Vi är klara!!!

..ja nästan i af... med b-uppsatsen alltså. Så jäkla gött. Hade räknat med att sitta typ hela kvällen men det slapp vi... GRYMT!!!
Träning ikväll då....får se hur mkt jag orkar idag.... hade ont i halsen i morse men nu känns det okej så jag kör på så får vi se hur långt det bär. Bara vi inte skall springa typ megalångt så ska det nog funka. Det blir så långt att gå tillbaks om man märker att man inte orkar längre och har sprungit typ halva 8:an. =)
Daniel såg Anna Mongo i Skatås igår.... i Pixbokläder...... snyft =(

Hittade kort på nätet  från tävlingen förra helgen, på Göteborgs FRK i Delsjön. Visst e hon fin min lilla häst??

image44

image45

Göteborg Horse Show nästa....

Pust, flås ,aaaaaaaaaa

Om jag inte får världens tightaste kropp efter den här sommaren då finns det inget att göra åt saken.... Fy fan va det va jobbigt idag. Hagel, din j*kla draghäst... hur stark som helst. ;) Nästa gång vill jag va med nån som brottas i min egen viktklass.... ha ha... styrke mässigt asså.... typ flugvikt. =)
Men det iaf grymt kul att träffa alla grymma människor igen...Mitt humör e på topp efter några timmar med er!!!!

Vi var på landet i helgen... hur skönt som helst, även om man får jobba och slita lite. Mamma och jag rensa och städa hela vindarna och slängde hur mkt skit som helst. Allt åkte på brasan... tyvärr även Rasmus ( min brorson) tröja som råka hamna där av misstag. Han fick en ny sen.

Sista veckan med B-uppsatsen... blir långa dagar i en kvav och hemsk datasal, men snart är det över. Då kanske man kan jobba och tjäna lite pengar igen....kan behövas.

Kalle: Sprang ni vilse idag eller??? Trots att det va hemmatrakter... tycker du borde hitta där va;)

Pettson.... Jag blir iaf glad när du e med på träningarna!!! Orville lille!!! ;)

Snart kommer Daniel hem från derby matchen. Hoppas BLÅVITT vann....dem leder nu iaf!!!
Får hoppa in i duschen å sen fixa lite att äta.... Blir en sen middag.

Alla dagar är lika långa, men vissa känns kortare och vissa känns längre.

Mitt i plugget

Trodde att jag skulle vara död i min kropp idag, men faktiskt så är jag inte det. Lite stel i nacken....åååå JA men annars inte så farligt alls. Kanske blir det värre imån. Men det var jäkligt kul faktiskt... tänk att jag skulle tycka att en försäsongsträning var rolig. Men som jag sa igår... jag kan köra brottarträning tre dar i veckan hela sommaren, bara jag slipper springa.
Roligast var ändå alla sjuka kommentarer och miner. Baby-Malin såg ut som om hon sprungit in i en vägg i ansiktet när hon låg och sprattla på golvet. När vi skulle lyfta huvudet rakt ( hur kan det va jobbigt lixom??) kom flera störtsköna kommentarer:
-Jag kan inte svälja!
-Jag får tandvärk!
- Det gör ont i tungan!

Eller när Pettson såg ut som albatrossen Orville i Bernard och Bianca när hon skulle göra rygglyft =)) det var bara skinnmössan som fattades!!

Vi fick NYA TAPETER idag... så nu e det nästan klart. Ska sätta upp listerna igen och måla i lite färg på vissa ställen och STÄDA, fy fan va det ser ut nu, men sen e det FINITO!!!  Det blev riktigt snyggt, speciellt väggen i hallen.

Är i skolan och håller på att skriva B-uppsats nu... kanske dax att fortsätta innan mina gruppmedlemmar blir arga på mig...

Fly on  the wings of ....Orville... =)


Tidigt..

