen åker berg-och dalbana och TP.

Sandra vinner Flodhästen och sen gör hon så att vi förlorar TP. Hmpf.

Trots att Jonnis och Mari bara fick Matrix frågor på sina pluppfrågor. Fast Mari är ändå född 1979. Nästan.

Krypa ner under täcket och sova en blund. Oh yes!



heja Sverige....

Så var det klart... Sverige till EM-slutspel och nu slipper vi höra om det ett tag. Och Lagerbäck - han sitter säkert.

Trodde att jag höll på att bli sjuk idag, kände mig grymt hängig i skolan och hela eftermiddagen. Seg i benen på träningen men nu känner jag mig ganska bra tror jag. Får väl vänta och se i morgon när jag vaknar.

Hemlig träning imorgon, utan klubba. Va fasiken.... jag gillar inte såna överaskningar. Sist blev det iofs lyckat med afrikansk dans å grejer.... Får se vad dem hittat på den här gången, coaches.

På tal om coach... Stefan i bilen idag när vi vänta på Jonna. Han var grymt imponerad över att jag kunde skriva sms så fort, och att jag skrev med båda händerna. Tillslut var han tvungen att ta upp mobilen och testa själv... då kom han fram till att han faktiskt också skrev med båda händerna... i alla fall vissa ord. Så var det med den talangen.

Daniel är i Umeå och har dömt Dalen - Järfälla i Ligacupen. Så det blir till att sova ensam i natt. Precis som det blir till helgen. Då är destinationen Karlstad. Han e änna ute å ränner den där pöjken. Men det är okej, så länge han tjänar pengar på det.

Pettson har fått en ny vän... haha....

Imorgon är det torsdag.

Måndag och en mikrovågsugn rikare :)

Ja så var denna helgen slut den med....  :(
Fick två sköna sovmorgnar, var längesen jag sov så länge två dar i rad. I morgon blir det att gå upp jättetidigt. Skall vara på Dios klockan 7 redan. Men det är det väl värt... i alla fall när pengarna trillar in på kontot.

Fredagkväll med Jonnis och Pettis. Kan bara bli bra. Jag ägde i buzz.... utklassade dem båda.... i alla fall om vi vänder på prislistan ;)

Matchen va en konstig match. Vi fick aldrig igång nåt ordentligt spel förutom under några kortare sekvenser. 3-3 kanske inte va så tokigt med tanke på matchbilden. Men det är ändå surt, känns onödigt på något vis. Skönt att göra mål igen, har vart lite dåligt med de dem senaste matcherna. Underbar  diagonal pass av Jonna =)

Lördag kväll spenderades med Larsson och Ryberg. Den snabbaste middag jag någonsin ätit på restaurang, sen hem och kolla fotbollen tillsammans med två bröder från Dalen. Och Grettan som ramla in efter ett tag. Trevligt.

Åkte till Allum i söndags för att hitta ett par jeans till Daniel. Men den som åkte hem med ett par jeans va jag.
Ännu fattigare.. =(
Sen blev det roadtrip till Varberg för att kolla Warberg -Dalen. Kul match i två perioder.
Efter lite annorlunda pausunderhållning i andra periodpausen åkte vi hem . En mikrovågsugn rikare. Ha ha... Det var det roligaste på hela dagen.

Har precis haft besök av en av mina bästa vänner från förr.... Susanna. åååååååå vad jag blev glad över att se dig igen!!! Frukost på fredag är redan bokat.

Ska ta mig i kragen. Läsa några sidor i min bok iaf. Jag är nog sämst på att läsa tråkiga böcker. Möjligtvis är Lisa "sista minuten" Pihl sämre.... Haha... Gillar dig blondie..

Så va det med det.

Idrottslärare - oh yes!

Hemmafixar dag idag..... I alla fall halva dagen. Var rätt skönt ändå, när jag väl kommit ur sängen, att ha en tidig föreläsning idag. Slutade redan kvart i tio. Sen vet det fasiken om föreläsningen var så nödvändig; en del tyckte nog det, men jag som redan har så bra talar röst tyckte den va ganska seg. Vi fick nämligen lära oss att tala från magen... Fick i förrgår klartecken om att jag fått byta inriktning till idrott istället. GLAD!

