Måndag

Mindre än en vecka kvar tills vi är på Mallorca. Det ska bli härligt. Jag har varit på Mallis en gång tidigare, när jag var 12 typ. Det jag minns är en jättelång strandpromenad (till Magaluf), en pärlfabrik, delfinshow och poolen. Den här gången ska vi bo på andra sidan Mallis, i Calad'Or närmare bestämt. Tror inte att så mycket är bestämt förutom att många av dagarna kommer att börja med ett besök på gymmet. Blir nog svårt att hitta några bra springvägar (stranden kanske?) utan asfalt, så jag får satsa på att bli biff.

Helgen var riktigt trevlig. Middag i fredags med flera av Daniels gamla kompisar med sällskap som sen skulle följas av en utgång. Och vi gick faktiskt ut en stund, in på Såsen i ungefär 5 minuter tills vi insåg att typ ingen som vi träffade på där inne var över 20 år. Tanken var då att gå in på Värdshuset i stället men det var så jäkla mkt folk där så vi tog helt enkelt färjan hem igen. Positivt iaf att man inte mådde så dåligt på lördagen när man vaknade.

Underbart väder och bra seglingar gjorde lördagen till en av det skönaste på länge....Bästa av allt var att jag lyckades ligga hel dag på klipporna utan att bränna mig =) Tyvärr missade jag Jonnas fest då det fina vädret gjorde att jag inte åkte hem.
Nä förresten... det bästa av allt var att jag träffade två av mina allra bästa vänner helt otippat. Först Jonna(kompis sen gymnasiet) på kajen, festglad som alltid. Sen lite senare Susanna som var på väg till en konsert tillsammans med sin kille. Snacka om att jag saknat dessa två sååååå mycket.....

Idag har det blivit ett besök hos en ortopedtekniker som fixat nya ilägg till mig, sen en eftermiddag i stallet.

Morgondagen kommer nog börja med ett besök på gymet. Jag vet, jag borde inte förrän jag känner mig helt frisk men jag blir ju för skjutsingen aldrig helt frisk. Så nu går jag till gymet imån ändå.


Kommentarer
Postat av: Kalle

Låter som om att du har haft en underbar helg. Är det okej om jag kryper ner i din väska och hakar på till mallis? ;) kraam

2008-07-08 @ 17:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback