Fåne på gården

Fredag blev snabbt söndag och så var den här helgen slut med. Suck. Veckorna går faktiskt för fort. Min klass är redan hemma från vandringen och om två veckor befinner jag mig på en segelbåt i Grekland. TVÅ VECKOR!

Fredagen blev en lugn kväll med räkor hos mor och far.
Igår spelade vi två träningsmatcher. Vann med 7-0 mot Karlstad och 4-1 mot Färjestaden. Siffrorna i sista matchen borde nog blivit större, men efter order av coach att vi skulle skjuta mer i sista perioden(ett pris om vi sköt minst 32 skott) så sköt vi mer eller mindre på allt. Kvalitet går före kvantitet eller hur var det? Blev ett mål från min klubba iaf.
Kalas på kvällen som sen avslutades gråtandes framför Pearl Harbor innan jag somnade, för andra kvällen i rad, till Beemovie.

Idag var så dags för den hemliga aktiviteten. Destinationen blev Askersby gård i Säve och Fånarna på farmen. Sjukt roligt. Fick leta potatis i en kolsvart jordkällare, förflytta vatten ock "krut" genom olika banor m.m Rekomenderas!!

Imorgon börjar skolan på riktigt. Skall även hinna klippa mig, rida och träna. Busy day helt enkelt.


Sunny friday

Idag är det sommar igen. Gött.

Är ledig idag. Ska plugga lite..... Men först ska jag bege mig ner på stan och köpa present. Ska på 35- årskalas imån.
Daniel åker till Schweiz idag för att döma en turnering, så jag är ensam hela helgen. Men är nog lika bra det när hela helgen är fullspäckad.
Imorgon har vi två träningsmatcher, mot Karlstad och Färjestaden. Och på söndag skall vi ha en social dag med föreläsning och sen något där skorna kommer att bli förstörda. Det är ungefär så mkt vi fick reda på. "Ta inte era nya skor, ta ett par som ni kan tänka er att slänga sen".Okej.



Intensivt

Har varit en intensiv men rolig helg. Matchen i fredags slutade 12-5 till oss. Västerås kommer få det tufft i eliten. Två perioder spelar vi ganska bra med tanke på nytt spelsystem och nya konstellationer. Mitt egna facit blev två mål. Rätt nöjd men orken tröt i sista perioden.

IBF mötte samma Västerås som vi på lördagen. Daniel dömde och jag supportade på läktarn med Jeddan, Krattan, Tess och Elle. Mina planer för en lugn hemmakväll grusades och det blev inflyttningsfest hos Engel istället. Kvällen avslutades på Nivå....helt sjukt att alla småttingar kom in, men kul. Kastade in handduken vid tvåtiden och slockna på två sekunder väl hemma i sängen.

Har tävlat idag. Felicimo gick bra men min egen Gunsan hade en dålig dag. Får hoppas att det bara var något tillfälligt och att det inte är någe skit med henne. Orkar inte en skadad häst till.

Ytterligare en intensiv vecka väntar med massa träningar, två matcher på lördag och social aktivitet på söndagen.

Blir nog sängen snart.... imorgon väntar jobb på Dios.


Träningsvärk....

Igår inledde vi träningen med 45 minuters fys med Amelie. Som de flesta vet så är jag kanske inte världens största fan av fys (ja jag vet att det är nödvändigt) men Amelies pass är faktiskt riktigt roliga.
Det var dock inte lika roligt när jag vakna i morse. Fy fan vilken träningsvärk jag har i framsidan låren. Men träningen tog iaf....
Idag hade vi bara innebandy på schemat. Ingen fys alls. Helt otroligt =) En riktigt rolig träning och jag gjorde ett riktigt Carro-mål under tvåmålet. Känslan börjar infinna sig igen. Men antagligen bara för att försvinna med en gång jag byter klubba. Det ska ju göras så fort som jag bestämt mig för vilken jag vill ha. Funderar på Zone envy skaftet iaf, men kanske ett annat blad.

Skolan har ju börjat igen. Beachvolley igår var riktgt roligt. Softboll idag med virro kanske inte lika kul. Men så är det.

Godnatt gott folk.

Fredag fast tisdag

Sista dagen på jobbet den här veckan... så det kändes som fredag. Sanningen är ju att det bara är tisdag och att skolan börjar imorgon. Men det är en soft start.  Info på morgonen och beachvolley på eftermiddagen. Det är så det ska va.

Nästa vecka sticker klassen på vandring och jag stannar hemma. Hoppas på att få jobba en del och så måste jag skriva en uppgift eftersom jag missar en del.

Kick-off i lördags, massa info och en träning. Inte så blodigt som jag trodde. Kändes mest som att vi åt hela tiden. Va på fest hos Elle och Krantz på kvällen, nykter. Uppstigning innan 6 söndag morgonen så det fick bli en lugn kväll. Men det var fin form på brudarna iaf.....

