BLÅVITT - AIK 2-0

Så jäkla skönt.... visa dem j-vla stockholmarna vart skåpet ska stå =)
Jag har spenderat kvällen på Ullevi. Första perioden var grymt bra. Och slutresultatet var ännu bättre.

Helgen var riktigt lyckad. Tack alla goa för det!
Tråkigt att damfinalen blev så fruktansvärt tråkig. En final utan kroppskontakt... urtrist.
Tur att herrfinalen blev desto mer spännande. Jag säger bara MAGNUS SVENSSON!

Kvällen bjöd på en lyckad fest. Jonna hade tydligen gått omkring med kniv och gaffel och skurit i folk(?). Tyvärr missa jag detta. Däremot missade jag inte fröken Leek när jag kom hem på natten. Två meter från vårat hotellrum, ute i korridoren, hade Jonna hittat en plats hon tyckte va bra att sova på ... Ha ha. Men vi fick allt släpat in henne till rätt plats.

Imorgon skall det tydligen vara innebandy på schemat i skolan. Yippi!!!


STOCKHOLM HERE WE COME!

Så var det dags då..... den efterlängtade trippen till den så kallade huvudstaden med mina underbara lagkamrater =) Sist i raden av alla inplanerade festtillfällen just nu.... fast som vanligt kommer det ju att planeras in nya.

Och lagkamrater kommer vi va nästa år också för det bestämde jag häromdan, jag stannar i Surte. Kommer bli ett spännande år.

Funderar på hur jag skall klara hela kvällen i mina high heels imorgon. Det är nämligen tanken, att dem ska invigas imorgon. Mina nya byxor med, fast det blir inte samtidigt. Jag gillar dem starkt... byxorna alltså. Bra köp.

Ska packa klart nu var det tänkt. Är inte så mycket som ska med egentligen. Kläder, smink och lite kläder till. En och annan alkoholhaltig dryck med såklart... =)

Imorgon är det fest!

Ska så klart kolla på finalerna med.... haha



Träningsvärk

Jag har gått ut hårt den här veckan. Igår var det redskapsgymnastik på schemat i skolan. Fick göra lite styrkeövningar för armar och axlar och sen hoppa massa plint och satsbräda. Skitkul.
Om det inte vore för våran lärare som jahg börjat irritera mig grymt mycket på. Hon föreläser om att man skall använda duktiga elever till att visa övningar men att man ska se till att inte favorisera någon. Sen gör hon precis tvärtom. Hon har två favoriter,en tjej och en kille. Det är nästan bara dessa två som får visa allt. Sen vad det handlar om eller om det egentligen finns någon duktigare det struntar hon i. Jag skall tydligt påpeka att det inte är mina mina duktiga klasskamrater som jag är irriterad på, utan bara läraren. Fast jag kan tycka att även dessa två borde märka vad som sker och ta avstånd från det. Och jag vet att man kan gå och säga till läraren vad man tycker men jag vet inte om jag tjänar nåt på att göra det.

Idag var det simning. Har dykt en massa, livräddat, tränat massa ryggsim och sen avslutat med att simma 1000 m ryggsim. Om jag har träningsvärk idag anar jag att att det kommer vara ännu värre imorgon. Men träningsvärk i magen det gillar vi... eller hur LIz?

Ett beslut är taget. Får hoppas att jag kommer att tycka att det är rätt även längre fram.

Imorgon är det innebandyträning igen. Tjoho.

Jag kom på...

... det slog mig...
I lördags morse, klockan va inte ens sju och jag hade precis förflyttat mig från soffan där jag somnat och in till sängen, ringer min mobil...

Det är en något förvirrad och trött lagkamrat. Hon frågar om jag städat (hallå klockan 7?) och om jag hittat en systemkasse (!) i köket med en annan lagkamrats bilnycklar. Till det hela hör att bilen är parkerad på Heden och att p-tiden går ut vid 10. Jag masar mig upp ur sängen och ut i köket och börjar rota runt bland flaskor och påsar för att hitta den rätta. Konstigt nog efter en fest så ligger det säkert fem-sex stycken systempåsar i mitt kök. Dessväre är alla tomma. Inte mycket att göra.

Senare läser jag på min lagkamrats blogg att hon tagit en trip till de småländska skogarna. Nu vet jag varför. En viss extranyckel till en viss bil skulle hämtas.

Idag när jag skulle plocka fram ett par skor som stod typ längst in under alla jackor och andra skor i hallen hittar jag en systemkasse. I den ligger en bilnyckel.

Jag kan säga... Grettan lät väldigt nöjd när jag ringde upp och berättade om mitt fynd =)

Så ett tips till er alla.... Lägg inte viktiga saker i en systempåse och lämna den på en fest.

30 min kvar

Är bara hemma och vänder. Har jobbat på Dios sen 7 i morse. Klockan ett börjar jag i skolan. Gymnastik idag. Jag tycker det är roligt men idag kommer jag få håll efter två minuter då jag i detta nu äter min lunch. 30 minuter kvar till lektionsstart.

