Vasastan????

Vaknade upp denna härliga söndag med en så fruktansvärd huvudvärk.... trots det att jag ändå var den som va nyktrast igår. Livet kan va sååå orättvist ibland! Daniel åkte till Ängelholm i morse för att dömma ytterligare en elitseriematch.... han e för duktig alltså!!! Elitdomare å allt på senare dar =)

Gårdagskvällen var allt trevlig. hann med en kort förfest här, Jonna, Sandra, Anton (ja du kommer alltid att få heta Anton.. annars vet jag inte vem jag menar själv), Jasse, Daniel och jag. Sen ringer Sofia - GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN - och berättar att restaurangen ligger i vasastan och att vi skalll ses på vasa viktoriagatan om en kvart. jajemen... vi knatar iväg.... Tror Sofia hinner ringa ca 5 gånger på ungefär lika många minuter för att fråga var vi är och när vi kommer ( kanske inte såå nykter tro??). Tillslut på plats visar det sig att vi ska fortsätta gå.... så vi går och går och går i regnet... till vi tillsut nästan e vid slottskogen...med andra ord i LINNÈ.

SOFIA .... Vasastan är inte i Linné!!!!!!

Hamnar iaf på en liten restaurang, Plain Kitchen, där vi käkar go mat, dem flesta tog nog hamburgare och dricker lite gött. Som grädde på moset lyckas Jonna Å Jasse (!!!) komma tvåa i schlager tippningen å cashar hem 250 spänn å en skiva.
Åker sedan hem till oss igen för lite fortsatt förfest å DANSMATTA SÅKLART!!! Alla utan Johan dansade....t.o.m Anton!! Men Johan --> bakläxa på den!
Tillslut hamnar vi på Hard rock efter fix av Jasse..tack ska du ha! hade en forsatt kul kväll där inne....som känns i huvet i dag som sagt.

Kvällens + : Jonna som öppnade sin Hannas Smultron först av all sin dricka så jag slapp en explotion här hemma!
Kvällens - : Födelsedagsbarnet som bangade å lämnade sällskapet först av alla :-(

Dax att samla ihop sig och åka ut till stallet. En härlig jobbdag på bulycke väntar.(sopa läktare, kratta manege å mocka slingan)... dem borde väl ha personal till sånt!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Låter som att du haft en rolig kväll ändå =)

Postat av: j.lee

heh ja hannas cidern rök fort=)=)

vaststan=) hahah

2007-03-11 @ 17:49:08
Postat av: Sandra

He he här har man hittat dig :) Bara att vänja sig vid Anton med andra ord ;) heh
Syns i morgon, då är det fest :)

2007-03-16 @ 14:22:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback