Intressant helg...

En hel del oväntade resultat från premiäromgången, det må jag säga.

Olofström-Ingelstad 7-1. Att Olofström skulle köra över Ingelstad så totalt hade jag inte ens kunant drömma om. Nog för att jag trodde att dem var bra, men så bra? eller är det Ingelstad som tappat så rejält sen förra säsongen?

Färjestaden-Warberg 8-1. Att möta Färjestaden på hemmaplan har aldrig varit lätt. Men 8-1? Warberg såg visserligen bleka ut redan i Båstad, men Båstad är ju ändå Båstad. En varningsflagg hissas för Färjestaden. Det blir att förbereda sig för en riktigt tuff drabbning på lördag...

Södra Dal-Älvstranden 2-2. Är det så att Älvstranden äntligen hittat harmoni i laget i år och kan koncentrera sig på att spela istället för att gnälla på med-och motspelare? Isf blir även dem farliga den här säsongen. Var var Therese Persson denna match? Endast en utvisning registrerad på henne.

Malmö- Halmstad 7-4. Inte så oväntat, säger inte så mkt om något lag egentligen.

Jag orkar knappt ens kommentera folk som kommer med smarta (ironi) inlägg på bloggar och dyligt. Jag förstår IBF´s förtvivlan när dem leder med 3-0. Tro mig. Men med lite distans till det hela borde även ni se händelsen från en annan vinkel. Samtliga som satt på läktaren och som inte var färgade åt något håll (det fanns en hel del där) tyckte att domarna gjorde helt rätt som bröt matchen och att det var farligt att spela under dessa omständigheter.

Sen får ni andra tycka som ni vill. Men håll era pinsamma kommentarer för er själva. TACK.

Spelade för övrigt en kul match med b-laget igår. 13-1 mot Guldheden, som dock hade en match i benen. Men det var roligt att kunna spela ut hela registret varpå en massa snygga dragningar och andra finter visades upp. Hatten av för Sofia Eliassons mål....Det i särklass snyggaste den här matchen!!! Linda "Kalle" Karlsson gjorde mål på allt... måste ha tjuvtränat nånstans =) 3 mål och en ass från Lindas klubba och en jäkla massa högerstolpar. Det var nog bud på minst 3-4 mål till.

Om ni inte lärt er ordet ironi, försök er inte ens på att läsa
Gratjovas blogg. Keep on going Grettan!!

Kommentarer
Postat av: Jasse (igen)

Men om du har en blogg med möjlighet till att göra inlägg så måste du väl tåla att man skriver, eller?

2007-09-24 @ 18:15:37
Postat av: Carro

Jasse, du är SÅ välkommen att skriva. Men skriv nåt vettigt... varför hålla en sandlådenivå som alla andra gör som tillhör klanen IBF Göteborg?

2007-09-24 @ 22:16:30
Postat av: Marre

Men carro, det är väl ingen annan som håller på så. Det enda som skrivs är ju hur var och en ser på situatuionen. Hur är det med näsan?

2007-09-24 @ 22:33:30
Postat av: Carro

till Marre : Jo den e bättre men fortfarande öm och svullen, börjar bli lite av en snygg blåtira med. Jo jag tycker nog att det börjar likna sandlådan. Kan inte tro att ni seriöst tror att vi väljer att avbryta matchen för att vi ligger under. Gör ni det så är det väldigt tråkigt. Tycker dock att det är dags att glömma allt och blicka framåt mot matcherna till helgen och låta TK besluta vad som händer. Nu kan ändå ingen annan påverka vad som händer.

2007-09-24 @ 22:46:41
Postat av: Marre

Blåtiran kommer nog sitta i ett tag.... Lycka till i helgen, med tanke på resultaten från helgens matcher kan det ju bli spännande i serien i år.
Ha det gött!

2007-09-24 @ 22:51:36
Postat av: Caroline

Hej! Har du blåtira. Klart att jag inte glömt att du bor i storstan...men vi hörs ju väldigt sällan numera, tyvärr. Men det är vi väl två om. Hinner inte träffa alla alla gånger heller, men nästa gång kan vi ju ses!
Kram Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback