Semester

Nu är det endast en dag och två nätter kvar tills Mallorca. Känner mig som ett barn som räknar ner. Men det ska bli helt underbart.

Tre veckor ledigt nu...iaf. Första veckan skall spenderas på Mallis som sagt, andra och en del av tredje i Strömstad. Sen sista helgen är det Båstad. Fast till Båstad vill jag inte längta för då är semestern slut och snart även sommaren. Fast det skall ju bli kul att få spela innebandy igen och slippa springa i spåren.

Tävling imorgon, sen ev lite fest hos Sandra och Anton. Får se hur mkt som hinns och orkas med. Planet går 06.50, incheckning ca 04.50. Så det blir ingen sen kväll.

Semester var det... det gäller även bloggen.

Ha en underbar sommar så länge!!!!

Kramar Carro


Tre dagar kvar

Sen befinner jag mig på Mallorca =) Ska bli skönt. Jag ska bli en sundare och friskare människa under semestern. Det är sant faktiskt.

Egenträning är helt klart inget för mig. Jag behöver den där pressen att jag måste vara på plats ett visst klocklag för att verkligen sköta träningen som jag borde. Den här veckan har jag planerat in springpass både onsdag och torsdag kväll, men så när jag kommer hem vid halv åtta-åtta är det jäkligt segt att ta sig iväg igen. Hade underlättat 2000 % om jag hade kunnat springa på asfalt. Bara att snöra på sig dojorna och ge sig av. Men det är ju tyvärr inget alternativ för mig.
Det är ju iaf inte så att jag ligger på soffan och latar mig. Och jag rider ju minst en timme varje dag. Nästa vecka är det semester....  då ska jag bli en sundare och friskare människa( undrar om gubben som bestämt att jag skall vara förkyld hela tiden fattade vinken.....).

Jag hade faktiskt tänkt att ge mig iväg nu, men det börja just ösregna. Fan. Får börja packa istället.

Släppte Rozieta på bete idag. Hon såg lycklig ut.... hoppas att hon är det även i natt när hon inser att hon inte kommer få komma in. Lilla vännen.....

Väntar på film...

Ska kolla på film - Horton. Började kolla igår men både jag och Daniel somna rätt fort så vi tänkte kolla nu istället. Men eftersom det aldrig sätts på nån film så lär vi hinna se ungefär lika mycket idag som igår.... jaja... då har man det roliga kvar. Jag älskar bra tecknade filmer. Om dessutom filmerna innehåller pingviner, kan jag garantera toppbetyg innan jag ens sett dem. Pingviner är fruktansvärt söta och roliga djur.

Fick åka akut till Daniels jobb. De ringde från Securitas om att dem fått larm. Det konstiga va att de ringde typ halv 10 och larmet hade gått kvart i 5. Vad hände där emellan? Den tjuven hade ju för fasiken hunnit till Tyskland innan de hade varit på plats.

Var på gymet imorse, åtta prick. Sportlife på Mölndalsvägen. Vet inte riktigt om jag tyckte om stället. Hittade inte maskinerna jag skulle ha och när jag väl frågade någon lyckades jag pricka in den enda på stället som inte snacka svenska. Men det löste sig iaf, han var trevlig och förstod på något vis vad jag frågade efter iaf. Jag tror att det var lite för stort för mig. Får kolla in gymet här i city istället.

Imorgon åker min ena pålle på bete. Hoppas hoppas att hon klarar av att gå där och inte får mer ont än hon redan har.

Nu är filmen på....

Måndag

Mindre än en vecka kvar tills vi är på Mallorca. Det ska bli härligt. Jag har varit på Mallis en gång tidigare, när jag var 12 typ. Det jag minns är en jättelång strandpromenad (till Magaluf), en pärlfabrik, delfinshow och poolen. Den här gången ska vi bo på andra sidan Mallis, i Calad'Or närmare bestämt. Tror inte att så mycket är bestämt förutom att många av dagarna kommer att börja med ett besök på gymmet. Blir nog svårt att hitta några bra springvägar (stranden kanske?) utan asfalt, så jag får satsa på att bli biff.

Helgen var riktigt trevlig. Middag i fredags med flera av Daniels gamla kompisar med sällskap som sen skulle följas av en utgång. Och vi gick faktiskt ut en stund, in på Såsen i ungefär 5 minuter tills vi insåg att typ ingen som vi träffade på där inne var över 20 år. Tanken var då att gå in på Värdshuset i stället men det var så jäkla mkt folk där så vi tog helt enkelt färjan hem igen. Positivt iaf att man inte mådde så dåligt på lördagen när man vaknade.

Underbart väder och bra seglingar gjorde lördagen till en av det skönaste på länge....Bästa av allt var att jag lyckades ligga hel dag på klipporna utan att bränna mig =) Tyvärr missade jag Jonnas fest då det fina vädret gjorde att jag inte åkte hem.
Nä förresten... det bästa av allt var att jag träffade två av mina allra bästa vänner helt otippat. Först Jonna(kompis sen gymnasiet) på kajen, festglad som alltid. Sen lite senare Susanna som var på väg till en konsert tillsammans med sin kille. Snacka om att jag saknat dessa två sååååå mycket.....

Idag har det blivit ett besök hos en ortopedtekniker som fixat nya ilägg till mig, sen en eftermiddag i stallet.

Morgondagen kommer nog börja med ett besök på gymet. Jag vet, jag borde inte förrän jag känner mig helt frisk men jag blir ju för skjutsingen aldrig helt frisk. Så nu går jag till gymet imån ändå.


Marstrand is the shit.

Om ca 30 minuter går bilen mot Marstrand. Ska kolla seglingarna, grilla och ha det trevligt. Får se om jag stannar hela helgen eller om jag åker hem imorgon till Jonnas lilla tillställning.

Hur det än går under säsongen så får jag väl vara nöjd med att vara på tapeten både
en och två gånger nu. Man får glädjas med det lilla.

Hoppas vädret håller i sig och att alla får en trevlig helg !! =)

Mot solen

Sommaren är tillbaks. Skall strax styra kosan mot Lilleby och brorsans veranda. Man får ta vara på det lilla.... =)

Är förkyld, fan att det aldrig kan släppa. Har fått ut våra individuella träningsprogram som ska tränas stenhårt efter i fyra veckor nu, men det går sådär bra när man är snorig och dann. Tror jag ska åka förbi apoteket och köpa nån dundermedicin. Låt mig bli frisk nu.

Vi var på bio igår, såg Indiana Jones. Den var rätt bra ändå. Men jag skrek högt när det istället för ett rep slängdes ut en orm i sandgropen. Jag fullkomligt avskyr ormar. Stackars gubben som satt bredvid mig. Och då menar jag inte Daniel. Han skrek lika högt han.