Har städat, tvättat, diskat och donat. Funderar till och med på att baka lite.... Får se hur det blir med det.

Ikväll blir det lite uppladdning inför matchen imån. Jonna, Pettson och kanske några till kommer på besök. Så nu är det min tur att vara hundvakt.. ;) Blir nog lite buzz, grilla lite mat (inomhus såklart) och idol??

Imorgon kommer Ingelstad på besök till gymnasiet. Än så länge har vi inte förlorat någon match på hemmaplan och vi har inga som helst funderingar på att göra det i morgon heller. Så jag räknar med att vi imorgon kväll har 15 poäng i stället för 12 och håller oss kvar i toppen där vi hör hemma! =)

Känns inte som om det är några jätte spännande matcher i helgen i damer div 1 södra.
Tippar lite...

IBF Göteborg - Halmstad:  En klar 1:a
Malmö- Olofström: Visserligen är Wickström skadad men tror ändå på bortaseger
Färjestaden - Södra Dal:  Södra Dal vinner
Älvstranden - Warberg:  Wic har hitills inte vunnit en enda match och jag tror inte att dem kommer göra det nu heller. 

2500 besökare i Scandinavium i onsdags då Warberg körde över Pixbo. Pinsamt.

För vi är ändå stjärnorna *

Spelledigt och Hard Rock fest.
Sitter här med en härlig huvudvärk...men det var det värt. Tack alla grymma för en ruskigt rolig kväll... Som vanligt när man är med laget =)
Det första jag sa när jag vakna i morse va: - Fan, vi skulle varit här ändå.... Då hade det varit jag som hade haft massa go mat kvar att käka. För att inte tala om Virres ostar.... Avundsjuk Jonnis....
Bra att alla som försökte kom in.... Tredje gången gillt Virre... Haha...

För vi är ändå stjärnorna.... ;) Det vad var några ur vårat herrlag sa igår... Jag tyckte det va pinsamt att jag bara kände igen en eller två från herrlaget, trots att vi tränar innan dem varje onsdag. Men han sa typ: varför skulle ni veta vilka vi är.... det är ju ni som är stjärnorna... Vi kan ju ingenting jämfört med er... Haha.... ja just det.

Men nu har Sofia i alla fall lovat pojkarna i herrlaget att vi ska ha en gemensam lagfest... Så sen kanske jag vet nån mer i alla fall...

Dags att ta mig i kragen. En tur till stallet väntar och sen bio med Jesper... Vi ska se Råttatouille... =)

Hundvakt snart igen, Pettis??


Söndag kväll...

Funderar på att göra en Jonna och stänga ner bloggen... har inte riktigt tid att uppdatera. Men än har jag inte bestämt mig helt så jag får kladda ner några rader nu....
Matchen mot IBF Göteborg slutade som bekant 4-1. Vi spelade 1-1 de sista två perioderna och det får vi ta med oss till nästa match. Inte lätt att göra mål igenom en köttmur, som dessutom tilläts hoppa för att täcka skotten. Nåja....
Efter denna match fick vi höra en massa gnäll om att vi spelar så himla fult. Vet inte om jag tycker att vi spelar så mycket fulare än IBF, tycker det var hårt (och fult?) från båda håll.

I alla fall... Snacket om hårt spel för oss i alla fall till helgens matcher. Det var inte utan att skratta som jag läste matchrapporten från IBF Göteborg - Södra Dal. Facit för IBF blev tre stycken tvåor för hårt spel, otillåten trängning och fasthållning. Dessutom en 5:a för hårt spel. Slutdiskuterat?

Tre härliga poäng mot Halmstad och 12-6. Kanske inte nåt skönlir, men vi vann och det var det viktigaste. Matchens lirare: helt klart LISA PERSSON. Sicka jäkla räddningar...
Sen fanns det massa andra som var "ganska bra" också.... Typ Sandra Svensson som står för fyra kassar, Virre som gör en grymt bra straff räddning m.fl. Min egen insats är dock under all kritik :(

Spelledigt nästa helg. Lite skönt om än lite tråkigt. tror jag behöver en vecka att vila upp mig. Har känts bra tungt i benen den gångna veckan. Lite mycket på schemat kanske...

HARD ROCK FEST på fredag. Hoppas massor av folk kommer. Det blir lixom roligare då...