07.10 i morse ringde målaren. Då stod han utanför porten. Det var bara att slänga på sig lite kläder och släppa in han. Vi skall få hjälp med våra tapeter nu, äntligen. Fast i morse gjorde han ingening, bara kollade. Får se när han kommer tillbaka... han fick nycklarna så det kan hända att han bara dyker upp här.

Tävlingen i lördags gick väl ganska bra ändå. Hon(Gunsan) dumma sig lite i första klassen men i den andra var hon riktigt fin. Hoppade t.o.m vattenmattan som egentligen är den stora skräcken!!!

Kom hem från landet (igen) i söndags kväll, käkade middag å sen fick jag för mig att åka till Skatås och springa (!). Hur kunde jag va såå dum? Tog mig runt ca 5 km iaf ( enligt Hagges beräkningar) men inte 5:an utan en annan ihop komponerad sväng utan såå mkt backar. Men fy fan va det tog emot. Första ca 2 km gick hur bra som helst men sen.... Fick gjort det iaf....
Imorgon blir första träningen för min del med laget. har inget mer att skylla på nu så det e bara att pallra sig dit... ha ha. Jag har faktiskt varit upptagen. Tränade med hästen igår, och va på landet förra veckan.

Ska städa lite nu.. det behövs! Och sen skolarbete....

Jonna....Hoppas det inte dröjer till Båstad innan vi får höra ditt gnäll live igen ;) Har tänkt på dig hela helgen då min kära bror hakade upp sig på Umbrella ella ella....  =))

bara att stoppa ner händerna i skiten =)

Hemma och vänder

Är ju egentligen bortrest den här helgen. hela familjen är på landet för att renovera. Men idag åkte jag hem för att göra i ordning min häst inför tävlingen som är imån. Den är faktiskt i Skatås typ... så om nån har vägarna förbi får ni komma och kolla. Imorgon efter tävlingen åker jag tillbax till landet.

Tjejer... bra kämpat på träningarna som varit. Även om jag inte varit där har jag fått rapporter pm att ni skött er bra trots monster träning igår!! Ses nästa vecka!

En stor eloge till Larsson som fixade boendet i Båstad!! THANK YOU!!!

Ha en trevlig helg!!!


Kaos...

Det blir verkligen aldrig som man tänkt sig. Vår lägenhet ser fortfarande ut som om en orkan har varit här och härjat. Det gick inte att sätta upp tapeterna igår. Det gick inte att få bort de gamla tapeterna helt, utan vi får köra några rundor till med havregrynskletet. Så först nästa vecka, kanske det kommer att komma en snubbe och hjälpa oss så det blir klart.
Tur är att vi knappt ska va hemma denna veckan iaf. Åker till landet (som ligger i Strömstad) på onsdag för att riva och renovera lite. På fredag ska jag iofs hem för jag ska tävla på lördag med hästen, men åker tillbaks upp på lördag kväll igen.
Det är jäkligt mycket nu. Mycket i skolan, med lägenheten, dåligt med pengar och sjuka hästar. När tar allt slut??

Ikväll är det iaf möte med laget. Det skall bli kul att träffa alla igen!! Nya och gamla och några nygamla. Botö (ja för det heter du för mig, gift dig hur mkt du vill) kul att du både ska va med å lira igen och att du dessutom är inne å läser här =)

Tänker inte ens nämna melodifestivalen mer än med det här : PINSAMT.

När man tror att allt är på rätt väg, då slår någon undan benen på en igen.

Schlagerlördag...

Har just kletat upp massa kladd på väggen, som luktar havregrynsgröt. Fast det såg mer ut som uppspydd havregrynsgröt.... bläää. Detta har vi sen plastat in med typ gladpack å det ska sitta till imån. Varför undrar ni säkert?? Jo det ska nämligen få den gamla tapeten att lossna... och sen i morgon kommer far min och då ska vi få nya tapeter!!! Det kommer bli så fint!

