Tisdag..

Jag känner ingen riktig glädje längre. Det finns inte tillräckligt med energi. Det som var bland det bästa förut, känns som om det kvittar nu. Det känns inte riktigt rättvist, som att den lätta utvägen är den som väljs.
Och det gäller inte bara mig.

Skall strax kila ner till skolan och kika på tentan jag ska skriva om fyra veckor. I morgon börjar det nya. Minst en timme om dagen skall jag plugga fysiologi. Jag har sagt det förut, men den här gången är det på riktigt. Helgerna är fria däremot.
Det är inte mkt just nu som känns roligt.... tyvärr.

Men en sak jag ser fram emot är Annas fest på lördag. Tror det kommer bli riktigt roligt. Hoppas att tävlingen jag ska på under dagen inte drar ut på tiden så att jag hinner i tid.

Påklädning och en promenad till skolan nu....

Om tre timmar smäller det....

Hemma och laddar för match. Glad att vårat internet funkar igen. Typiskt att det inte fungerade igår när jag skulle lämna in självvärderingen i fysiologin. Så nu blir det att skicka in ett tomt svarsdokument. Svårt att folkusera på att plugga just nu.

Västerås står för motståndet idag. Två vinster mot dem på försäsongen, men idag är det ny match.

Träffade Pucko över en mkt trevlig lunch igår. Diskuterade, bland annat, att jag faktiskt inte över huvudtaget bryr mig om vilka vi möter längre. Förra säsongen hade jag stenkoll. Visste exakt vilka spelare som var bra/dåliga, hur dem spelade osv. Nu har jag ingen aning. Visst, jag vet vilka Karolina Widar och Amanda Wendelstig är, men jag lägger inte något fokus på det. Och efter matchen har jag inte den blekaste vilka som gjort motståndarnas mål. Det jag vill komma fram till är att det är väldigt skönt att bara gå in och köra, what so ever.

Träffade Surte coach på läktarn igår. Får hoppas mitt lilla tips kan hjälpa Surte att ta lite fler poäng. I really hope....

Nä, om jag skulle ta och packa väskan och börja förbereda mig lite för match kanske....
Idag är det dags för första målet... jag känner det.

Mina egna tankar....

Klockan 7 i morse stannade bussen vid Olskroken. Sjukt trött släpade jag med mig alla grejer mot spårvagnen, hemmet och sängen...
Väl hemma somnade jag på ungefär 5 sekunder. Vaknade halv 12. Känner mig fortfarande sömnig , nästan lite bakis. Tycker synd om alla som var tvungna att jobba idag.

Blev ju inga tre poäng mot Dalen, däremot ett. Alltid bättre än en förlust men en vinst hade inte varit helt orättvist. Enligt magget tyckte Dalen att dem var värda segern men jag är nog av en annan åsikt. En ass blev mitt eget facit. Målet kommer snart, jag känner det.

Det är verkligen höstrusk på utsidan. Skall dra mig mot stallet snart....Skulle ev ha åkt med Daniel till Varberg och kollat innebandy men eftersom dem e lite smått innebandytokiga i norra halland verkar det bli svårt att få biljett. Så det blir nog att se matchen från soffan istället.



Live från bussen...

Sitter som sagt på bussen mellan Mora och Umeå. Ca 3,5 h kvar tills vi skall vara framme. Börjar bli segt det här. Har iaf en snäll to-be rumskamrat som lånar utan sin dator till mig,  tack Elle. =)

Första segern idag, riktigt gott. Fick spela 1,5 period och det kändes bra. Vissa byten riktigt bra och vissa lite sämre. Varför jag blev bänkad vet jag inte, för jag tyckte inte att jag var sämre än nån annan. Får väl fråga imån.

Surte förlorade, fick info från Tommi. Inte bra.... ni kan bättre än så tjejer!!!

Skall nog kolla på en film nu... finns några på datorn....

Blir skönt att få sova en hel natt i en riktig säng när vi väl kommer fram.

Turné

Om 6 h går bussen mot Mora. Jag har inte packat än. Har lagt fram lite, men jag borde packa klart nu. Täcke och kudde skall med iaf. Det går inte att spendera över 25 h på en buss annars.
Vi måste ju typ ha samma kläder hela tiden så jag vet inte riktigt vad jag skall lägga ner.... Ingen idé att packa för mkt som jag ändå inte får ha.

Var och handla förut allt jag skulle ha med. Frukost, godis och såklart, coca cola. Men tror ni inte att när jag kom hem från stallet var halva colaflaskan uppdrucken....suck. Bara att köpa en ny.....

Challengers-Lindås stod på kvällsschemat. En helt okej match, lite för lite derbykänsla. Det var iaf kul att träffa gött folk på läktarn. =)

Nä packa var det......

Åter på måndag.

Sleepy

Jag har längtat efter min säng sen jag gick upp i morse. Snart får jag lägga mig där igen. Förstår inte varför jag är så trött, sover ju ändå minst 7,5 h varje natt. Borde ju räcka.
Det jag inte gillar är att jag har jättesvårt att somna om igen, efter att Daniel gått upp. Förut var det ingent problem alls men nu ligger jag och vrider och vänder på mig och blir stressad för att jag inte somnar.