Tävlade i söndags. Gunsan var hur fin som helst. Kom 7:a i en klass. Den andre hästen var rätt fin den med.

Igår var jag med på en hel träning för första gången på två veckor. Jobbigt men det kändes ändå okej. Jag som redan innan låg efter konditionsmässigt kan säga att nu ligger jag verkligen efter. Träningsmatch på fredag mot Västerås. Hoppas att jag kan vara med lite iaf.

Sverige har verkligen inte flyt nu. Kallur, Holm, Myrgren m.fl........Attans.


Några minuter till bara... snälla....

Borde sovit för längesen. Blir tufft att ta mig upp imorgon. Men vad gör man inte när man måste välja mellan att umgås med grymma kompisar eller att få sin skönhetssömn. Det där med skönhet är inget för mig helt enkelt. Jag litar på naturen.
Det var i alla fall super trevligt att spela spel och tjöta med Fia, Pettis, Sandra, Virre och Gäfvert. Thanks 4 2 night!

8.15 imorgon bitti skall vi tydligen ha fyspass på 1,5 h. Jomen precis vad jag längtar efter nu. Det är om ca 7 timmar förresten.

Tänker med fasa på när klockan kommer ringa imorgon.... frukost skall tydligen vara bra att ha ätit innan ett träningspass med. Får se hur det blir med det.

Tävling på söndag sen. Har ridit båda hästarna ordentligt idag. Kan väl säga att går dem så här på söndag så ser det lovande ut.

Nä... till sängs va det. Bye bye.

Trevlig semester Fia.

Lite friskare

Nu har jag legat hemma på soffan i en vecka och snurvlat, yrat och hostat. Nu får det vara slut på det. Imorgon skall jag jobba. Finally blev jag inringd. Tur att jag ändå mår så bra med så jag tror att jag skall orka en hel dag.

Blir en busy helg igen... som alltid. På lördag har vi kickoff med alla seniorlagen, hela dagen verkligen. På söndag skall jag tävla med hästen.. eller hästarna faktiskt. Ska rida en annan häst med åt en kompis. Blir roligt.

Nu är det typ en vecka kvar till skolan börjar igen. Fast första veckan är det nog mest info och v 35 skall klassen iväg på vandring som jag inte skall med på. Blir att stanna hemma och träna. Så blev beslutet. Nu har jag ju dessutom massa träningar att ta igen efter en veckas ofrivillig vila.

Grattis Jonnisen på födelsedagen!

Just nu längtar jag till september och en veckas segling i Grekland...

Yeayh...

Jag skriver här... två dagar i rad. Kan ju bero på att jag är sjuk och endast ligger hemma i soffan.

Har tillbringat hela dan i Wallenstamhallen och tittat (!) på innebandyträningar. Yippi. Men det är så det är när man är sjuk och vi skulle gå igenom det nya spelsystemet mer på riktigt.

En humörupphöjare var, helt klart, herrlagets inkilning. Haha.. underbart roligt att se Ryberg & co i rosa tjejlinne, string och blöja. En av uppgifterna dem hade fått vara att iklädd dessa snygga attiraljer åka buss in till stan och fotas på olika platser och sen ta bussen tillbaks till förorten. Dessutom jagade det olika prylar (ni vet den gamla klassikern) som det skulle samla in. Förlorarna skulle tydligen få dricka tabasco..... Jag drog iaf mitt strå till stacken och lånade ut mitt lypsyl till herr Ryberg.... får väl hoppas att det hjälpte han till vinst.

Nu sitter folket hemma hos Engel och förfestar.... A ja... jag får vara med när jag är frisk igen.
Om jag mår bättre imån kanske det blir en dag på Liseberg. Får hoppas på det.

Hungrig

Bloggsemestern slut??? Vi får väl se om bloggen överlever den här säsongen.... skall göra ett försök iaf.
Sitter och väntar på att världens godaste fiskgratäng skall bli färdig, made by Carro och Daniel =) Är sjukt hungrig.

Är sjuk, såklart. Feber och förkylning och en jobbig hosta. Och imorgon skall vi ha tränings-och taktikdag. Blir att sitta på läktarn. Precis vad man längtar efter när man är ny i ett lag.

Båstad var väl okej. Bra att vi vann hela skiten och att jag tillslut hittade delar av den innan totalt borttappade formen. Finalen gick ju ändå helt okej. Kvällarna däremot var inte alls lika roliga som föregående år. Pixbo har mkt att lära av Surte på den punkten. Så är det. Det var iaf kul att träffa alla Surtisar =) Me like big time.

Maten är klar......finallllly!!