Ska snart åka till mina föräldrar och äta middag. Värsta goa maten bara för min skull. Fläskfilé med champinjonsås och hasselbackspotatis. Blir nog att kolla melodifestivalen där med. Blev erbjuden att hänga med Jonna, Jasse å co ut, dem hade bokat bord och grejer, men jag har verkligen inga pengar. Kanske blir så att jag möter upp dem senare, om jag orkar.

Just nu spelar Sverige semifinal i hockey-VM. Dem kommer att förlora... ligger just nu under med 4-1. Kanske hade behövts lite NHL-gubbar ändå.

Ja ja... trevlig kväll alla.

På måndag brudar, då ses vi igen =))

     

Thailand..... Vill tillbaka!!!

Från och med nu HAGGE....

... kommer du alltid att bli kallad Hagge eller Haggan. Så har vi bestämt det....
Göteborgs varvet.. jo jag tackar. Här skulle man vara lite rolig och så blev det helt plötsligt ett löfte. Av ett sandkorn blev det en stor grushög.  Å förresten... jag springer inte på asfalt... så om du kan få dem att lägga varvet typ i skatås eller nåt, så kanske jag skulle fundera på det... KANSKE.

Å du Haggan... Nästa gång du rider kanske du kan få följa med ut i skogen....

Men Georg.... du skall va lite stolt över mig ändå. Det e nog första gången jag springer såå långt(5:an i Skatås igår faktiskt) utan att nån mer eller mindre tvingar mig. Men det jag inte kan förstå är varför alla dessa backar? Då måste man ju ändå bara stanna å gå upp... En innebandyplan har inga backar (eller jo dem står på plan.... men inga uppförsbackar... ha ha).

Har just kommit hem från skolan. Har suttit inspärrad i datasalen på bibblan hela dan... och det luktade My Little Pony där inne... Om ni nu lekte med dem små söta hästarna när ni var små (jag gjorde nämligen det) så fattar ni nog vad jag menar. Blandning mellan gummi och parfym typ...
Håller på med B-uppsats nu i skolan... It´s killing me. Trodde jag skulle kunna jobba en massa nu när vi inte hade schemalagt, men så mkt som jag varit i skolan denna veckan har jag nog aldrig varit innan. Kommer bli en fattig månad i juni.

Grattis
baby-Malin Eriksson!! Nu har vi två VM-mästare i laget. Eller just det ja.... en har ju stuckit. Fan. Vill lixom inte tro att det är sant.

Någon som kan ordna en schlager kväll till mig på lördag??? Nu skall tydligen Daniel bort, så inte ens en mysig hemma schlager kväll kunde man få  =(


image38



 

Payback time, darling!!!


image39

Förlåt Stefan & Tommi, men jag kunde inte låta bli!!!

Another pluggday

Så har det sett ut hela veckan... plugg, plugg och plugg.... Just nu tar jag en välfötjänt paus, sen e det på det igen.

Var och träna med hästen i måndags kväll... gick riktigt bra även det. Kul om det kan få gå bra ett tag nu... är så jäkla less på skadade hästar och problem.

Igår var Jonna med i stallet... ha ha. Snacka om felplacerad.... =)) Men du e modig Jonna... det tycker jag. Trots att hästar är STORA och FARLIGA djur som helst av allt hade ÄTIT upp dig, så vågade du med ut på en tur i skogen.
Under ritten:
Jonna: -Hjälp! va gör hon???
Carro: -Hon snubblade bara...

Tack för igår stjärn-ryttaren!! du e en talang...

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu....Igår målade vi klart vardagsrummet. Bara att vänta på Pappa Tapetserare. Snart kanske det e klart så man slipper bo i ett hajkon tajkon läger... Det e verkligen grejer överallt här. PANIK!

Verkar inte som om det blir nån schlager kväll på lördag med underbara laget. Jag orkar som sagt inte dra i nåt, kan ju lixom inte ens erbjuda vår lägenhet som den ser ut nu. Men någon annan kanske skulle kunnat???
Fast nu ska ju Pettson å Kalle på fest verkar det som... hallå prioritera??? ;-)

En lugn helg blir bra för mig... tappat suget på utgång nu för ett tag tror jag.

Ikväll skall tydligen jag ut å springa (!) hör å häpna. Både Hagel å Daniel har sagt till mig nu....

Med en Härlig (plugg)bok i solen(?) fortsätter nu dagen

JAG VANN!!!!!

Bäst att skriva nu, Pettson tjatar hål i huvet på mig annars ;)

Va ute en sväng i fredags ja, efter vi kört soffor hit och dit. Eller det va Fredrik och Daniel som körde sofforna mest, jag åkte bara med sista svängen till marstrand å käka pizza. Så nu står det en gigantisk soffa i vårt vardags rum. Det e ungefär det som får plats. Jag som tyckte vi hade ett stort vardagsrum ändå.... inte nu längre. men det blir säkert bra när allt blir klart. Har börjat måla iaf och hoppad på att pappa snart kan komma och hjälpa till med tapeterna.
Utgången blev lugn. Mötte upp Hagel & co på Hard Rock. Satt där ett tag och tjöta, sen en sväng till Lounge men det va rätt dött där. Blev Burger King och sen hemgång.
I lördags rände vi runt halva stan efter pinaler till hästarna. Hittade tillslut det jag skulle ha i en butik i Älvängen, typ andra sidan Sverige. Men dem hade världens sötaste hundvalpar där till salu. Blandning mellan labrador och dalmatiner. ååååååå VILL HA!!! till och med Daniel blev förtjust i dessa små liv... men varför bor vi mitt i stan???
Kvällen spenderades i stallet, red och fixade hästen inför tävlingen. Och målade en vägg i vardagsrummet när jag kom hem.
Igår var det hästtävling. Den första för i år, äntligen en häst som e för tillfället frisk och startklar. Red bara två st 1,10 klasser. Tyckte det va lagom att starta där. Rev sista hindret i den första klassen.... och i den andra klassen...
 
VANN JAG!!!!!
 
Gunsan e grym!!! Tråkigt bara att Daniel lämnade tävlingen efter första klassen och missa hela alltet. men men.. det var jäkligt kallt där så jag förstod han ändå...
Tur att det gick så bra... så alla investeringar jag gjort i grejer till mig själv och hästarna denna vecka känns nödvändiga.
Bättre kort kommer men så länge....

image35


Dax att hasta vidare... träning med vinnarpållen ikväll...

Ett inlägg från en vinnare =)

Tanken som räknas, visst?

Idag har varit en skön dag....förutom att vi fick tråk-Göran som handledare till vår b-uppsats. Make till människa att alltid framhålla sig själv. Fort någon nämner en uppsats som redan är gjord måste han berätta att han själv på något sätt varit delaktig eller hur han känner människan eller nåt....nog om det.

Vi skulle ut å springa idag, Daniel och jag. Men sen ringde Hagel, så det blev revbensspjäll och hamburgare på Joe Farellis istället. Smaskens. Och det går faktiskt inte att springa med så mycket god mat i magen... det sa Daniel iaf. Men det är väl ändå tanken som räknas???? För om det är det så lovar jag att jag var den som var bäst tränad efter förra försäsongen.... för jag tänkte faktiskt springa typ varje dag ;)

Fick ett telefonsamtal. Johanna
Gratjova är klar för Surte med. En kul nyhet. Inte så mkt krångel med Partille som folk befarade verkar det som. Göttans.

Men samma telefon samtal fick mina tårar att rinna.... fan oxå.

Grattis till småtjejerna i Surte ( f-90) som vann Göteborg cup i helgen. Pernilla Petterson kommer skolas om till målis på heltid nu efter insatsen i finalen. Det e bara att kasta klubban... ;) så slipper du konkurrens från lillsyrran med Pettson ;)

Ska ta och väcka Daniel som somnat i soffan.....bättre att sova i sängen...och så kan jag få tv:n =)))

Det kommer bli så jävla tomt.