Jonna, Grettan och ni andra som klaga på att behöva åka från Götet kl 07.00..... Vad sägs om att sätta sig på bussen kl 05.00 på lördag morgon för en härlig färd till Mora? Matchstart 14.00. Bra förutsättningar eller vad?
Hemfärden från Umeå på söndag kväll blir också något extra.. Resan beräknas ta 13h och vi är hemma på måndag morgon. En god natts sömn.....

Pappa har varit här och hjälpt till med våra handtag till köksluckorna. Nu börjar det närma sig något som kan kallas klart.
Tack.


A rainy day....

Trodde att vädret från igår skulle hålla i sig iaf en dag eller två, men vid lunch var det någon som släckte lampan över Göteborg och sen dess har det varit regn, regn och åter regn. Känns som klockan är sju på kvällen när den egentligen bara är strax efter 4.

Sitter och lurar på om jag ska träna eller ej idag. Har dragits med den här pissförkylningen i veckor, nu toppas den med att jag håller på att hosta upp lungorna. Blev , faktiskt på riktigt, jäkligt rädd förut. Kändes som om nån lagt nåt slags mjöl i halsen och när jag försökte andas mellan hostningarna bara kittlade det och jag fick ingen luft utan bara nåt annat i lungorna. illa.

Men till helgen är det ju turné och hur kul är det på en skala att åka 200 mil om jag inte ens får spela. Och tränar jag inte får jag ju inte spela, så enkelt är det. Så ni förstår nog vart det bär hän.

Hann med en hel del i helgen. After work plus bio i fredags. Patrik 1,5. Tyckte den var riktigt bra, även om man vid vissa scener fick kolla bort. Det blev för mkt så att säga.
Lördagen var jag istallet, red och fixade inför tävlingen på söndagen. Sen kolla jag Challengers-Färjestaden. En intressant och jämn match. Challengers vann i sudden efter att Färjestaden bränt minst fyra 2 mot 1 lägen med öppen kasse.
på kvällen var det lagfest  med tacos, swisch och singstar. Trevligt trevligt.

Tävlingen på söndagen gick strålande. Hon skötte sig alldeles utmärkt min lilla pålle. Hoppade vattenmatta och allt.... =)

Fick hoppa över min lektion i skolan idag. Fick ett trevligt samtal i lördags från Securitas. Vattenläcka i min lägenhet i Lunden. Tjoho. Så idag fick jag åka dit och öppna och prata med fastighetsvärden. Men det skall väl lösa sig. Virre skall nog inte vara utan kök allt för många dagar.

Väntar på min tacopaj.....

På väg....

Äntligen har jag fått mitt csn. Eftersom det är ca 2 månader försenat med så fick jag ett dubbelt. Så nu har jag betalat tillbaks min skulder till Daniel och till mig själv. Lättnad.

Är fortfarande förkyld. Det är inte det minsta roligt längre. Vill kunna köra för fullt på träningarna. men ett steg på vägen hade ju varit att kunna springa mer än 1 km utan att dö på kuppen. Martin tyckte att jag skulle besöka en doktor om det inte släpper snart. Kanske har brist på något eller så.

Var en händelserik helg, den som va. Surtematch och trevligt sällskap på kvällen på lördagen. Simning, Liseberg och hockey på söndagen.

På lördag är det lite fest med laget. Får se hur sent det blir, funderar på att åka på tävling på söndag. Känns som att det är dags. Träningen gick super i tisdags trots att vi var lite ringrostiga.

Nä.. pallra mig iväg till skolan var det. Skall hinna förbi Malin och lämna presenten från Grekland med. En flaska Ouzo. Vad annars?

Vad har jag gjort?

Det är någon som inte gillar mig.......

Igår bröt någon av min antenn på bilen och någon snodde min cykelsadel.

Vad fan ska någon med min cykelsadel till? Vad kostar en ny? Har på känn att det är rätt obekvämt att cykla utan.

Väntar på att SATC skall laddas klart så jag kan kolla. Klockan är redan mtt i natten.

Vill bli frisk. Förkylning passar inte mig.

Inte tisdag men onsdag

En uppdatering per vecka.... så är prioriteringen just nu.

Det har hänt en del sen sist. Inte minst har jag spelat mina två första matcher i elitserien och gjort mitt första poäng. Sen att matcherna inte slutade som vi ville är en annan femma. Men vänta bara....om tre veckor när vi spelar nästa match så kommer det vara ett annat Pixbo på banan.

I måndags blev jag utvald för dopingkontroll när dessa trevliga nissar från RF dök upp som gubben i lådan. Lite nervöst ja, inte för att åka fast men för att behöva kissa i en mugg medans någon man inte känner tittar på. Men efter ett tag gick det iaf.... haha...

Just nu är vi ute på praktik igen. Har fått byta skola så nu är det Bohusskolan som gäller. Kollade i gamla skolkataloger som låg på kontoret i måndags. haha... va hittade jag inte där om gamla kort på Pettson, Kalle, Soffi, BM... ja er allihopa... sååå kul.
Mindre kul var att det var friluftsdag idag och på schemat stod det vandring. Liz och jag drog högvinsten och fick gå som sista person 2,5 mil. MIL. Fattar ni hur långt det är? Som tur var blev träningen på kvällen utbytt till föreläsning.

Ledig helg var det sagt. Bara fyra träningar. Yippi. Men jag skall allt kolla Surtes match ändå. Ingen kan stoppa mig =)