Fastän det på pappret skulle bli en lugn vecka blir det nog inte så ändå. Som vanligt lyckas jag fylla alla lediga luckor med jobb och andra diverse saker att göra. Men det är så jag är....

Till helgen väntar en trip till Stockholm..... oooo jag ser fram emot den.

Underbar dag :)

En riktigt bra helg. Förfesten i fredags var mycket lyckad, verkar som att de allra flesta tycker det. Det var bra inne på Hard Rock med, fast som vanligt var det roligast hemma.

Lördagen gick i bakfyllans tecken... sov ganska länge eller iaf i omgångar. Sen käkade vi middag hos brorsan och efterrätt hos mina föräldrar.

Idag har vi varit ute i solen en del. Åt frukost på Le Paine och sen promenerade vi ner på stan. Resultatet blev ett par skor till Daniel, en tunika och ett linne till mig och även ett par högklackade skor. Jo jag repeterar... jag har köpt ett par högklackade skor. Eller Daniel har gjort det... till mig. Så nu Jonna behöver jag inte låna dina på förfesterna längre... haha.

Tittade även på när min brorsdotter spelade innebandycup. Det gick riktigt bra för dem. Vann alla sina matcher. Dock tar det mig mkt emot att applådera dem.... önskar att hon kunde byta lag.

Ska möta Liz nu....

Lite gladare nu

Äntligen har allt lagt sig lite... fastän det egentligen inte är så mycket bättre. Men jag har fått lite distans till det hela och det är nog bra.
Fick reda på igår att jag inte behöver skriva om humanbiologitentorna och det betyder att jag inte alls behöver vara så mycket i skolan. Värsta glassiga terminen. Jag kommer nog få en chock nästa termin när även jag måste plugga som en dåre. Hur skall det gå?

I morgon är det jobb på Dios nästan hela dagen, sen en snabb visit till stallet. Kvällen består av förfest hos oss... Alla är välkomna. Sen är det fest på Hard Rock. Kom igen alla.... häng med nu!!!

Vi ses i svängen i mån. Klackarna i taket =)

HARD ROCK på fredag!

Tänkte bara säga till alla att på fredag är det HARD ROCK som gäller!!!

Köp biljetter!

HARD ROCK på fredag!

Tänkte bara säga till alla att på fredag är det HARD ROCK som gäller!!!

Köp biljetter!

Gårdagen var inte på riktigt va?

Fy fan säger jag. Snacka om att slängas in i verkligheten snabbare än snabbast efter den härliga helgen i Sälen.
Var ledig i går förmiddag så var hemma och kurerade mig. Har fortfarande ont i halsen, förkylningen börjar dock släppa lite.
När vi är på väg att dra oss mot simhallen för dagens lektion ringer mamma med panik i rösten. Det blir att slänga sig i bilen och åka till mormor. När jag och Lisa kommer fram har även en sjuksköterska kommit och det börjar ordna upp sig.
Åker vidare till simhallen, kommer en kvart för sent. När jag precis skall öppna munnen och förklara varför vi är sena slänger läraren ur sig en spydig kommentar. Då brast det.... Vem fan ger henne rätt att ialla lägen alltid skämta till det?
Ska sen precis lasta hästen på transporten för att åka till den efterlängtade träningen. Får bara en känsla att allt inte står rätt till och mycket riktigt. När vi tar ut hästen för att kolla är hon halt. Så det var bara att ställa in träningen och kasta 400 spänn i sjön.
Någon tävlinhg på söndag lär det väl heller inte bli.

Idag är iaf en annan dag och den kan inte bli sämre än igår. Har varit i stallet och kollat till hästarna. Skall nu cykla ner mot peddan och sitta av en otroligt tråkig föreläsning.

Tack för en underbar helg Surtisar!

image92

Då var vi hemma igen. En riktigt rolig helg.

Synd att den tog slut så fort bara.

Skall iväg på simlektion nu... jättebra när man är dunderförkyld och har ont i halsen.

SURTE GOES SÄLEN

Då lämnar vi...

Åter på söndag.

Fick fina presenter från Thailand idag. Åh vad jag gillar att få presenter. Speciellt när dem är så fina med.

Ni får helt enkelt klara er utan mig nu några dagar.

Take care!


Tusen ting

Det börjar dra ihop sig till SÄLEN. Endast två dagar kvar, en egentligen för sen åker vi ju. SÅÅÅÅ KUL!
Men det är mkt som ska fixas innan. Fixa brädan, ladda ner lite bra musik till en skiva jag ska bränna osv osv. Tyvärr kan jag ju fortfarande inte byta musik i min iPod. Grymt irriterande. Men jag vill ju inte att 4000 kort ska försvinna.

Tävlingen i söndags gick ganska så bra, trots vissa distractments.

Vi hade dansexamination idag. Det är konstigt.. varenda gång jag säger ordet examination tänker jag på Gäfvert och hennes partysång...haha..
I vilket fall.. det gick ganska bra och var till och med ganska så roligt. Haha... en sjuk klass. Grymt rolig.

Har hunnit klippa mig idag och även varit på ett intressant möte. Får se om det blir något av det.

Försten till sängen får sova längst ;)